şu 299 yapmanın bi yöntemi varsa söyleyin bende yapmak istiyorum
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
en basiti siyah uygun boyutta sticker rakamlar kestirip sayaç üstüne yapıştırmak..
gerçi psikolojik olur ama hiç yoktan iyidir....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
:D valla cok saol acayüp abi , hiç ümidim yoktu düzeleceğine. felon kardeş gece saat 2de fırla evden motorun usdune atladığın gibi bas marşa yanlaya yanlaya bağırta bağırta karanlığı yırtaraktan git bi güzel beddua al ,% 90 ıhtımlal sende gorursun 299 u :D
ya arkadaşlar, benim de devir göstergesinde sıkıntı var. bazen boşa dönüyor. bazen düzgün çalışıyor. bir de ben deneyim bakalım kutup başını söküp takmayı
Merhaba arkadaşlar,
2014 model gv 250 sahibiyim,bugün birdenbire ön dijital gösterge hiç göstermemeye başladı devir saati ve hız göstergesi kafasına göre çalışıyor.rölantide dahi göstergeler kafasına göre yükseliyor düşüyor.Garanti devam ediyor fakat sıkıntı yaptığım konu hala kuralkan bizimle ilgileniyormu,desteği varmı...servise gittim garantiden değiştiririz diyor fakat elinde varsa diyor...bu iş canımı fena halde sıktı...eğer kuralkanda (Genuine Speedometer Assembly Hyosung GV250 EFI model)takometre yok ise ne yapcaz fiyatı oldukça pahalı 750tl...bu ekranın ve göstergelerin kararsız çalışması neden kaynaklanır...(kutup başını söküp en az 30dk.bekledikten sonra yine taktım fakat sorun devam ediyor)
lütfen acil cevaplar bekliyorum.
saygılarımla,
Hüseyin
Arkadaşlar ayip sormasi aku kutubu nere oluyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)