Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

cbf150 icin uzun tur cami

REKLAM ALANI

Merhaba arkadaslar,
    Uzun yolda biraz daha rahat gidebilmek icin cbf150'ye daha uzun bir on cam taktirmak istiyorum. Camin yuksekliginin ne kadar olmasi gerektini bulmaya calisiyorum. Cam kisa kalirsa butun ruzgari yuzume gonderir, uzun olursa da motoru yavaslatir.

Cbf150 de uzun cam kullanan varsa, cami nereden temin ettigini ve camin boyunu yazabilir mi?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kudret696 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 ( 2015 - Siyah )
    önce MZ251 gitti, sonra ACTİVA....
    YENİSİ CBF 150

GÜNTEKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 & BMW F 650 GS

tavsiye ederim. kudret696 kardeşim linki vermiş. Yalnız yarım kask kullanırsan çok rüzgar alıyor tam kask ile mükemmel.
    Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.

Bu kadarmı yani cevap başka yanıtlayacak yokmu bizim yüzümüzde patlayan rüzgar ne olacak

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    kelebek cam alacan paraya kıyacan yani..
    blueway2 bunu beğendi.

İhtiyarbebe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki KLE 500
    Benim boy 1.90. sürekli uzun yol yaptığım için arkadaşın da dediği gibi paraya kıydum.
    Resimlerle ayrıntılı anlattım cbf sayfasında ;
    http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/22974-honda-cbf-150-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-1737.html
    2move bunu beğendi.

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    dostum cam fiyatı 35 lira,
    her tarafta bulman mümkün,

dilersen yardımcıda olabiirim,,,
    blueway2 bunu beğendi.

Alıntı İhtiyarbebe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim boy 1.90. sürekli uzun yol yaptığım için arkadaşın da dediği gibi paraya kıydum.
    Resimlerle ayrıntılı anlattım cbf sayfasında ;
    http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/22974-honda-cbf-150-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-1737.html
    Uzun camı d&b motordan aldım üst kısmı kavisli bunada takılırmı kelebek cam birde bir forumda 52 cmlik uzun cam üretildiğini okudum bu kelebek cam yada onu alsak kaskın üzerine atabilirmiyiz rüzgarı
    İyi bir yol arkadaşınız varsa hiçbir yol uzak değildir.

İhtiyarbebe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki KLE 500
    evet atıyor. hafif ayağa kalkınca farkı anlıyorsunuz. şimdi sadece motorun sesi geliyor hatta en sessiz çalışan motor amma sessli çalışıyor dedirtiyor uzun yol yapıyorsanız bence alın. yazdığım başlık altında aldığım kişi falan detayı var.

Alıntı İhtiyarbebe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet atıyor. hafif ayağa kalkınca farkı anlıyorsunuz. şimdi sadece motorun sesi geliyor hatta en sessiz çalışan motor amma sessli çalışıyor dedirtiyor uzun yol yapıyorsanız bence alın. yazdığım başlık altında aldığım kişi falan detayı var.
    siparişi verdik bakalım inşallah memnun kalırız.boyum 1.69 eklemenin boyu standart olur heralde değilmi uzunu kısası varmıdır.

Değerli Kardeşlerim, sadece iki gün kullandığım kaliteli doğu batı hondadan aldığım uzun tur camı ve ilave uzatma asansörlü kelebek camı satılıktır.ilan detayları fotoğrafları:http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-cbf-150-uzun-tur-cami-ve-kelebek-cami-uzatmali-asansorlu-160858202/detay/

Barış ÇETİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr 125/Daelim s2 250
    Aslında camların büyüklüğünün çok büyük olmasıda gerekmez. Uzun tur camı yeterli uzunluktadır.. Aero dinamik yapısı dolayısıyla yüzümüze kadar gelmesede normal rüzgar şartlarında belli bir hızdan sonra o yapıdaki bir cam ortalama boylarda bir insanın rüzgar almamasını sağlamakta.. Ayrıca bazı koşullarda hız kesmekten ziyade belki + hız bile kazandırabilmektedir..(Tabi doğru monte edilmiş ve kaliteli marka camlar için geçerlidir..)

Değerli Kardeşlerim, sadece iki gün kullandığım kaliteli doğu batı hondadan aldığım uzun tur camı ve ilave uzatma asansörlü kelebek camı satılıktır.ilan detayları fotoğrafları:http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-cbf-150-uzun-tur-cami-ve-kelebek-cami-uzatmali-asansorlu-160858202/detay/

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Birisi şu "kelebek cam"ın linkini vs, atabilir mi acaba. Aradım kim satıyor, kaç para vs, bulamıyorum

160858202 nolu ilan sahibindende aktif şu an

iyi kelebek camı sattım kurtuldum,görüntüden başka bişey değil,dah akötü oldu takınca tur camına.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)