Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

motorsikletim gaz yemiyor...yardım edin uzun zamandır yatıyor.

Motovento
    REKLAM ALANI
    hayalets - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gt 250 R
    selamlar.arkadaşlarım abilerim kardeşlerim.Motorsikletim 16 aydır yatıyor.askere giderken aküsünü çıkartıp bıraktım.geldiğimde aküsünü takıp çalıştırmaya çalıştım.motorsiklet uğraşmama rağmen çalıştı fakat gaz yemiyor.normalde elciği çevirdiğimde ani hareketlenme olup devir hızla artıyordu şuan artmıyor.yokuşa gelince hiç yemiyor yokuş çıkamıyorum.4-5 inci viteslerdede hiç gaz yemiyor.acaba sebebi nedir.normalde 13 devirlerde kullanıyordum şuan 7-8 olduğu zaman gaz kesikli oluyor.bi bilgilerinizi paylaşırsanız çok mutlu olacağım.şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    orkunn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway supershadow 250
    Karburator ayaridir

Motosikleti
    Gt 250 R
    biraz daha açıklaarmısın?

yamyamaha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco Xciting500 geti gy 200 ( skygo ) & cbf 150
    ustam uzun süre bekleyen benzinden dolayı naz yapar bu keratalar. eline bir şişe al. şamandıraya su ve pislik çökmüştür şamandıradan biraz benzın akıt, bis ve sulu kısmı bitincede. şamandırayı kapa.
    dene olmadı depodaki benzini tazeleyeceğiz.

Motosikleti
    Gt 250 R
    karbiratörde pislik falan yapmış olamazmı acaba o benzini boşaltsam sorun ortadan kalkarmı

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------

hiç benzini boşaltmadan direk gittim bi yarım saat falan çalıştırdıktan sonra gitmiyor taze benzin alayım diye taze benzin eklettirdim üstüne bide

yamyamaha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco Xciting500 geti gy 200 ( skygo ) & cbf 150
    sen karbüretorun altında fincan gibi bir yer var, onun içinde şamandıra var. onun pisliğini atmak için vidası var ucunda hortumu var ( bazı modellerde karbüratore ulaşmak zor oldugundan hortumun ucunda vida var. sen o vidağı gevşet ( kaybetme sonra ararsın ) içinden yağlı sulu pislikler akacak 100 gr akıttıktan sonra kapa. 18 ay boyunca benzının ve deponun içindeki su yağ küf pas dibe çökmüştür. yakıt sisteminin en dip yeri orasıdır butun pisliği oradan akıt.

Motosikleti
    Gt 250 R
    Alıntı yamyamaha adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen karbüretorun altında fincan gibi bir yer var, onun içinde şamandıra var. onun pisliğini atmak için vidası var ucunda hortumu var ( bazı modellerde karbüratore ulaşmak zor oldugundan hortumun ucunda vida var. sen o vidağı gevşet ( kaybetme sonra ararsın ) içinden yağlı sulu pislikler akacak 100 gr akıttıktan sonra kapa. 18 ay boyunca benzının ve deponun içindeki su yağ küf pas dibe çökmüştür. yakıt sisteminin en dip yeri orasıdır butun pisliği oradan akıt.

bi deniycem çok teşekkür ederim

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)