Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motoruma noluyor ? ( Video eklenicek )

REKLAM ALANI

Motosikleti
    CBF 250
    Arkadaşalr Honda CBF250 motorum var ama nedense 1-2 gün kullanıyorum 1 gün yatınca marş basmıyor böyle ilk başta basıyor gibi oluyor sonra tık tık tık marş motorundan ses geliyor jırrr diye acaba akü demi sorun yoksa başka birşeydemi herşeyini daha yeni yaptırdım yardımcı olun

video yu akşam ekliycem

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Ilk is akunu kontrol ettir, akun saglam cikar ise tekrar gorusuruz
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

Motosikleti
    CBF 250
    Akuyu sarj edince çalışıyor aslında bazen yine çalışıyor böyle hareket edince motor

aynen şöyle bir tepki veriyor şu videodaki gibi acaba direk aküyümü değişssem yoksa marş motorundamı sorun vardır ?

işte video : http://www.youtube.com/watch?v=Hq4dY...eature=related

engindmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 500
    Alıntı ozan387 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Akuyu sarj edince çalışıyor aslında bazen yine çalışıyor böyle hareket edince motor

aynen şöyle bir tepki veriyor şu videodaki gibi acaba direk aküyümü değişssem yoksa marş motorundamı sorun vardır ?

işte video : http://www.youtube.com/watch?v=Hq4dY...eature=related
    akü de problem
    engin

Motosikleti
    CBF 250
    Alıntı engindmn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    akü de problem
    anladım ilk başta dönüyor starter dişlisi 1-2 saniye sonradan böyle videodaki gibi tırrr oluyor... aküyü değişeyim ben en iyisi. sarj ediyorum yine aynı oluyor 1-2 gün sonra.

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    akünü değişmen gerek. her kontağı açtığında çok hafif de olsa elektrik dalgalanması olur. dalgalanma beyinde hasar yaratabilir. 3. sınıfa geçebilirsem dersini de alacağım inşallah ama durum bu.

Motosikleti
    CBF 250
    umarım beyinde sorun yoktur aküyü değişeyim sonucu yazıcam

Motosikleti
    nx4 falkon
    Öncelikle aküyü şarz et motoru çalıştır farı aç ve gaz vererek devri yükselttiğinde farın tepkisine bak eğer ışık gücü gaza göre artıyorsa şarzda sorun yok diyebiliriz ama fark yoksa şarz sistemi arızasıdır belki aküde gerekmez.Birde ölçü aletin varsa voltaj ölçmen daha iyi olur belkide çok yüksek voltaj çıkarıp aküyü bozmuştur.

Motosikleti
    CBF 250
    Aküyü değiştirmeyi düşünüyorum öncelikli olarak acaba buna(2000 model CBF250) uygun aküyü nerden bulabilirim bu konuda biraz cahilimde motorcular pahalı söylüyor 100 tl den başlattılar daha uygun diye biliyorum ama nerden bulacağım ??

c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    aynı problem arkadaşımın cbf 250 sinde de olmuştu defalarca kez aküyü şarj ettirdi en sonunda yeni akü aldı yine sorun çözülmedi, daha sonra anladık ki sorun marş rublesindeymiş, onun değişmesinden sonra problem çözüldü.

Motosikleti
    CBF 250
    marş rublesi benim değiştirebileceğim bir şeymi öyleyse ne kadardır acaba ?

Motosikleti
    CBF 250
    sorunu hallettim beyler

motorcuya götürdüm 300 tl dedi neyi var diyorum söylemiyor

bende aldım söktüm dağıttım motoru bobin falan filan herşeyini denedim çalışıyor sonra bi baktım ki motorcu arkadaş bana 50cc lik motorun bujisini vermiş geçen ay baktım yanmış buji zor atlatıyor aküyüde haliyle hemen bitiriyor

gittim hondanın orjinal cbf250 bujisini aldım sonuc olarak 25 tl masraf yaptım

ARKADAŞLAR MOTORCULARA ÇOK DİKKAT ÖNCE ARAŞTIRIN SONRA YAPTIRIN MOTORUNUZU 300 TL NERDE 25 TL NERDE

teşekkürler

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    kendimi banlatacak kadar küfür etim ama göndermeden sildim hepsini. buradan o ustaya selamlarımı ilet.

Motosikleti
    CBF 250
    valla aynen öyle arkadaşım yok tirigiyer kayışı gevşek yok bobin de arıza var falan dedi baktım bizzat tertemiz duruyor hiç bişi yok :S

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)