Bu marka ve motor hakkında bileniniz ve duyanınız var olupta benimle paylaşırsanız sevinirim. 2000 model 4700 de var temız bir scooter ama bilemiyorum bunların fiyatları nerededir?
Bu marka ve motor hakkında bileniniz ve duyanınız var olupta benimle paylaşırsanız sevinirim. 2000 model 4700 de var temız bir scooter ama bilemiyorum bunların fiyatları nerededir?
Dikkat!!! Arkadaki g”znzdr.
Fazi arkadaşım bahsettiğin scooter'ın bende bir kullanıcısıyım. SYM ( SAN YANG MOTOR ) tarafından taiwanda üretilen ve montajı satışı yapılan ülkelerde olan bir motorsiklettir. Kalitesine gelince gerçektende A+ kalite motorsiklet neden ? ; 2003 yılından bu yana sadece ama sadece ateşleme bobini yandı. Şu ana kadar yapılan diğer masraflarda aşınmadan dolayı olusan masraflar. Lastik, akü, fren balatası gibi v.b. kullanıcı hasarları. Motorsikletlerinin fiyatları çin piyasasına bakarak çok yukarılarda seyrediyor. SYM Mio 100cc bile 3000YTL civarında;
BENCE; FİYATI UYGUNSA AL DERİM AMA DEĞİLSE YANAŞMA YEDEK PARÇA KONUSUNDA ZORLANABİLİRSİN. KENDİNE VE MOTORUNA İYİ BAK...
bencede ....
ama paran varsa bence 1999 en kötüsü yamaha bws al en kralıı al derim
loveletter büyük harfle yazmak yasak forumm kurallarını incelersen sevinirim...
can ahmet uyardığın için saol. Bu arada bendeki sym 101cc jet 18200kmde, dördüncü senesini tamamlamadan masraf açmaya başlamadı.NOT: Ben şehir içinde böyle bir performans (canavar) görmedim. 150lik scooterlar yanaşmıyor.
yaaa biraderler bu mio neyin nesidir ii mi sürüşü falan kullananlar warsa haa bi deben muğlada kalıyorum başka illerde fiyatlar nedir bi bilgi yazarsanız sewinirim şimdiden saolun
Sym kullanıcıları başlığı nda inceleyebilirsiniz her modeli bu başlıkta arkadaşa yardımcı olmaktır. bence al kaçırma hiç kullanmadım ama tipi sesi herşeyi hoş şimdikilere fark atar.
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)