Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

direksiyon sorunum

REKLAM ALANI

diresiyon çarma sonucu yamuk geri dayandı nasıl düzeltilebilir bilgisi olan yazsın

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    yasin_942 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Wolf SB250Ni
    Bu uslupla zor......
    YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....

düzz giderken duvara çarptığını düşün ön teker yamuldu geriye dogru ön teker ayağımı bkoyduğum yere sürtüyo normalde daha ileride olması lazım

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:12 ----------

daha iyi yardmcı olabilmenic için resim çizmeye çalıştım umarım anlatıcı olur :d

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    resme bakılırsa (gülüşmeler...) şasi değişimine kadar yolu var.

incici olsam "paint terk" derdim.

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    Ben Resime Bakınca Uzunca Bi Otoyol görüyorum,
    oto yola iki yuvarlak kaya yuvarlanmış ve yolun ortasında durmuş
    ortadaki kesik çizgilerde yol çizgileri dersek eğer,
    Senin Motoru En Kısa Zamanda Elınde Bol Yedek Parça Bulunan Bi Tamirciye Servise Götürmen Gerektiği Görülüyor
    BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
    ''Gürcan Moto Garaj''
    0 535 939 20 86

ah be kardeşim ) muhtemelen senin motorun amortisörleri yamuldu bu nedenle amortisör lerin değişmesi gerekli tam olarak motorunun modelini ve markasını ve bide resmini çekip koyabilirsen net yardımcı olalım sana

bY_aLp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XMAX250 ABS
    motoruna 3 harfli kaçmış senin... o değilde o paintteki resme takıldı kafam motora benzeyen alet edavat göremedim 2 yaşındaki yiğenim bile Bob Ross gibi resim çiziyor...

bob ross

http://www.google.com.tr/search?q=bo...ed=0CBgQ_AUoAQ
    bu kawasaki bir başka dostummm

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Adam aynalarını bile çizmiş daha ne yapsın
    Ön amortisöre gelince en yakın tamirci yolu görünmüş sana .
    Teşhisi koyamadığına göre kendin yapamayacağınıda varsayabiliriz.
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

yardımmı ediyosunuz dalgamı geçiyosunuz. arkadaşlarım ben size resim nasıl olmuş diye sormadım. ne yapmam gerektiğini sordum. nasıl düzeltilebilir önde bir demir yamullmuş işte apaçık belli ama amortisörmü yoksa direksiyon mu bilmiyorum şase yamulacağını sanmıyorum.yada alt çatal ile üst direksiyon bağlantı yerinden yamulmuş olabilir. diye düşünüyorum şu anda kullanıyorum bi sorunu yok ama allah korusun yolda kopsa falan gümbürtüye giderim durum ciddi yani öyle dalga geçilecek olay yok. böle bi sorun olurmu yoksa yaptırayımmı ne kadar tutar szce

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:59 ----------

ayrıca konumuz motorsiklet olduğuna göre kafanızda bi motorsiklet oluşturup resimle kıyaslarsanız anlarsınız neyin ne olduğunu arkadaşlar

Alıntı fevzi1428 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yardımmı ediyosunuz dalgamı geçiyosunuz. arkadaşlarım ben size resim nasıl olmuş diye sormadım. ne yapmam gerektiğini sordum. nasıl düzeltilebilir önde bir demir yamullmuş işte apaçık belli ama amortisörmü yoksa direksiyon mu bilmiyorum şase yamulacağını sanmıyorum.yada alt çatal ile üst direksiyon bağlantı yerinden yamulmuş olabilir. diye düşünüyorum şu anda kullanıyorum bi sorunu yok ama allah korusun yolda kopsa falan gümbürtüye giderim durum ciddi yani öyle dalga geçilecek olay yok. böle bi sorun olurmu yoksa yaptırayımmı ne kadar tutar szce

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:59 ----------

ayrıca konumuz motorsiklet olduğuna göre kafanızda bi motorsiklet oluşturup resimle kıyaslarsanız anlarsınız neyin ne olduğunu arkadaşlar
    Fevzi kardeşim motorunun yılı , modeli ve markasını yazarsan birde mümkünse fotosunu çekip koyabilirsen tam olarak sana söleyelim en uygun şekilde nasıl halledebileceğini

yucika - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26 "56 model
    Fevzi kardeş şimdi herkes çizime takılmış ama kızma. Anaokulundan beri böyle bir ustalık görmediklerindendir.
    Motorun sorununu tam olarak anlatımından anlamak imkansız ya amortisörler yamuldu yada şasede çatalın bağlandığı yerde eğilme var.
    Bu durumda motosikleti kullanman uygun olmaz. Azalan rake açısın hakimiyeti kaybetmene yol açacaktır.
    En kısa zamanda arızanın şeklini tesbit edip tamir ettirmen gerekir.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)