merhaba arkadaşlar kawasaki er 5 im var motor conta yaktı yaklaşık olarak bana maliyeti ne olur tecrübeli arkadaşlardan bilgi bekliyorum teşekkürler.
merhaba arkadaşlar kawasaki er 5 im var motor conta yaktı yaklaşık olarak bana maliyeti ne olur tecrübeli arkadaşlardan bilgi bekliyorum teşekkürler.
300 tl civarında olur başka hasar yoksa sökülünce belli olur
neden conta yaktı ! bu da önemli
yoksa sökme-takma parası + conta + yağ = toplam ücret
ama dediğim gibi neden yaktı ?
motor komple hararetmi yaptı? susuz mu kaldı? segmanlarmı kavruldu ? onların değişmesi gerekecekmi ?
bütün bunlar açılınca belli olacak umarım tamircin dürüst`tür.
ben yeni aldım arkadasımdan suyu yoktu baktığımda su koydum 2 km yapmadan su kaynatıyor..
Termostatı kontrol et kapalı kalmış olabilir.
devir daim de olabilir bi kere başımıza gelmişti..dakar bmw hararet yapıyodu motora yapılmayan kalmadı üst kapak bile taşlandı
her tamirciye gittiginde 300/500 tl öde motor yine aynı borusanada gidemiyorsun sadece hoşgeldin demek 300 tl)
problem devir daim pervanesinde çıktı kırıkmış kanatlardan biri oda su geliş gidişini yapamadıgı için hararet son nokta
bu tip motorlarda öncelik su devirdaim pompasının iyi çalışıp çalışmadıgını kontrol etmek sona fanlar sona muşur sona yadyatör peteklerin tıkalı olup olmadıgıda önemli... kolay gele..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)