abi boşta 5000 devire sabitle motoru 1 dakika bas sabit ileri geri ire hareket ediyosa düzelmemiştir
abi boşta 5000 devire sabitle motoru 1 dakika bas sabit ileri geri ire hareket ediyosa düzelmemiştir
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
bendede sıfır cbf var 2012 bu tekleme olmadı hiç 5000 devir sabit hız 5-10 dakka gittim ama rüzgar sanki kafadan itermiş gibi hafif zorlanma hissettim ama devir hiç oynamadı yada hızım hiç düşmedi ama sanki garip birşey işte tarif de edilemiyor bu efekti anlatsanıza biraz tam anlıyalım.Yani motor iyice devirdenmi düşüyor benzin gitmiş gibimi oluyor öksürüyormu napıyor?
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
merhaba arkadaşlar 2012 model kullanıyorum ve bende tekliyorum diyen varmı merak ettim zira yaz başında ybr mi satıp cbf e geçiş yapacağım saygılar...
ya sev ya terket...
bugün bir arkadaşımın 89 model nx 250 sine bindim... taş gibi tek marşta çalışıyor , tüm elektirik aksamı sorunsuz çalışıyor, hala ilk çıktığı gibi... honda eskiden taş gibi motor yapıyormuş gerçekten...
s.a Arkadaşlar severek bindiğim karakaçan teklemeye başladı servise götürdüm düzelttik dediler ama bazen 6000 devirde tekliyor . Tekrar servise gideceğim bakalım ne olucak. İnternette konuyu araştırırken şu yazıya denk geldim vatandaşın birisi yazmış
" herkese slm arkadaşlar bugün öğlen saatinde anes motoru aradım teknik servisten sorumlu olan kişi ile konuştum. sorunun çözüldüğünü yakın zamanda sorunlu parçanın geleceğini belirtti. sorunu nerden kaynaklanadığını sordum. yanlış anlatablirim ama kısaca anlatayım karbüratörde bulunan hava parçanın olması gerekenden fazla olması sonucu hava-benzin karışımını ayarlayamamasından kaynaklanıyormuş. yeni üretilecek modeller bu şekilde yapılacakmış. bütün cbf kullanıcalarına hayırlı olsun tabiki banada. " nedir sonuçla ilgili bilgisi olan var mı ?
2012 aralik uretimli cbf150 aldim 2013 mart trafik cikisli iki gundur bendede basladi tekleme ve bogulma problemi motorum 1980km de henuz yazilanlari okudumda sonuc olarak kimsenin net bir sonuca varamadigini gordum simdi honda bu bakimlari ariza masraflarini musteriyemi kitliyor yoksa garanti kapsamindami yapiyor ben yazilanlardan sunu anladim ortada bir sorunvar sikayet var sikatcilervar fakat kimse son gelismeleri yazmamis sorunu cozumlenen arkadaslar izledikleri yolu bizlerle paylassa cok iyi olurdu cevaplarinizi bekliyorum servise gitmeden once
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:36 ----------
Guncel konu
Sür gari
Sibop sesi her cbf te var, garantiden hallettir sorunlarını. O dediğin şeyi disk yamuksa yapar.
2012 de aldığım cbf te ne tekleme ne de başka bir sorun yoktu.
Arkadaşlar tekleme sorunu bende de vardı adam bi parça taktı ufaacık birşey çoğu kişinin geçti. Ama benimki geçmemişti o şekilde yüksek devirde kullandım hem
Ama tak etti canıma açtım teli iyi bir söylendim
Bir gün yattı motor açmışlar bakmışlar ki meğer karburatöre giden hava hortumu patlamış
Değiştirildiler tamam kesildi
Onu servis halletmek zorundadır kesinlikle gerekirse yeni model den parça söküp takacaklar
Yeter ki servisi ikna edin
Gidin o parçayı taktırın bakalım ne olacak
Olmadı, bırakın motoru Honda servis merkezi arayın sorun çözülür
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:44 ----------
Bu işe çok kafa yoruldu zamanında çözemediler
Sonra burdan bir motor Japonya'ya gitti be orda çözüldü
Çok ufak bir parça takılacak bu sorun giderildi
Karburatöre fazla hava gittiği için diye biliyorum
Bu bahsettiğim şeyler 5000.6000 devir arası teklemedir
bende 3 bınde bıle yapıyor ramazan bılmıyom kafama takıldı canım sıkıldı ınternetten randevu almak ıstedım kısısel bılgılerı gırdım :D servısı sectım ısteğinız kaydedılmıstır dedı bıttı sıra vermedı servıs ıcın
Abicim bunun randevusu olmaz çık git servise tahminim seninkinin De hortumu patlak hemde baya bi
cbf hakkında kemik gibi motor diyorlar ama bakıyorumki - leri de epey varmış. ? 20000 km sonra yağ yakma problemi(rektefe istiyormuş ? ) tekleme sorunu daha varmı acaba
daha cbf 150 için hiç kötü yorum duymadım herkes acayip met ediyor.süper motor diyolar.????
ya motor güzel güzelde kronik problemli kullandık ca çıkıyor bir yerın den bir şeyı yağ yakması var tekleme sorunu var benim bildiğim perşembe yarın servise gideceğim daha anca sıra alabılık bu güne bakalım ne olacak kullanıcı hatası diyerek çamura yatacaklar mı bekliyorum çünkü böyle bir şey artı arkadaşlar arıza tespiti için ekstra para ödeyecekmişim servis öylededi gelince sonra demedi deme falan deme bana diye tembih ediyor adam şaşırdım kaldım ya garanti bir üründe her şeye para istiyor servis
http://www.honda.com.tr/biz_sizi_arayalim.aspx
Şu linki doldur istersen bakarsın dönerler.
çok meth edilen motorlarda bi tip hastalılar çok can sıkar.benim çin çan çon Allah A ŞÜKÜR 10000 (oynanmıs km saati en az bize göre 5000 saat ) devirdi çamur batak stablize uzun yol dik rampalar dahada arızasını görmedim.amaaaa ben bunu ikinci el aldım.aldığım gibi 600 tl masraf yaptım.yani yarısı çin bir yarısı yerli kalan yarısıda japon buna rağmen de arıza yaparsa döverim vallaha olmadı kıyıköy yada iğneada da uçurumdan aşağıya atarım
GÜNCELLLLLL
arkadŞLAR, Hangi servis çözüyor bu problemi, İstanbulda kim yapıyorsa ve memnun kaldıysanız ona gidcem. Bu sorun yordu benide motoruda
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)