Yeni CBF150'de Çözülemeyen Tekleme Sorunu...
Reklamlar
-
babaçi adlı üyeden alıntı
dostum bu olay hangi serviste cereyan etti?
Depo D&B Honda Ümraniye'ye gönderilmiş. "Ben oraya adım atmam" deyip. Esengül Honda'ya gönderilmesini talep ettim. Öyle yaptılar. Tabii benzin deposu karikatürü desek daha doğru olacak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------
ubuntu67 adlı üyeden alıntı
bence honda bu forumu okuyor, size fena halde gıcık gidiyor gibime geldi... siz en iyisi o cbf yi iade edin artık , nasıl kabullenip binebiliyorsunuz , sabrınıza şaşırdım doğrusu...
Hah işte... Tam da bundan kuşkulanmaya başlamıştım. Gebze'den Özgür bey le görüştüğümde bunu sordum. "Siz beni elebaşı olarak görüp ona göre davranıyorsunuz galiba" dedim. Çünkü bütün motosiklet forumlarında bu sorun ile ilgili başlık açtım. Ve takibini de yapıyorum. Özgür bey "böyle bir şey yapmayız biz" demişti. Fakat gönderdikleri benzin deposu karikatürü yerine bir el hareketi fotoğrafı gönderselerdi pek farklı olmayacaktı. Sabrıma gelince. Uzun yıllardır yaptığım mesleğim gereği fazlasıyla sabırlı olduğum söylenebilir.
Reklamlar
-
acemi60 adlı üyeden alıntı
Depo D&B Honda Ümraniye'ye gönderilmiş. "Ben oraya adım atmam" deyip. Esengül Honda'ya gönderilmesini talep ettim. Öyle yaptılar. Tabii benzin deposu karikatürü desek daha doğru olacak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------
Hah işte... Tam da bundan kuşkulanmaya başlamıştım. Gebze'den Özgür bey le görüştüğümde bunu sordum. "Siz beni elebaşı olarak görüp ona göre davranıyorsunuz galiba" dedim. Çünkü bütün motosiklet forumlarında bu sorun ile ilgili başlık açtım. Ve takibini de yapıyorum. Özgür bey "böyle bir şey yapmayız biz" demişti. Fakat gönderdikleri benzin deposu karikatürü yerine bir el hareketi fotoğrafı gönderselerdi pek farklı olmayacaktı. Sabrıma gelince. Uzun yıllardır yaptığım mesleğim gereği fazlasıyla sabırlı olduğum söylenebilir.
Konuyla alakasız belki ama,bende bugün taa tuzla dan kalkıp ümraniye db motora gittim.benim motor için karbon aksesuar alacaktım alt grenaj.daha ilgisiz olamazlardı heralde.
-
efe tolga adlı üyeden alıntı
yeni motor olarak cbf alıcaktık ama yağ yakıyor falan dediler çözümü yokmu bunun ?
efe keske yağ yaksa her türlü pislik var bu cbflerde
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
alper150zc adlı üyeden alıntı
efe keske yağ yaksa her türlü pislik var bu cbflerde
bir ara motorunuzu sahibinden.com da görmüştüm.baya bi satmaya çalıştınız.problemsiz bu kadar hoş bir motoru neden satmayı düşündünüz peki?
-
tamernevin adlı üyeden alıntı
bir ara motorunuzu sahibinden.com da görmüştüm.baya bi satmaya çalıştınız.problemsiz bu kadar hoş bir motoru neden satmayı düşündünüz peki?
BMW R80 GS 1993 & MERCEDES E 250 CGI BlueEFFICIENCY 2012 & YAMAHA YBR 125 ESD OLACAK İNŞALLAH
-
harbi sahibinden.comda ilan vermiştim 3gün kadar durmuştu cbr250r almayı düşünmüştüm satıp ama sonra vazgeçtim yaza erteledim cbr600f yönelerek----ama harbi bende no problem
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
cbf 150 ilk motor unuz ise direk 600f e geçmek pek doğru olmaz bence.ben şahsen 80cc den başlayıp 1300cc ye çıkana kadar 20 tane motor değiştirmişim.(gerçi biraz abartmışım )bu arada semtdaşız bende beylikdüzündeyim.
-
Yeni benzin deposu beklemekten vazgeçtim. Çünkü artık gönderecekleri benzin deposunun düzgün bir şey olacağına inancım kalmadı. Motorumdaki depo hasarının üzerini karbon folyo ile kaplatmayı düşünüyorum. Dün Honda Müşteri İlişkileri Departmanını arayarak Yeni benzin deposu takılması hakkımdan vazgeçtiğimi söyledim. Bunun yerine motoru satın alırken ödediğim bedelin bir kısmının bana iade edilmesi için bir şey yapıp yapamayacaklarını sordum. Görüştüğüm Burak bey "Tekrar size döneceğiz" dedi. Bakalım bekleyip göreceğiz. Her gelişmeyi adım adım yazacağım.
-
cbf 150 ilk motor unuz ise direk 600f e geçmek pek doğru olmaz bence.ben şahsen 80cc den başlayıp 1300cc ye çıkana kadar 20 tane motor değiştirmişim.(gerçi biraz abartmışım
)bu arada semtdaşız bende beylikdüzündeyim.
13 civarı motor deyiştiricek bütçem malesef yok baş edemiycem bi motor değil olmadı bi süre trafikten uzak durup hondanin eğiitimine katılırım aldığı gibi gaza gelip ben bu işi söktüm diyerek gazı kökliyenlerden değilim
-
cbf 150 ilk motor unuz ise direk 600f e geçmek pek doğru olmaz bence.ben şahsen 80cc den başlayıp 1300cc ye çıkana kadar 20 tane motor değiştirmişim.(gerçi biraz abartmışım
)bu arada semtdaşız bende beylikdüzündeyim.
hakikaten biraz abartmışsın
BMW R80 GS 1993 & MERCEDES E 250 CGI BlueEFFICIENCY 2012 & YAMAHA YBR 125 ESD OLACAK İNŞALLAH
-
13 civarı motor deyiştiricek bütçem malesef yok
baş edemiycem bi motor değil olmadı bi süre trafikten uzak durup hondanin eğiitimine katılırım aldığı gibi gaza gelip ben bu işi söktüm diyerek gazı kökliyenlerden değilim
600f sokak aralarında sürerek karşılaşacağın ilk problem büyük ihtimalle hararet olur...
sonra o motoru faz açmak için almıyorsan neden alıyorsun?
ki 150 den sonra o motoru bu tecrübeyle zapt edeceğini düşünmüyorum....
-
13 civarı motor deyiştiricek bütçem malesef yok
baş edemiycem bi motor değil olmadı bi süre trafikten uzak durup hondanin eğiitimine katılırım aldığı gibi gaza gelip ben bu işi söktüm diyerek gazı kökliyenlerden değilim
-unnamed- adlı üyeden alıntı
600f sokak aralarında sürerek karşılaşacağın ilk problem büyük ihtimalle hararet olur...
600f 1. viteste neredeyse cbf nin maksimum hızına ulaşıyor zaptetmesi hiçte kolay değil
-
-
-unnamed- adlı üyeden alıntı
almıyom unnamed tamam almıyom soz ya
-
alper ninja 250 alıyoduk ne oldu ? ninja,fazer,600 f uçuşa geçmişsin yavaştan
-
-
olm sen onda inat ediyon ben almısken para varken 12bin tl bütçe varken ninja250r almak istemiyorum 600f yönelmiştim 4silindirin yakıtını bakımını hesaba katınca ondanda vazgeçtim ve hayatımın motorunu buldum motor resmen benim için üretilmiş naked çi ruhumu yansıtıyor KAWASAKİ ER-6N 2.el parça fiyatları pahalı ama ninja250 ninkilerde ucuz değil olmusken bu olsun dedim 650cc 2silindir cc ne göre ekonomik yakıtı falan cezbeti beni hızlarıda benim için son derece yeterli
kesin bunu alıcam donusu yok
ER-6N iyi tercih.biraz bunda piştikten sonra 4 silindirlilere geçiş yaparsınız.naket seviyorsan fazer iyidir şahsen 2 tane değiştirdim.problemsizdir.
-
ER-6N iyi tercih.biraz bunda piştikten sonra 4 silindirlilere geçiş yaparsınız.naket seviyorsan fazer iyidir şahsen 2 tane değiştirdim.problemsizdir.
ben chooper ve cross hariç nerdeyse hepsini seven biriyim ama en çok naked süpersport ve supertournig takıntım var bu motoru 4-5yıl kesin kullanıcağım için zaten ninja250r fialn almak istemiyorum çünkü cabuk sıkılıcam onlardanda suan cbf150 kullanmam sizi yanıltmasın yani er-6nde zorlanmıycağım kesin gibi fikirleriniz için teşekkür ederim fazer de güzel ama oda 4silindir çok sonra inşallah
-
ben chooper ve cross hariç nerdeyse hepsini seven biriyim ama en çok naked süpersport ve supertournig takıntım var bu motoru 4-5yıl kesin kullanıcağım için zaten ninja250r fialn almak istemiyorum çünkü cabuk sıkılıcam onlardanda suan cbf150 kullanmam sizi yanıltmasın yani er-6nde zorlanmıycağım kesin gibi fikirleriniz için teşekkür ederim
fazer de güzel ama oda 4silindir çok sonra inşallah
alperim söylediğin makina şahane ama zinciri 400 tl. belini büker alimallah. al bitane gsr 600 bak keyfine )
-
F54 adlı üyeden alıntı
bunun en güzel çözümü cbf almamak olur benden demesi
cbf yakıyorda ybr esd yakmıyormu formda paylaşmaya başlamışlar bence bu yeni motorlar hep böyle galıba
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)