Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

125cc kuba kh125-12d kalkış

Motovento
    REKLAM ALANI
    motocrazy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KUBA KH125-12D
    merhaba arkadaşlar motorumu yıkamacıda yıkattığımda karbüratöre su kaçmış .sonradan çekiş falan düştü motor tamircisine götürdüm karbüratörü temizledi hava filtresi değişti.sibop ayarı yapıldı .motorda çok fazla bir boğukluk var kalkışta devirli kalkman lazım mobilet gibi kalkıyor.bide yolda gideren yüksek viteste yavaş giderken hopluyor tekliyor bana bir yardım edin lütfen..
    Biz kimsenin düşmanı değiliz. Yalnız insanlığın düşmanı olanların düşmanıyiz.
    Ataturk

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    THE İMAM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 KT
    eğer motor düşük devirde stabil gitmiyorsa eğer bobin arızalı değilse karbüratör hava ayarı bozulmuştur.çünkü motor düşük devirlerde ana jetten değil (gaz pistonu ve ona bağlı iğne ) pilot jetten beslenir.motor yüksek devirde sorun yoksa sebep bu .yüksek devirde pilot jet devre dışı kalır (%90 oranında).
    bendede çok sık oluyordu yıkayınca motor stop ediyodu.
    püskürtmeli karbüratör taaktım ,basınçlı suyla yıkıyorum motor stop bile etmiyor...........

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı motocrazy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar motorumu yıkamacıda yıkattığımda karbüratöre su kaçmış .sonradan çekiş falan düştü motor tamircisine götürdüm karbüratörü temizledi hava filtresi değişti.sibop ayarı yapıldı .motorda çok fazla bir boğukluk var kalkışta devirli kalkman lazım mobilet gibi kalkıyor.bide yolda gideren yüksek viteste yavaş giderken hopluyor tekliyor bana bir yardım edin lütfen..
    eğer bu kadar ayar yapıp hava ayarı yapmadıysa o ustaya bi daha gitme çünkü boğukluk bu yüzden ve hava ayarını herkez yapamaz servis te dahi doğru düzgün yapamayabilirler düzgün dinleyen ustalar bu işin piri dir öyle bi usta bul zaten hava ayarı bozuk olan motorun benzin sarfiyatı normal olmaz fazla olur
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

THE İMAM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 KT
    sana tavsiyem normal bi motorcuya değilde,motosiklet modifiye eden ustalar varsa onlara yaptır onlar en ince ayarı bile tutturabiliyorlar.ben daha önce mobilet vs .yarışı yapan motorculara gidiyordum............senin sorununa ilaç olabilirler

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)