Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Piaggio Skipper 150

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Africa Twin
    Arkadaşlar motorumda gaz yememe problemi var. ilk kalkışta çok zorlanıyo fakat biraz hareket ettikten sonra eskisi gibi çok güzel gidiyo. problem kalkarken yokuşun ortasında kaldığım zaman kalkmıyo bile bu neden olabilir. motor bütün kış yattı bujiden şupelendim ben fakat motorcu buji yapmaz bunu dedi. yardımcı olursanız sevinirim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    syn022 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok sattım Cbf'yi Maxi arıyorum.
    Gaz teline baktınız mı? Eğer elcik altından ayarı varsa gaz telinin biraz gerin fark edecektir. Eğer gaz telinde değilse de debriyajda olabilir diye düşünüyorum. Çünkü ayırmazsa motor harekete geçmez. Çok devir yaparak zor kalkıyorsa yani gaza sonuna kadar asılabiliyorsanız (sesinden anlarsınız zaten) debriyaja bakmakta fayda var.
    ~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~

Motosikleti
    mondial 125 kt/jawa 350 TS
    muhtemelen ılk kalkışlarda dedıgınız için debrıyaj baskı balata da olabılır,yada karburatorun temızlıgı bakımı hava ayarlarından olabılır ,

syn022 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok sattım Cbf'yi Maxi arıyorum.
    Alıntı yakamoz043 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    muhtemelen ılk kalkışlarda dedıgınız için debrıyaj baskı balata da olabılır,yada karburatorun temızlıgı bakımı hava ayarlarından olabılır ,
    Kalktığı zaman eskisi gibi gidiyor hiç bir problem yok diyor bence hava ayarında falan bişey yok. Olsa son hızda kesinlikle farklılık olurdu.
    ~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~

Motosikleti
    kanuni popcorn 90 . piaggio skipper st150
    ya arkadaşlar benimde bi problemim var skipperle ilgili biliyorsunuz far sürekli yanıyor bu motorlarda, bugün durduk yere ön far uzun-kısa söndü ve sadece park yanıyor. uzun yakınca yanan göstergedeki mor ışıkta yok. ne la bu noldu şimdi buna?
    hacı hacıyı mekkede deli deliyi dakkasında bulur.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)