yakıt pompasının arızalı olma ihtimali varmı acaba?? arkadaşlar bende yokda 60 km geçtiğimde motor tamamen stop ediyodu!
yakıt pompasının arızalı olma ihtimali varmı acaba?? arkadaşlar bende yokda 60 km geçtiğimde motor tamamen stop ediyodu!
All in one! Life!
dostum ben 6 sene motor servisliği yaptım b meletlerle çok uğraştım motoru görmeden ondandı bundandı demeyle olmaz beyin di kıldı yündüyle olmaz bu işler bunları bir motor ustasına götürüp denemesi lazım bu arızayı sürekli yapıyorsa şayet çok nedenlerden yapar bunları tek tek uygalıyıp denmeden sonuca varamassın ki artı bi dünya para harcarsın yazık olur benzin otomatiğin belli bir süre sonra benzin almıyor yetiştiremiyor olabilir ramzeylerde kronık bir sorun bu genelde benzin otomatıklerini değiştiriyodum ben çok cabuk bozuluyordu yeterli benzin vermiyor bundan yapabilir ama en iyisi iyi bir motor ustasına git ustam motorum belli bir km gittiğimde istiop ediyo de bunu parçaları takıp denemesi lazım sorun ondan değilse başka parça değiştirip denesin eski parçasını geri taksın böyle bir ustan varsa tabi kardeşim...ben kendim bu şekil çalışıyodum parçayı takıp deniyordum motoru ondan değilse başka yerde arayıp tekrar teste çıkıyodum ve sorunu buluyordum tek yapman iyi bir usta bulman
akü kutup başları gevşemiş olabilir aküyü açın vidalarını sıkın deneyin muhtemelen düzelecekdir.
senın yerınde olsam stop engıne dugmesını bı temızlerım oksıtlenme olabılır ama bundan pekde yapacagını sanmıyorum bu bır onerı bu olayı daha once beyını bozuk motorlarda cok gordum motorun beyını arıza yapıyor bellı bır seyden sonra beyın motoru stop konumuna getırıyor bırde beynıne bak derım.
arkadaşlar hepinize sonsuz teşekkür ederim.sorunum hakkında bana çok yadımcı oldunuz..herkeze ayrı ayrı teşekkür ederim...motosikletimi ustaya götürdüm..benzin deposu kapağına delik deldirdim..sonuç mükemmel...3 gün boyunca bindim problem kalmadı...hiç tık bile demedi..moralim yerine geldi..sıra ödülü kazanan arkadaşa geldi..yamyamaha adlı arkadaş 1 depo ödülü kazandı..
apachi'ler ve kendini apachi hissedenler beni yasaklı listesine ekleyin...
yamyamaha kardeşim söz verdiğim ödülü kazandın. 1 depo benzin...özele mesaj at....güle güle gez benim için..
apachi'ler ve kendini apachi hissedenler beni yasaklı listesine ekleyin...
bence benzin otomatigi.... otomatik motorların kronik sorunu...
belli bi yere kadar benzin yetiştiriyor sona da benzin yakışı artıgı zaman yetiştiremiyor
bekleyince yine devam.. bi bak..
bak arkadasım eğr bole bır daha yaparsa ve hala arızalı ıse bujını sok kblosunu yıne tak şaseye yakın tut atesleme kıvılcımını goreceksın eğer yapmıyorsa bobındır emın ol bır benzınlı arac çalışmaması için 1 elektırık 2 yakıt gerekır ama buyuk ıhtımal elektırık bana yakıt felan verme düşünmen içinde saolasın ben kendımde tamırcıyım ama motor değil iş makınası
Beyine baktırt bakalım, bendede aynı oluyodu problem beyinden kaynaklanmış.
hayallerle yaşamak varya bitiriyor beni be... :farao:
okuma zahmetine katlanmayan arkadaşlar.....
sorunun depo'nun hava almamasından kaynaklandığını ve problemin çözüldüğünü görememişler.
ezbere yazıyoruz
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
İki ihtimal uzerinde duruyordum.İlki benimde başıma geldigi icin Depo kapağı (benzinle hava karisimi yeterince olamadigi icin) stop ediyordu.Digeri cogu arkadasin dedigi gibi beyin olabilirdi.İlki cıkmış
ödül istemiyorum Allah rızası yardım etmemi istersen edeyim. herkes ateşlemeden kuşkulanmış. ama sanırım sorunun şifresi "dip gaz" demende. eğer bir süre tekrar çalışıyorsa karbüratörünün şamandırası yeteri kadar benzini depolayamıyordur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)