rektefe yaptıracam yardım
-
arkadaslar 151rs scooterım var rektefe yaptıracam cekişten dustu ve full beyaz duman atıyor gecelerı cok bellı oluyor farlar yuzunden beyaz beyaz bazen basıyor bazen zorluyor sanırım motor gıdıyor artık bu rektefe yaptırmak ne kadara mall oluyor 151 rs scooter Kutahyada yaptiracam.
[B][COLOR="DarkRed"]:queen:O Şimdi kütahya'Da:queen:[/COLOR][/B]
Reklamlar
-
karbüratörü ayarlat rektefe etmiş olursun.
motora, pistona filan girişince rektifiye etmiş olursun ama görülen şimdilik gerek yok :D
-
-
48.000 bir çin motoru için normal 150 den fazla birşey tutmaz yeni silindir piston attırmak...tabi yağ keçelerinin falan değişmesi gerekirsede fiyat artabilir...
-
yağ yakıyorsa o zaman piston ve segmanlara bi baktır.
önce karb ama.
olmadı tek silindirse motörün ucuza halledersin merak etme.
ayrıca 48.000'i o motorda kendin yaptıysan helal olsun :D
hyosung'a doğru ufaktan yol almaya bak derim.
-
kenrox adlı üyeden alıntı
yağ yakıyorsa o zaman piston ve segmanlara bi baktır.
önce karb ama.
olmadı tek silindirse motörün ucuza halledersin merak etme.
ayrıca 48.000'i o motorda kendin yaptıysan helal olsun :D
hyosung'a doğru ufaktan yol almaya bak derim.
kılometre teli olmadan 1 sene gezdım oda cabası dıyelım bu yaz bitsin ya araba - yada buyuk 600 cc ye gececem sadece bu yazda ıdare etsın
-
hy 250'e bi geç. o baya bi yeterli gelir 150cc scooterdan sonra. kafa başka kafa. her türlü hastası olursun merak etme.
600 için acele etme.
korkunç alet onlar.
-
hy 250'e bi geç. o baya bi yeterli gelir 150cc scooterdan sonra. kafa başka kafa. her türlü hastası olursun merak etme.
600 için acele etme.
korkunç alet onlar.
ben bir fiyat öğrenseydım arkadaslardan ne tutar tutmaz dıye aldımmı tek alıcam 600 cc yı cunku burası kutahya 3 4 ay anca sıcak olur burası yanı motor degıstırme luxumuz yok :D
-
600 için acele etme.
korkunç alet onlar.
temizi yok, olsa bile 7000 istiyorlar... yoksa direk alırım.
-
silindir ve pistonda sorun yoktur büyük ihtimal. kranktada sorun yoksa bi tek segmanları değiştirsen tamamdır.
-
24 Haziran 2011, 14:50
evet arkadas dun ustayla beraber degiştirdik parcalari piston silindir subablar segman falan degişti piston baya bir cizmis ustu altta sorun yok ustu cizmis 300 km 60 üstüne cikma dedi onun için cıkmıyorum motor cok yumusak gaz aliyor sanki ilk aldigim zamanki gibiFiyat 200 tl tuttu
-
24 Haziran 2011, 15:11
Hayırlı olsun nice 48 binlere...
Motosiklet bir yaşam tarzıdır
-
24 Haziran 2011, 20:36
Blacklove16 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun nice 48 binlere...
tsk ederim 60 tan yukari cikmiyorum eski zaman hatalari gene olmasindiye motorum gitmek istiyor ama dizginliyorum
-
24 Haziran 2011, 20:57
merhaba toprağım demek kutahyadansın olemı sevındım sıtede bır hemserımız varmıs demekkı ,neyse motorunu kımlere yaptırırsın kımlere baktırırsın onlara bır danıs burdan aslında yorum yapmak bıraz daha basit bir atış olur isabet ederse,motorunu gorursem bır netıceye varırız ıyı kotu yol yordam gosterırım sana yardım olmaya bakarız hemsetım selamlar...
pardon son yorumunu okumamıstım neyse hayırlısı olsun artık yarım rektefıye olmus motorun ıyı kotu goturur senı o ,kazasız surusler
-
24 Haziran 2011, 21:00
yakamoz043 adlı üyeden alıntı
merhaba toprağım demek kutahyadansın olemı sevındım sıtede bır hemserımız varmıs demekkı ,neyse motorunu kımlere yaptırırsın kımlere baktırırsın onlara bır danıs burdan aslında yorum yapmak bıraz daha basit bir atış olur isabet ederse,motorunu gorursem bır netıceye varırız ıyı kotu yol yordam gosterırım sana yardım olmaya bakarız hemsetım selamlar...
pardon son yorumunu okumamıstım neyse hayırlısı olsun artık yarım rektefıye olmus motorun ıyı kotu goturur senı o ,kazasız surusler
benim ustam belli ya metin usta motor yapildi okumadin sanirim
-
24 Haziran 2011, 21:02
mondi.playturk adlı üyeden alıntı
benim ustam belli ya metin usta
motor yapildi okumadin sanirim
sevındım sorunun çözüldüğüne ,ustanı tanıyamadım kusura bakma sanayıde pek ısım olmaz kendım yaparım işlerimi umarım memnun kalırsın ,selamlar
-
24 Haziran 2011, 21:07
moto metin tren yolunun orada hep oraya gitmisimdir genelleme olarak buradan bazi detaylar alirim .
-
24 Haziran 2011, 21:10
ewet tarif edınce tabelasından bıldım sanırım metın yazıyodu,aman dıkkat etde kasap cok ortalarda bu devırde dıkkat etmek lazım işin başında durucan en azından az cok anlıyosan ne olup bıttıgını sorun yok
-
25 Haziran 2011, 14:50
ARKADAŞLAR REKTEFİYE OLAYI ESKİDENDİ ŞİMDİ KOMPLE SİLİNDİR VAR
AŞAGI YUKARI KOMPLE Bİ SİLİNDİR 50/70 TL ARASI CONTA TAKIMI 10 TL YAG 10 TL İŞTE MASRAF BU
-
25 Haziran 2011, 15:29
raif34 adlı üyeden alıntı
ARKADAŞLAR REKTEFİYE OLAYI ESKİDENDİ ŞİMDİ KOMPLE SİLİNDİR VAR
AŞAGI YUKARI KOMPLE Bİ SİLİNDİR 50/70 TL ARASI CONTA TAKIMI 10 TL YAG 10 TL İŞTE MASRAF BU
Usta Bu İşin İşçiliğini Kayda Geçirmemişsiniz sanırım
kullanılabılecek bi silindir st 70,,90 lıra arasında değişir,
daha ucuzlarınıda bulmak mumkun fakat ne kadar saglıklı olacagı tartısılır,
10 conta,15 yağ tutar,
en düşük 50 en yüksek 100 lıra arasında silindir değişiö işçilik ücretidir,
yani yeterince makul aslında...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)