Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yardım

REKLAM ALANI
    onuRRtas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    arkadaşlar fren diski kaliperini çıkartım, 2 tane piston vardı iyice pompaladım çıkana kadar pompalamışım pıst diye bi ses geldi pistonlardan birinin altından şimdi pistonlar ileri gitmiyor hava mı yaptı acaba bilgisi olan varmı :S
    Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    cygnus rs yamaha
    sendede cygnus varmış hangi lasitği aliyim ben benim lastikler öldü de kimse yardım etmiyo burda
    İkarus

onuRRtas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    Alıntı syclla adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sendede cygnus varmış hangi lasitği aliyim ben benim lastikler öldü de kimse yardım etmiyo burda
    Valla hocam ben unilli kullandım ahanda şundan yan taraflar sürttürcek kadar yatırıyodum hiç kayma falan yapmazdı çokta ucuzdur.

http://www.gungormotor.com/index.php...oduct&pid=1213

Ön arka kullanmıştım.
    Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)