Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosiklet hidrolik fren havası alımı pratik yol

REKLAM ALANI
    Serkan YAMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gt250 on the way
    Arkadaşlar merhaba ben Serkan adanada ikamet ediyorum çok severek kullandığım kanununi 150 cc atv motorum var bu formu uzun zamandır takip ediyorum.

Bu pratik iş için 1 tane vida sıkmasını bilen arkadaşa ihtiyacınız var birazda midenizin sağlam olması lasım öncelikle hidrolik alt merkezin içini ve pompanın içini şırınga yardımıyla hidroliği ağzına kadar doldurun hatta biraz taşsın daha sonra hidrolik şişesinin içine alt merkezin hidrolik hortum ucunu arkadaşınız soksun daha sonra sizde üst merkezin pompasına gelen hidrolik hortumu vakumla ağzınıza alarak çekin hidrolik ağzınıza gelince arkadaşınız diğer ucu iki parmağıyla kapatsın sizde bu arada sizde iki parmağınızı ucuyla üst merkez ucunu kapatın ondan sonra zaten üst tarafı kapattığımız için diğer taraftan yağ akmaz siz kapatırken arkadaşınız alt merkezin hortumunu montajlasın ondan sonra sizde üst merkezin hortumunu montajlayın daha sonra vidaları iyice sıktıktan sonra freni sonuna kadar kökleyip sabitleyin alt merkezin hava alma valfini hafif gevşetip sıkın bu iş bu kadar .. (tabi ağzınıda hidrolik tadı 15-20 dakka sürüyor tükürmeye devam =) )

İnanın yapması anlatmasından çok daha kolay ev dağın başında olduğu için ustaya ve tamirciye götürme imkanım az aşşağı yukarı 2-3 saat uğaraşarak deneme yanılma yoluyla bulduk .... Umarım yararı olur ...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    Zor durumda kalınca uygulabilir,teşekkürler hemşerim.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Şırıngayla uğraşmaktan usanan arkadaşım bunu denemişti ama hiç tavsiye etmiyor, tadı çok kötüymüş

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)