lastik tamir kiti hakkında bilgisi olan var mı?
Reklamlar
-
geçenlerde kask siparişi vermiştim..ama kargonun bedavaya gelebilmesi için 15 tl daha alışveriş yapmam lazımdı..bana lastik tamir kiti önerdiler bende okeyledim..şimdi arkadaşlar lastik tamir kiti ne işe yarar..adı üzerinde tamir mi eder yoksa geçici bir çözümmüdür..ne şartlarda kullanmamız lazım..kullanan arkadaşlar varsa bi de sizden dinleyelim..
apachi'ler ve kendini apachi hissedenler beni yasaklı listesine ekleyin...
Reklamlar
-
ben hiç kullanmadım ama bildiklerimi yazayım.yüpü iyice çalkalıyorsun hortumu siboba takıyorsun ve içindeki kimyasalı lastiğe aktarıyorsun.kimyasal hava ile temas edince tepkimeye giriyor lastikdeki deliği kapatıp 2-3 saat idare edecek kadar şişiriyor.kullanmış olan arkadaşlar daha detaylı anlatacaktır.
"[B]Sarı[/B]"ya tutkumuz,yüreğimizde büyüttüğümüz "[B]Lacivert[/B]" sevdadandır.
-
Nasıl bir lastik tamir kiti?
Tüpte köpük şeklinde olanmı?
Yoksa fitilmi?Yanında şişiricisiyle berabermi?
-
-eren- adlı üyeden alıntı
Nasıl bir lastik tamir kiti?
Tüpte köpük şeklinde olanmı?
Yoksa fitilmi?Yanında şişiricisiyle berabermi?
tüpte olan cinsinden..yani tekerimizin havası tamamen inince bunu şişiriyor mu yani..
-
Hemen hemen evet.
Lastik patladıktan sonra sıkıyorsunuz (siboptan içeri)ve içerisindeki köpük açılan deliği dolduruyor o sırada hava basıyor.
Yani sizi tamirciye kadar götürebilir bu hava.
Eğer lastiğiniz küçükse tamamende doldurabilir.
Normal bi araba lastiğini %40 civarında şişiriyor.(tabi bu üründen ürüne değişir.)
-
-eren- adlı üyeden alıntı
Hemen hemen evet.
Lastik patladıktan sonra sıkıyorsunuz (siboptan içeri)ve içerisindeki köpük açılan deliği dolduruyor o sırada hava basıyor.
Yani sizi tamirciye kadar götürebilir bu hava.
Eğer lastiğiniz küçükse tamamende doldurabilir.
Normal bi araba lastiğini %40 civarında şişiriyor.(tabi bu üründen ürüne değişir.)
teşekkür ederim..saol..inşallah tekerim yolda patlamaz da ben de kullanmam..
-
bp benzin istasyonlarında da hava popmalarının orda patlak teker şişirme teknolojisi diye orda bi buton var. çok etkii oluyor. şişirdikten sonra tekeri ellersen dondorma kadar soğuk olduğunu görürsün. süper bişey ya
-
pahalıymış ya 15 tl bazı ev aksesuar marketlerinde 9.99 tl ben baktım sanırım tubeless lastiklere oluyor bu tamir işi
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)