yapcak bişi yok artık selenin üstünü örtüceksin yatma yerini hazırlıcan xD
Mustafa Kemal Atatürk
bi tane peluş kedi alın...
onun elini üzünü gözünü parçalayın...
son olarak kuyruğundan iple elçiğe bağlayın....
yaklaşanın sonu bu olur mesajı verin
Hocam bu kedi bundan önceki yaşamında motorcu imiş gib bakıyor...hiçbirşey yapma..sevaptır...
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
offf offf aynı dertten ben de muzdarip oldum. Seleyi ilistire döndürüp terkettiler. Tecrübe; ne yaparsan yap maalesef sele delik deşik olmadan terketmiyorlar. En iyisi kalın bir bez yada battaniye at, bari selen sağlam kalsın.
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
naylon cidden çözüm oluyor kışın motoru bıraktığım apartman altında haftanın 7 günü abone kedim vardı naylon poşet takmaya başladıkdan sonra ayak koyma yerinden yukarı çıktığını görmedim buarada havuz bonesi lastiğininde etkili olduğunu duydum ama nedense inanasım gelmedi
Havuz bonesi derken yurdum insanı ''jeo termal havuzuna girerken malum 70 yaşındakiler bone zamanına denk gelmemişlerdir''.Kafalarına geçirdiği şeffaf kenarları lastikli otellerde duş için verilen materyalden bahsediyosanız doğrudur.Naylon poşet kadar iş görür... Ama şöyle bir problem var her sele ölçüsüne uyarmı? ;)
Motorun selesine bir kapla su koy ;)
Ben karabiber ektim , enfiye cekmıs gıbı hapsurdu bi saat küstü bi daha gelmedı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:39 ----------
Valla bnm köpüğimde oyle yatıyor
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
YA KUDRETI SONSUZ ALLAHIM ,SEN ŞÜPESİZ YERLERİ VE GÖKLERİ YARADANSIN,ALLAHIM ne kadar güzel hayvanlar vermiş bizlere,bakışları ne kadar masum ağzı var dili yok hayvanların,onlara inanın vurmak atmak zarar vermeyi bırakın arkadaşlar ,kötü bir söz dahi söyleyemiyorum nedir nedendir bilmem en vahşisinden en uysalına zararsızına hepsi bir gözümde,benim motorsıkletımınde uzerınde yatıyorlar bazen uyurken buluyorum kalkın demek gelmıyor ıcımden dıyemıyorum,artık kalkmayınca bır turlu yemek et veya suyla kaldırmaya bakıyorum içim el vermıyor onlara,unutmayalım ki canlıların içinde yaratılmış en şerefli en üstün canlı insanlar ve onlar bızden aşağı seviyede onun için asla zarar vermeyelım,verenlere musade etmeyelım.
selametle kalın arkadaşlar..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)