Yok kardeşim bişey kalmadı ben şimdiden yazılıp zaman kaybına uğramayayım. 24 EKİM yazılı sınavları başlıyor. Kasımda da direksiyon sınavları
Yok kardeşim bişey kalmadı ben şimdiden yazılıp zaman kaybına uğramayayım. 24 EKİM yazılı sınavları başlıyor. Kasımda da direksiyon sınavları
ya tam saçmalık.
evdekileri zar zor ikna edip bi motor aldık, ehliyetini almak için 3 ay bekleyecez...
ya benim ramzey(103) tipi bi motor kullanıyorum bunada ehliyet şartmı bilen varmı acaba
kullanda gör bakalım
Ben de birkaç kısa scooter tecrübesinden sonra ilk motorum olan F650 GS aldım ama önce BMW'nin kursuna gittim. Çok faydası oldu. Ben yeni başlayan birisi sayılırm ama bana F650 GS kullanımı çok pratik bir makina geldi, hiç zorlanmıyorum. Ama boyum 1.85 kilom 87. Bunun da etkisi olabilir. Yani çok ufak tefek bi adam değilim.
Nasıl oldu da bıraktı polis seni anlamadım... bu işin bi kolay yolu mu var?
bende ehliyetsiz bws almayı düşünodum aama biraz korktum antalyadayım antalyalı olan arkadaşlara soruyorum antalya da ki polislerin ehliyetsiz kullanıma yaklaşımları nasıl kötüyse motoru alıp 1 sene beklicem 17 yi bitircem ehliyet alıp bincem:D
2 ay ehliyetsiz gezdim. Hiç bir şey olmadı.
Ehliyeti aldığım gün ise 2 kez durdurdular =)
hayırrrr hıcde kerız degılsın bu bırrr.bende bu yasda motor aldım hemde arabamı satıp..tabıı sımdılık tum parayla degıl ama ılerde ınsallah..
ohhh valla tam 1 ay sonra kısmetse ehliyet elimde :D
Bu kaLp TEK baŞInada AtaBİLİr DEstEK ÜNİte GErekMEz...
vissssshhhhh..!!!!!! cogu abimizde kardesimizde ehliyet yoq!!! :D hemen alın yoqsa polisler aldırır haha:D
bende ılk motorumu aldıgımda,kullanmayı bılmıyorum,kurs verecek yer aradım.herkes guldu bana.-scuter ıcın yazıyorum bunu-megerse anandan dogarken ogrenırmıs halkımın evladı bu ısı.evımın onunde deneme-yanılma ufakufak basladım.100mt artırarak sımdı ıse gıdıp gelıyorum.ama bu arada trafıkcılerın onunden gecerken hepmı kırmızı yanar bana..neyse hıc durdurulmadım ama bugun yazılıyı gectıgımı gorunce baya bı sevındım.haftaya dıreksıyon..
ya arkadaşlar bendede ahliyet yok ama ben inş. yazın konyadan istanbula mondial-150 hs ile bi gitmeyi düşünüyorum acep sizce motor ve ehliyet açısından nooolur ?
ALsammı ya...?
[B]Yolların Çift Teker Lordu ![/B]
keşke alsaydım demektense bir an önce ehliyetini almalısın
yakalanırsan pahalıya patlar
12 yaşımdan beri ehliyetsiz olarak trafiğe çıkıyorum. şimdiye kadar bi çok kez çevirmeye yakalandım hepsinde de yırttım . şmdi hem a2 hemde b sınıfı ehliyetim war ama şu polisleri görünce hala heycanlanıyorum anlamadım gitti ya
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
Ehliyetsiz motorsiklet kullanırsak UFFF..olur sanırım.
arkadaşlar zaten A2 ehliyeti olmayan arkadaşlar kesinlikle bence motor kullanmasın ve gerçekten bu sefer trafik polislerinin affı yok. Yok ben bu adama 10 kağıt sallar kurtulurum diyen arkadaşlar ise biraz daha düşünsün derim. Benim arkadaşım A2 ehliyeti yok ve yakalandı. Polisle biraz muhabbetten sonra (tatlı konuşmalar) işi tatlıya bağlamak istedi ve birde ne görsün memura rüşvet diye çarşamba günü Antalya Adliye sarayında yargılancak ve duruşması var. Ben inanamıyorum halen küçücük bir olaydan adam hapse bile girecek herhalde. Derim ki ehliyetsiz binmeyiniz yoksa trafik ensenizde.
yaw beyler ehliyet alın ne öle ehlıyetsız kullanıyom diye ovunuyorsunuz zor mu almak kafanızmı almıyor mu dersı gecmeye ayıp yani
Kesinlikle katılıyorum ben ehliyetim yok diye motosiklet hevesimi 4-5 ay erteledim.Önce A2'yi alacaktım ama arada B de çıksın diye aklıma girdiler şu an B'nin yazılısını geçtim haftasonu direksiyon sınavı var bir a içinde de A2 yazılı sınavı.Ehliyetsiz çıkarsanız %99 haklı olduğunuz yerde bile haksız çıkarsınız arkadaşlar alın ehliyetinizi fazla zor birşey değil bu
9 ay war ehlıyedlıyım ..3 senedir de motor suruyorum
Don't Drink & Drift! :bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)