ozaktasi
Amaç ve maksat bizleri soymak ülkeyi hırsızlar yönettiği sürece olur böle cezalar
gerçekten soyuyorlar bizi... kim buna dur diyecek...
ozaktasi
Amaç ve maksat bizleri soymak ülkeyi hırsızlar yönettiği sürece olur böle cezalar
gerçekten soyuyorlar bizi... kim buna dur diyecek...
en iyi sürücü en dikkatli olandır...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet eden bir gün ekmeği yediği yerden kurşunu yer....
kurt_kapani
hayırlı olsunbjk206 adlı üyeden alıntı
mücahid adlı üyeden alıntı
ayni durum bende de var..
napicam bilmiyorum..
merhaba arkadaşlar bende sınava girip ehliyet almak istiyorum hatta kayıt için gerekli evrakları hazırlamaya başladım bile fakat ehliyet sınavı temmuz ayındaymış bu ne biçim iş hem ehliyetsiz kullanma diyeceksın hemde üç ay sonraya sınav tarihi vereceksin en erken sınav temmuz da oluyormuş bu konuda bilgisi olan varsa sevinirim
arkadaşlar bu ara istanbul polisi tamamen motorsikletleri çevirip ehliyet ve ruhsat konturolü yapması için özel ekipler kurmuş durumda şimdiden 3 arkadaşımın motoru bağlandı adamlar 600 küsür ytl ödedı motorları aldılar ama motordan soğudular şimdide satıyorlar MOTORİZE POLİSLER AKAN TRAFİKTE YOLUN ORTASINA ATLAYIP MOTORLARI ÇEVİRİYORLAR HABERİNİZ OLSUN (ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN)
Bu yazının ana fikri polise ehliyetsiz yakalanınca direk Teöristim demek daha mantıklı
en azından daha az cezası var hem pişmanlık filanda var
KAMP ADAMLARI
şükür sınavları başarıyla ve ilk denemede geçebildim üfz kötü olan direksiyon sınavının hayvani bir tarihte olması of yeter artık şu saçma polis korkusundan kurtulalım ya
Neden herşeyi ters yapıyorsunuz arkadaşlar anlamıyorum , yoksa ben mi tersim?
Motor aldıktan sonra ehliyet alınmaz , ehliyet aldıktan sonra motor alınır...
Ayrıca bu , senin yeteneğini ve ne tarz motor kullanabileceğini ve sevebileceğini de ortaya koyar... Ters iş yapmayalım...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Hortttt Lattım Arkadaşlar konu gerçekten çok önemli Görmeyenlerde görsün..
bende de aynen b var a2 yok ehliyeti alırken 150milyonlira bulamamıstım.b sınıfı aldım sadece ve hep 100 cc motorlarla kaçak gezdim 1 kerede yakalanmadım.
ama şimdi 125 cc ile polisten kaçmaya yeltenmemek lazım.ama su motor olsa durum birazdaha farklı olablir 297 km
http://video.google.com/videoplay?do...501&q=hayabusa
işin şakası bende en kısa zamnda a2 ehliyetimi alacagım.kanunlara uyalım uymayanları uyaralım
a2 yoksa gel beni yakala ceza kes deniyor kanunlar açık çünkü öyle kolaykazanılmıyor paralar heves edip alınmış kimbilir neler den fedakarlık yapılmış bizey olmaz demiyelim önce ehliyet barış abiye teşekkürler biraz geçte olsa
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
selam
daha 17 km de motorlar ha..yazık valla ki ne yazık..
yapılırmı bu be..al götür sonra yağmur altında çürüt...
araba ehliyeti olanlar zaten kuralları biliyor..neymiş 2 teker..yav ne alakası var..
motorsiklet kullanıcıları daha dikkatli..bir hatanın canlarına sebep olacağını biliyorlar..şimdi işin yoksa git uğraş dur ehliye alacağım diye..tövbestağfurullahtövbe ya..
bu arada söyleyen doğru söylemiş..ağlayanın malı gülene hayır etmez
bu yaştan sonra motor aldık sanırım ecelim geldi
Ehliyetsiz bi şekiLde,Tarzan gbi motosikLet kuLLanan arkadaşLar umarım bu yazdıgını iyi okumuştur Barış...
Born To Be wild,Live to Ride...
ehliyet şart uzun yola çıkarsın yakalanırsan armut gibi ortada kalırsın
dayanamıycam ben de yazıcam yaa 3 ay beklenir mi ehliyet için insaf yaa okudum okudum sinir oldum. kullanmayı biliyorum, kuralları biliyorum, şimdi sınava girsem 100 bilemedin 96 alırım ve şu halimle yakalanırsam 600 küsür ceza yiyorum reva mı?!?
hortlattık acık ama iyi oldu...
Hızlı yaşa, dikkatli olursan genç falan ölmezsin korkma! :bounce:
benim b ehliyetini alalı bir sene olmadı. şimdi a2 yi alacağım benden tekrar muayene istiyorlar. yani birkaç ay içerisinde ne olacak gözlerime. Havadan 65 ytl tekrar bayılacağız. Sinir oldum
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
bence bunlar yeterli bahaneler değil. Sürücü belgesi bunları bildiğinin de kanıtı olacak sonuçta. Bende ehliyetimi bugün teslim aldım. İllaki kullanacapım içinde motoru ehliyetten önce almak istemedim. Acı ama gerçek. Polis Eskişehir'de her yıl fix 1 gün boyunca çevirme yapar. O gün içerisinde yüzlerce kişiyi yakalar ve adam başı 400-600 geçirir. Ehliyetin fiyatı zaten 400 lira.
2 sene icinde istanbulda ehliyetsiz olarak tam 12 kere polis cevirmesine girdim ama hepsinde sagolsun biraktilar en sonunda ben a2 ehliyeti aldimda polislerde kurtuldu bende
ama 670 ytl ceza gercekten cok resmen devlet vatandasi soyuyor
DREAM OF POWER SAKO
bunlar bahane değil zaten gerçekler. 9 yıl önce b sınıfı ehliyet sınavına girerken kazanacağımı bildiğim gibi şimdi de biliyorum. ha tabi ki yeterli olduğumu bir şekilde kanıtlamam gerektiğini biliyorum ve bu yüzden "kesinlikle" herkesin sürücü belgesiyle araç kullanması gerektiğini düşünüyorum, kimse "ama demiştin ki" demesin, diyenler bundan önceki mesajımın ilk cümlesini bir daha okusun ki beni bir daha aynı şeyi farklı kelimelerle açıklamak zorunda bırakmasın eleştirdiğim şeyi açarsak, neredeyse iki ay önce kendime bir özel hoca buldum, ehliyet için de girişimlere başladım, o arada uzuuun uzun alacağım motoru araştırdım, geçen hafta da aldım (zamlar gelmeden almak istediğim için ehliyetten önceye geldi o kadar zaman geçse de). eğer benden kaynaklanmayan bir terslik (ne olduğunu boşverin) olup da ehliyetim bir sonraki döneme sarkmasaydı bu ay içinde alıyordum. şimdi ehliyetimi alana kadar 3 ay motor aşağıda yatacak, bense "bildiklerimi kanıtlamayı" bekleyeceğim. bu kadar sallama ve değersiz bir sınava girmek için bu kadar çetrefilli yollar izlemek zorunda olmak aptalca. hayır sınav insana birşey kazandırıyor olsa tamam diycem bir nebze ama Allah aşkına şu anda ehliyetsiz motor kullananların kaçı bu sınavda başarısız olur sizce? adamlar iyi niyetli olsa bu işi bu kadar zorlaştırmazlardı, veya en azından işin zor olan kısmı sınav gününe kadar olan kısım değil sınav olurdu! her şey rant için kimse de aksini iddia edemez bu şartlarda. al bu da bunun başka bir kanıtı zaten:
Hızlı yaşa, dikkatli olursan genç falan ölmezsin korkma! :bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)