Ehliyetsiz motor kullanırsak ne olur ??
Reklamlar
-
Ehliyetsiz olmaaaaaaaaaaaaaz. Kardeşler ehliyetimizi alalım b ehliyetim vardı, 33 yaşından sonra hayallerimi gerçekleştirmişim motoruma biniyorum. Hayalimin gerçekleşmesi uğruna 300-500 ytl vermişim çok mu? Doya doya rahat rahat biniyorum... Ehliyet şaaaaaart.
Reklamlar
-
-
3 Nisanda yazılıyorum valla ehliyete :d
-
Evet benim başımada geçen sene cok kötü bir olay gelmişti. Sizlerle paylaşmak isterim. İstanbul'u bilenler bilir. E5 Avcılar istikametine giderken. Küçükçekmecede shell var onun az ilerisinde köprünün altında uygunsuz sohpet ve pazarlıkların olduğu bir yervarmış... Bende motorumla Beylükdüzüne doğru giderken telefonum çalmaya başladı. Bizim hatunda bi hayli kıskanç olduğundan telefonumu açmadığım için başımın etini yer biliyorum. Bende olacaklardan habersiz motorumu kenarı çektim ve telefonla konuşmaya başladık bi süre sonra polis baskın yaptı ve benide oraya uygunsuz işler peşinde koştuğumu sandı... Sonrasın anlatmasam iyi olur... O günden sonra hemen kursa yazıldım. İyikide almışım. Valla bana bin nasihattan iyi geldi...
-
kaskı tak polis molis çevirmıyo hatta altında ki racing yada soğle sekil bişeyse durdurup kaça aldın özellık lerını felan soruyolar o yuzden salla ehlıyetı ama alın
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
-
ehliyetsiz yakalanınca kısaca Öpüyorlar adamı yani
-
-
Ciddi bir sürüş eğitimi almadan F650GS almak ve ehliyetsiz trafiğe yakalanmak aynı kapıya çıkan şeyler.
Sonuç ikisi için de büyük ihtimalle hüsran olur.
Sürüş eğitimi konusunda keşke daha fazla çalışma yapılsa ve maliyetleri bu kadar yüksek olmasa ama ne yazık ki oldukça maliyetli.
Örnek olarak Honda'nın sürüş eğitimi; 2 günlük eğitim 200ytl. Oldukça yüksek bir rakam.
2 kur alındığı düşünülürse, eğitimin toplam rakamı 400ytl'yi buluyor.
Çok daha düşük maliyetli bir eğitim için özel hoca tutmak (bulunabilirse) veya eşten dosttan yardım istemek düşünülebilir. (bu eş dost mümkünse, uzun yolda ve büyük hacimli makinelerde oldukça tecrübeli olmalı)
Four wheels good , two wheels better...
-
-
ben korktum arkadaş..ya bu yeni trafik kanunu ne zaman çıkacak..B sınıfına serbest olacakmış..onu bekliyorum.
-
Arkadaşlar geçen yaz ehliyetsiz olarak Boğaziçi köprüsünde yakalandım.Motoru bağladılar...Tam tamına 750 milyonuma mal oldu bu iş...aman diyorum ehliyetsiz sakın binmeyelim...
[B]Salih "Lowrider"
Kadıköy-İstanbul[/B]
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlasmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
T.C. veya uluslararası yasalara aykırı eylemleri haber veya duyuru olarak yazmak, eylem tür ve türevlerini öğreti olarak anlatmak, terör olaylarında kullanılabilecek bomba veya benzeri maddelerin yapım ve
temini hakkında bilgi vermek, suçluların hırsızlık veya benzeri yasadışı olaylarda kullandıkları ve herkes tarafından bilinmeyen yöntemleri ve/veya aletleri kullanma ve temini hakkında bilgi vermek.
Forum içerisinde illegal oyun, film, mp3, warez, crack vermek, bu tür içeriklerin bulunduğu sitelere link vermek ve konu olarak açmak kesinlikle yasaktır ! (PM dahil)
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: BBRR **************
-
brock adlı üyeden alıntı
yasalara uyalım, uymayanları uyaralım..... abi iyi yazmıssın ama yinede ehliyetsiz kullanımın önüne gecilemez. herkes bana bise olmaz, ben yakalanmam der bi yakalanır görür.... ama bu topic site içinde ehliyetsiz kullanıcı varsa korkutmaya yeter gibi.
korktum walla
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
-
ya ben 16 ımdayım haziranda 17 olup hemen başvurucam ama bir kaç ay ehliyetsiz gezmek zorundayım bu cezaları görünce çok kötü oldum :(d
-
Ay sonunda vergi iadesini aliyorum o parayi aynen ehliyet kursuna yatiriyorum ve yazilacam bu korku bana cok , her seferinde polislerin hos gorusunu guvenemem ve hataliyiz bu konuda. Alacam taksitle ehliyetimi ve bu yaz pasalar gibi binecem motoruma.Tavsiye ederim.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
B sınıfı ehliyetim var ama A2 yok işte. Ehliyet kac lira olursa olsun hemen kaydolamak istiyorum ama ne yazıkki nisandaki sınav kayıt dönemini kaçırdım vede en yakın teorik sınav 1 temmuzda. direksiyon sınavıda temmuzun sonunda. Bu da hersey yolunda giderse A2 ehliyeti Agustos bası alacagız demektir. Ama tam olarak 3 aydan fazla var. Ne yapacagım bilmiyorum. Ötv yüzünden acele ettim motor alma konusunda ama ehliyet dönemini kacırdık. İstanbulda ehliyetsiz nasıl kullanacagım bilmiyorum. Belkide ehliyeti alana kadar cok sık kullanmamak en iyisi.
-
bu motor ehliyet kursları hakında bilgi sahibi olan v armı ortalama ne kadar fiyatı var ve ne gibi aşamalardan geçiliyor?
-
beni geceg yeşil vadi gezısınde polis durdurdu önce bı durakladım sonra baktım kımse durmuyo tam yanıma geldi basyım gittim plakamı almıs olabılırmı bısey cıkarmı bu olaydan ...
ağzınla yaktığın ateşi kıçınla söndüremezsin
-
godfather adlı üyeden alıntı
bu motor ehliyet kursları hakında bilgi sahibi olan v armı ortalama ne kadar fiyatı var ve ne gibi aşamalardan geçiliyor?
Merhaba,
Aradığınız tüm bilgiye buradan ulaşabilirsiniz..
http://www.motosiklet.net/forum/show...326#post212326
-
asya motor
arkadaşlar asya motor aldım yeni ...sizce nasıldır...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler