Gerçek karbon kaplamayı nereden temin edebiliriz? Gönderdiğim videodaki gibi Siyah ve parlak olanından 3M mi diyorsunuz ondan Harika bişeymiş gerçekten
++ Bu kaplamayı kaporta üstüne yaparsam geri söktüğümde kaportaya zarar verirmi?
Gerçek karbon kaplamayı nereden temin edebiliriz? Gönderdiğim videodaki gibi Siyah ve parlak olanından 3M mi diyorsunuz ondan Harika bişeymiş gerçekten
++ Bu kaplamayı kaporta üstüne yaparsam geri söktüğümde kaportaya zarar verirmi?
http://www.flashokey.com
böyle temiz ybr leri görünce mct mi satıp ybr alasım geliyor :D o kadat güzel duruyorki inan çok beğendim . bu karbon daha sonra kaldırınca zararı oluyormu bırde nerden aldın ogrenebılırmıyım ?
Yok sadece yapışkanı kalabilir oda çıkarılır diye düşünüyorum.
Satayım sana hocam
Yukarda yazdım altta sadece yapıskanı kalır.Ben sanayıden oto modifiyecisinden aldım.
Almak isteyenler sahıbındende çeşit çeşit bulabilirler.
Sahibinden carbon fiber kaplamalar
HONDA
güzel calışma olmuş aynı işlemi aynalara yapsan dahada hoş olur eline saglık
MZ-251 MZ-301 YBR-125 DYLAN150 RS151 NİNJA250...
Yap yap ninjaya yakışır. Herkeze teşekkürler bu arada
HONDA
işçilik mis gibi olmuş işte daha ne.
ufaktan tüm motoru karbon yaparsın sen :D
bir de yapım aşamasını paylaşırsan süper olur. hep aklımdan geçiriyorum ama bir türlü harekete geçemiyorum karbon kaplama konusunda belki bir gazı olur :D
yol iyidir.
ellerine saglık kaplamalar cok guzel olmus.bırsey sorucam ayak peglerının arka tarafı nasıl oldu orayıda kapladınmı yoksa kaplı degılmı?bırde carbon kaplamaya elını surdugunde tırtıklımı yoksa duzmu?
bende dusunuyorum benım motorun ayak peglerını kaplamayı motorda gri hos durur dıye dusunuyorum ondan sordum.kocaelide nerde bulabılırım acaba yada netten alıcam artık bakalım.bu arada bence gostergelerıde kapla cok hos olur aynalarla bırlıkte onden ıyı durur.
Çok hoşolmus am bence daha fzla kaplama çok fazla olunca abes kaçıyor şu an ideal
Home Made Kastino Qm 50 Mini Chopper
tek kelimeyle "gereksiz" olmuş. ama birkaç kelimeyle gördüğüm en güzel egzostlardan biri olmuş.
Now the world is gone. Im just one.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)