Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Krom sinyal kaşları

Motovento
    REKLAM ALANI
    Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    olay budur işte herşeyi hazır satın alayım , 2 misli para vereyim olmuyor ,orjinal aksesuar bile olsa insan gün geliyor orjinali bile istediğiniz gibi olamayabiliyor , sonuçta kafa karıştırmasın orjinallik meselesi başka,aynı kalitede benzer orjinal ürün kimbilir kaçadır? orjinal dendiği zaman kawasakı,yada suzukı her neyse tümünde aynı demektir ,bu standardın dışına çıkma şansınız yok

belki ben orjinalini beğenmiyorum ,yada benim hoşuma gitmiyor , kaliteli motosiklete de dandik aksesuar takmak , hem zevk sahibine hemde manevi yönden taktığınız motosiklete yazık olur diye düşünüyorum , artı olarak kendi tasarlamış ve hayata geçirip kullanmanın keyfini kaç paraya satarsınız ????

işte güzel hatta süper bir olay orjinali olsa bu kadar olurdu yani gürol abim çok orjinal olmuş lazer kesim konusunda katılıyorum ,

cabbarımada ne çok yakışmıştır şimdi
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olay budur işte herşeyi hazır satın alayım , 2 misli para vereyim olmuyor ,orjinal aksesuar bile olsa insan gün geliyor orjinali bile istediğiniz gibi olamayabiliyor , sonuçta kafa karıştırmasın orjinallik meselesi başka,aynı kalitede benzer orjinal ürün kimbilir kaçadır? orjinal dendiği zaman kawasakı,yada suzukı her neyse tümünde aynı demektir ,bu standardın dışına çıkma şansınız yok

belki ben orjinalini beğenmiyorum ,yada benim hoşuma gitmiyor , kaliteli motosiklete de dandik aksesuar takmak , hem zevk sahibine hemde manevi yönden taktığınız motosiklete yazık olur diye düşünüyorum , artı olarak kendi tasarlamış ve hayata geçirip kullanmanın keyfini kaç paraya satarsınız ????

işte güzel hatta süper bir olay orjinali olsa bu kadar olurdu yani gürol abim çok orjinal olmuş lazer kesim konusunda katılıyorum ,

cabbarımada ne çok yakışmıştır şimdi
    Buda işin farklı bir boyutu.
    Fakat olayın özünde bir sanat var, buda zaten benim için en önemli unsurdur.

Meslek haline getirmedigi halde, daha önce hiç bir tecrübesi ve deneyimi olmadıgı halde ortaya böyle bir sanat eseri çıkaran insanlara her zaman gıpta ile bakmışımdır.

Belki ortaya çıkan ürün bazı arkadaşlarımız için uğraşmaya değmeyecek bir ürün, bu başlıgı okuyup ''Hocam ne ugrastin bu kadar ya? para verip alsaydin ya!'' nidalarini içlerinden geçirenler olmuştur muhtemelen.

Fakat para ile alinan hiç bir ürün sizin sanatinizin ve el becerinizin üzerine birşey eklemez. Aksine daha cok tüketen bi toplumun bireyini olusturur

İşte bu nedenle kafa patlatip ortaya ufakta olsa birseyler cikartan insanlarin yaptiklari, benim için en orjinal aksesuarlardan daha kiymetlidir.

Şahsim adina bu forumda böyle insanlarin varliklarini bilmek benim icin gurur verici bisey.
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    cbf150,(bayan isimlerine inat) CaBBaR VT750 Shadow
    Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gürol abi.

Osman abinin shadow'unda ekstra ışıklandırmalar var sanırım.
    Hazır elin değmişken sende öyle bişey düşünsen fena olmaz aslında.
    Bu motora böyle aksesuarlar çok yakışıyor.
    Sinan kopya çekme işlemlerine çoktan başladık Osman abimle
    almanya louis ten malzeme listemizi yapıyoruz,mallar gelsin hele sürprizlerimiz sürecek

bu arada ben yan çanta çizimlerini bitirdim çantaları yaptığımda esas sürpriz olacak ama zaman meselesi işte boş vakit yok

_pLay_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R - Citroen C5 SX PK
    Alıntı ZIPPIRMAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sinan kopya çekme işlemlerine çoktan başladık Osman abimle
    almanya louis ten malzeme listemizi yapıyoruz,mallar gelsin hele sürprizlerimiz sürecek

bu arada ben yan çanta çizimlerini bitirdim çantaları yaptığımda esas sürpriz olacak ama zaman meselesi işte boş vakit yok
    bunlar mct ye olurmu hıc bılgınız varmı ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    cbf150,(bayan isimlerine inat) CaBBaR VT750 Shadow
    Alıntı _pLay_06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bunlar mct ye olurmu hıc bılgınız varmı ?
    Sinyalinizin tam yada yarıçapını söyleyebilirseniz uyup uymadığını söyleyebilirim

_pLay_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R - Citroen C5 SX PK
    Alıntı ZIPPIRMAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sinyalinizin tam yada yarıçapını söyleyebilirseniz uyup uymadığını söyleyebilirim
    yarın ılk ısım bunu ogrenmek olucak =)

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)