Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda XL 200

Motovento
    REKLAM ALANI

450 km'de bir XL 200'üm var. Gazla ilgili bir problem yaşamaya başladım. Gaz açıp, gaz vermeyi kestiğimde(elciği bırakmama rağmen) elcik rölanti pozisyonuna geri dönmüyor. Ne kadar gaz verilmişse orada takılı kalıyor. Bir nevi cruise control olayı yaşıyorum. Bu durum normal değil herhalde. Ne dersiniz?Servise başvurmadan bir sorayım dedim. Belki tavsiyelerinizle kendim çözebilirim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Kingston - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    110 ft simdilik [mz den sonra ii gelmedi]
    gaz teli rahat hareket edemiyo olabilir yada karbüratörün hava ayar vidasında bir bozukluk olabilir servise bi göster derim
    Kingston in Aksaray
    (niye diye sormayın :((()

Motosikleti
    KTM 250 EXCR
    Peki nasıl yavaşlıyorsun onu merak ettim?

Bugün servisi arayıp sordum. Elciği vidalarından gevşetip biraz yağlamamı söylediler. Ben de denileni yaptım. İşe yaradı.

Yavaşlama meselesine gelince; elcik kendiliğinden eski pozisyonuna dönmüyordu. Elle çevrilerek tekrar yerine getirilebiliyordu. Dolayısıyla yavaşlamak sorun olmuyordu.

Motosikleti
    yamaha FZR '94
    valla çok tehlikeli bi durum bu bence. düşünsene scooterde böle bi mevzuyu.. direek karşıdaki iett durağına girer alır gidersin milletide durağıda
    racing racing ve racing.............

Kingston - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    110 ft simdilik [mz den sonra ii gelmedi]
    kontağı kapatamıyon mu yaw mobilet mi bu
    Kingston in Aksaray
    (niye diye sormayın :((()

gerald sen yeni motorcusun galiba.gaz elciği geri gelmiyorsa insan servise mi sorar yav!?belliki yağlamak gerekiyo işte

Jawa ne demişler : Bilmemek değil, öğrenmemek ayıp.
    Bildi§im tek Ÿey hi‡bir Ÿey bilmedi§imdir.

Motosikleti
    Do§a,balk‡lk,bisiklet,camping,cep telefonlar,k”pekler
    baba bende belki bu xl 200den düşünüyorum tavsiye edermisin?iki kişiyle dolaşılırmı onunla?uzun yol(500 km) yapılır mı ortalama hızı nedir(maksimumu nedir?) teşekkür ederim
    Hoba hopa hipkrones!NO woman no cry! :P

batucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bilgisayar,futbol ve motor
    ben arkadaşınkini kullanmıştım bence çok rahat bi motor. iki kişi falanda dolaştık, dolaşılırmı derken ne demek istediğini anlamadım ama sığıyorsun iki kişi. biz kötü yolad 100 gördük ama 140a çıkmış galiba.
    Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
    35 BTU 55

Motosikleti
    teşekkürler iki kişiyle kastım şu.Bu motoro bir kşiden zitade hem iki kişi binecek neredeyse.Ben 7o kiloyum manitu 50 de. etti 120 kilo bu motorun rahat taşıyacağı bir ağırlık mı?sırtında 120 kilo varken ıkınmadan 500 kilometre yol yapar mı ?

leto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var ama markasını yazmak istemiyor artık.....
    motor ıkınmadan 500 km yol yapsa bile, sen ıkınmadan 500 km yol yapamazsın....
    sürekli uzun yol apacaksan 250 cc den aşağı almanı tavsiye etmem motor bayılır bir süre sonra... bende twister var gayet güzel bence iki kişide kaldırıyor oratalam kiloda 140 yani iki kişiden kastım. çekişide güzel paran varsa alabilirsin ama illa chopeer alacam diyorsan 250 cc den fazlasını düşün ikinci el virago falan al bence..
    Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...

batucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bilgisayar,futbol ve motor
    rahat götürür arkadaşla ben toplam 135 kiloyduk ve yokuş falan çıktık.
    Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
    35 BTU 55

XL 200 ile Datça-Ankara yaptım iki günde. Bir tek şey dikkatimi çekti. 100 km civarında motorda bir vınlama oluştu. Buna ne sebep olmuş olabilir? Motorun özelliği mi(gerçi böyle özellik olur mu bilmiyorum tabi)? Yoksa bir problem mi bu?

İki kişi meselesine gelince.Kağıt üzerinde 150 kg taşıyo alet ama bence ondan önemli bi durum var. O da boy meselesi. Yani arkanda biri varsa ve senin de boyun uzunsa pedalları kontrolün zorlaşıyo. Örneğin benim boyum 1.80'in üstünde. Rahat oturma pozisyonunu ancak selenin en gerisine oturunca buluyorum. Ön tarafta ayaklarımı pedalların üstünde tutucam diye bayağı acı çekiyorum, kasılıyorum. İki kişi durumunu buna göre değerlendirmeni tavsiye ederim.

Bi de hız meselesi vardı. Tek kişi 120'yi gördüm. Gerisi sizin cesaretinize kalmış . Biraz daha giderdi herhalde.

Motosikleti

:)

Yok ben boy açısından 1.75im manituda 1.60 yani idare eder şekilde sığışırız.yaw ben sıfır almak istiyom ancak en fazla 4.5a kadar çıkabiliyorum. yani bu offroad olayı tam türkiye yollarına göre :D

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler