Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

çok yakan scooter ??

Motovento
    REKLAM ALANI
    fatih_005 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF150 2011 GRİ
    bu motoru ben 3.5 yıl 20.000 km kullandım. sattığımda performansının zirvelerinde diyebilirim ki hızı 90 ı geçmiyordu. zaten kataloğunda max. 85 km/s yazıyor. benim motorum da çok yakıyordu.yakıt olayı bu motorlarda kronik sorun. fakat ustam sübapları değiştirmek için bloğu açtığından parçaların çok kaliteli olduğunu diğer çinlilerden iyi olduğunu söylemişti. o motorun keyfi bi başka. üzerinde duro lastikler varsa yakın zamanda değiştirmeni öneririm (yol tutuşu açısından).ben pirelli sl26 almıştım beyaz lastik kalemiyle yazılarını boyadım janta da kırmızı jant şeridi çektim harika olmuştu. parasının en iyi motorlarından motoruna iyi bak kazasız sürüşler
    birkaç ta foto atayım kederlendim

Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
    Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin,
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    scooterlarda otomatik jikle vardır. jikle sürekli açık gidiyorsun anladığım kadarıyla. bu forumda otomatik jikle diye aratırsan bulursun. ona bir baktır. gerçi zaten servis bi halt anlamaz, sen en iyisi karbüratörü direk değiş.

kopan çocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 Ramzey 125 Q- 2012 YBR 125 ESD
    Alıntı fatih_005 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu motoru ben 3.5 yıl 20.000 km kullandım. sattığımda performansının zirvelerinde diyebilirim ki hızı 90 ı geçmiyordu. zaten kataloğunda max. 85 km/s yazıyor. benim motorum da çok yakıyordu.yakıt olayı bu motorlarda kronik sorun. fakat ustam sübapları değiştirmek için bloğu açtığından parçaların çok kaliteli olduğunu diğer çinlilerden iyi olduğunu söylemişti. o motorun keyfi bi başka. üzerinde duro lastikler varsa yakın zamanda değiştirmeni öneririm (yol tutuşu açısından).ben pirelli sl26 almıştım beyaz lastik kalemiyle yazılarını boyadım janta da kırmızı jant şeridi çektim harika olmuştu. parasının en iyi motorlarından motoruna iyi bak kazasız sürüşler
    birkaç ta foto atayım kederlendim

motorun çok güzelmiş gerçekten benimkide bu kadar olmasada temiz güzel,benden önceki herif tabiri caisse, almış vurmuş kırbacı,vurmuş kırbacı
    birde bu motorun yedek parçasıda yok yani ben hiç bi yerde göremedim almak istediğim parçaları vardı.denemelerime devam ediyorum bakalım bi ayar tutturabilecekmiyim.dediğin gibi duro lastikler kötü bende arkayı yeni değiştirdim ırc aldım.benimde içimi rahatlkattın teşekkür ederim.

Motosikleti
    yamaha xjr 1200
    Alıntı kopan çocuk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorun çok güzelmiş gerçekten benimkide bu kadar olmasada temiz güzel,benden önceki herif tabiri caisse, almış vurmuş kırbacı,vurmuş kırbacı
    birde bu motorun yedek parçasıda yok yani ben hiç bi yerde göremedim almak istediğim parçaları vardı.denemelerime devam ediyorum bakalım bi ayar tutturabilecekmiyim.dediğin gibi duro lastikler kötü bende arkayı yeni değiştirdim ırc aldım.benimde içimi rahatlkattın teşekkür ederim.
    senin motorun çekişi nasıl peki kalkışı hızlanması falan nasıl?

Motosikleti
    HONDA CBF150 2011 GRİ
    Alıntı kopan çocuk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    rica ederim... amasya gibi küçük biyerde yaşıyorum fakat yedek parça sorunum hiç olmadı. ramzeyin sitesindeki yedek parça kataloğunu inceleyebilirisin http://www.ramzey.com.tr/e_katalog/a.asp
    ustam parçaları birkaç güne getirtip katalogdaki fiyatın üzerine el emeğini ekleyip işimi görüyordu.
    Alıntı tezcan23 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senin motorun çekişi nasıl peki kalkışı hızlanması falan nasıl?
    benim motorumun mu ??? öyle olduğunu varsayarak yazayım motorumun son hızı 90 dı. lastikler pirelli, kayış bando, karbüratör hep temiz, hava filtresi sık sık temizlenip yılda bir defa rialli den getirtirdim. motorum hep seriydi. bagajı büyük(benzin deposu ayak koyduğumuz yerin altında oldundan ;), sürüşü keyifli, tasarımı harika (çünkü o bi cygnus x çakması) sesi mükemmel. motorumu seviyordum lakin yakıtından, vitesliye geçme isteğimden, ötv indiriminden ve de cbf150 nin 2011 de özelliklerine + ekleyip fiyatını sabit tutuşundan dolayı cubuf aldım. kalın sağlıcakla...

kopan çocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 Ramzey 125 Q- 2012 YBR 125 ESD
    motorun çekişi gerçekten bazen şaşırtıyor beni, hem hızlı gitmiyor hemde deli gibi çekiyor eğer boğmadan gazı ayarlarsan çıkacağın yerdeki yol düzgünde süper diyebilirim 2 kişde olsan 40dan aşağı çekmiyor yani.
    hızlanması 50 ye kadar gayet iyi, direk gazı köklemeden yaparsan nefes aldırarak diyim çok iyi hzılanıyor ben bide onu sanki vitesli motor gibi kullanıyom bazen manyak hoşuma gidiyor
    birde ramzey siteyle fazla ilgilenmiyor sanırsam çok aradım ama nhiç bir yerde bulamadım benim motorun parçasından ,malum işte çin malı ayağına ustaya ver ne bulursa takıyor buyüzden taöirciye fazla götürmem en son arka lastik değiştirirken götürdüm oda egsozun bir vidasını takmamış denyo ,birde burası istanbul kardeş çakalmı ararsın dolandırıcımı uyanık ne ararsan var,adam gibi ustamı? işte o yok veya ben bilmiyorum.
    birde ben çin malı almak istemiyordumda nasıl olduysa bu motoru aldım bi şey varki şekline tav oldum zaten..

Motosikleti
    HONDA CBF150 2011 GRİ
    motorun durumunu çok iyi anlatmışsın bunları işin ehli bi ustaya anlatsan kesin sana sorunun kaynağı olabilecek bir kaç parça söyleyecektir. en azından benim ustam öyle. karbüratörün üst kapağını açınca vakum lastiği var onu kontrol et aşınma delinme varsa bunu değiştir 5-10 lira. açması kolay seleyi kaldırıp baktığında en üstteki nokta 20.000 km ye kadar zannedersem iki defa değiştirdim.

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)