Ybr 125 elektirik Sorunu yardım acil !
-
Herkese iyi günler öncelikle! 2gün önce elimde korka led fln ıvır zıvır aletler varddı denemk amaçlı aküyü acdım kutplara degdirdim kabloları calıstı orda sorun yok tamam:Fakat kontagı acdıgımda ne far ne sinyal ne marş hiç birşey calısmıyor elektirik gelmıyor ama akü boş fln deil sigorta dada sorun yok baktım acaba neden oldu yardım edebilecek arkadaşlar varsa bekliyorum teşekkür ederim!Bir arkadaş kontaktan oluyor dedi ama bir ara kontagı actım far fln düzeldi ama sinyale bastıgımda sadece yanık kalıyordu sesde gitmişti sonra kontak bir açtım kapadım yine gitti kac gündür bir değişme yok:(
Reklamlar
-
Sağlam sandığın sigortanın patlak olma ihtimali yüksek.
-
kontağına wd 40 gibi iletkenlik ve pas söken bişey sık..... emin ol sorun çözülecektir.... motorun yağmur altında kaldığından olmuştur büyük ihtimal... yani kontak su almıştır....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
kontağına wd 40 gibi iletkenlik ve pas söken bişey sık..... emin ol sorun çözülecektir.... motorun yağmur altında kaldığından olmuştur büyük ihtimal... yani kontak su almıştır....
Teşekkürler Deniyeceğim umaraım sandığınz gibidir kac gündür yagmur altında çünkü
-
emrah1230 adlı üyeden alıntı
Teşekkürler Deniyeceğim umaraım sandığınz gibidir
kac gündür yagmur altında çünkü
kronik ybr sorunu.. wd 40 etkili bir yöntem... sık wd40 ı sonra kontağı en az 20 kere aç kapa sonra bir daha wd 40 sonra yine aç kapa sorun kalmayacaktır...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
ramço kardeş sorun düzelmedi kontakdan değil sanırsam :
-
-
sinyaller yanık kalıyo demişssin farlarının biri patlaksa bu oolabilir kontak basmıyor demişsin marş kömürü bitmiş olabilir akü sağlamsa bunları kontrol ettir
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
-
yok patlak deiğil hepsi saglam bi kere yandı dahada yanmıo hiç bişey
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)