motoru yaptırdım, başında durdum merakımdan ne nedir diye. sorun krank bilyesindeymiş, krank komple değişti ve sorun çözüldü. ses artık çok güzel geliyor, yüzüm güldü yeminle:D
motoru yaptırdım, başında durdum merakımdan ne nedir diye. sorun krank bilyesindeymiş, krank komple değişti ve sorun çözüldü. ses artık çok güzel geliyor, yüzüm güldü yeminle:D
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
slm kardeşim o videodaki ses düşük devirde benim motordanda geliyo krank bilyası yüzünden manyeto ateşleme gözüne sürtüp bozmuş sorunu bulana ne cektik sorma her neyse şimdi videonu izledim bu ses bendede var ama usta krank deişcek diyo madem bilyası deişiyo nie krank deişcek diyo videoyu koyman süper oldu eger bilyaysa ucuz yırtarım zate üst kapak falan dediler sorun 500tl verdim bu sefer krank diolar işcilik parası vermekten bıktım işe gitmesem kendim yapıcam ama işide aksatamam inş düzelir ya bıktım vala olsun artık
Motosiklet mucidi
üzerine çaktığı bilya kaliteli olsa da orijinal krankin üzerinde gelen bilya gibi güzel oturmuyor..bu bi sebebi..2 sebep krank kolunun bilyasi da genelde ömrünün son demlerine gelmiş olduğu için ustalar direk krank değişecek diyor..3 sebebi ise bilya parası ve çakma parası ve işçiliğinin genel toplamda yeni krank parasına yaklaşması..4 sebebi ise yeni krankta yapılan iş direk alıp yerine takmak yani daha kolay olduğu için krank komple alınır ve iş riske atılmaz
benim 2011 cbf ilk çalıştırmada motorun sesiyle beraber hafif çuf sesi geliyor.1 -2 km sonra normal cbf sesini anca yakalıyorum.arkadaşlar motorun bilmemneresinde bilyeler var yağ oraya motor ilerledikçe ulaşır ses öyle kesiliodur diyolar.ve debriyaja basıp vitesi 1 e almadan debriyaj sıktığım anda aşağıdan tıs tıs saymaya başlıyor.1e alıyorum tıs sesi kesiliyor bu sıkıntılar nedir?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)