Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Sinyal Sorunu

REKLAM ALANI

İyi Akşamlar,
    Motosikletimin, (Bianchi Falcon 125) sol sinyali çok hızlı bir şekilde yanıp sönüyor, sağ sinyalde herhangi bir problem yok. Sinyal duyunun kablosu kopmuştu, ben tekrarda bağlayıp taktım, önce normal bir şekilde yanıp sönüyor, sonra gene hızlı hızlı yanıp sönüyor, kablodan diyip kabloyu değiştirdim; gene sorun devam ediyor. Geçen gün motora hiç elektirik gelmiyordu sigortası yanmıştı değiştirdim.Neyse sizce problem nerde flaşörde mi? Bu flaşör nerde acaba? Sinyal tarafında ve far kısmında göremedim.Yardımcı olursanız minnettar kalırım.Teşekkürler...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    patron_58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero xl 1000
    Flaşör akünün etrafında bir yerdedir.

ergün1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC 700 SA
    Lambaları ve duyları kontrol et.Sağ taraf normal yanıyorsa flaşörü kurcalama.Sağ sol için tek flaşör kullanılır.lambalardan birini değişti ve yerine düşük Watlı ampül taktıysan hızlı yanabilir.
    AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Alıntı patron_58 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Flaşör akünün etrafında bir yerdedir.
    Alıntı ergün1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Lambaları ve duyları kontrol et.Sağ taraf normal yanıyorsa flaşörü kurcalama.Sağ sol için tek flaşör kullanılır.lambalardan birini değişti ve yerine düşük Watlı ampül taktıysan hızlı yanabilir.
    Öncelikle teşekkür ederim.
    Her iki ampülde 10w. duyunuda daha yeni aldım arka ampul de sorun olabilir mi ona bakmadım.

ergün1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC 700 SA
    Sorman bile hata arkaya bakıver.
    AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Motosikleti
    mondial 125 kt/jawa 350 TS
    flaşöre bak olmadı değiştir

Alıntı ergün1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sorman bile hata arkaya bakıver.
    Teşekkürler...En kısa zamanda kontrol edicem...
    Alıntı yakamoz043 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    flaşöre bak olmadı değiştir
    Teşekkürler...Sağ sinyal çalışıyor ama, flaşör bozuk olsa sağ çalışmaz dimi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Eğer sağ tarafta hiç bir sorun yoksa flasşörden olma ihtimali, benim motorumdaki bir arızanın senin motorunu etkilemesi kadar imkansız Ampullerin standart wattsa hızlı yanması için sinyallerden birinin çalışmaması gerekir.

Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eğer sağ tarafta hiç bir sorun yoksa flasşörden olma ihtimali, benim motorumdaki bir arızanın senin motorunu etkilemesi kadar imkansız Ampullerin standart wattsa hızlı yanması için sinyallerden birinin çalışmaması gerekir.
    Teşekkürler...O zaman sol arka ampul patlak büyük ihtimalle: Çünkü sol ön taraftaki ampül ve duyunu yeni değiştirdim...Arka tarafa bakmak aklıma gelmedi...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)