FZ6 Fazer akü değiştirme yardım
Reklamlar
-
Arkadaşlar benim motorun aküsü ne zamandır zayıftı yeni akü aldım ama fazerin aküsü deponun altında olduğu için grenajları sökmem gerekiyor. grenajlara zarar vermeden nasıl sökebilirim acaba internette resimli grenaj sökme bulamadım bana yardımcı olurmusunuz.
Reklamlar
-
Grenajlarda yan kısımlarda sağda iki sol iki tane vidalar var onları sök,sonra panzolotları çıkar yanlız panzolotların üs tarafında aynalarda plastik kapakların altında ki plastik vidaları sök, zaten panzolotlar çıkardığın zaman deponun vidalarını söktüğün zaman dikkat et ,depoyu kaldırırken depoya bağlı yakıt hortumu,tahliye hortumu vs... gibi bağlantılara dikkat et..
facebook(Fazer Tutkunları)
-
bilgi için teşekkürler. ön camda sökülüyor değil mi
-
oykucafe80 adlı üyeden alıntı
bilgi için teşekkürler. ön camda sökülüyor değil mi
Hayır sökmüyorsun..
Aman kutup başlarını karıştırıyım deme bu konuya çok dikkat et.
facebook(Fazer Tutkunları)
-
teşekkür ederim hemen motorun yanına gidip şu aküyü takayım
-
kolay gelsin
-
allah kahretisn böyle işi. adamlar yanlış akü göndermiş akünün eni 6.5 olacaktı bu 7.5 galiba 1 santim kadar büyük geldi yuvaya girmiyo kafayı yiyecem
-
Grenajları sökmek yerine deponun koltuk tarafındaki vidalarını da çıkar grenajları çıkarmaya gerek kalmadan alırsın depoyu, orayı sökmeyip grenajları çılarırsan depo bir araba kapıtu misali açılıyo ki onu bi yere tuttutman lazım yoksa rahat çalışamazsın,
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)