ben bu ölçü aletinden almalıyım.. nerden ucuza bulurum....
ben bu ölçü aletinden almalıyım.. nerden ucuza bulurum....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Sağolasın abi.
O kadar pahalı bişey değil abi ama işe yarıyor.Daha professionali daha pahalı ama bu bize yeterli
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...45662412/detay
HONDA
arkadaşım ramçonun çağrısı üzerine geldim senın sorunun rolen sağlam diyosun zaten milyonda 1 ihtimal role bozulur bu durumda C.D.I dan gelen tetıkleyici transistör yanmış görünüyor beynın içinde olan bi parça ama tamiri herkes yapamaz bi kere beynın dış plastiği parçalanıp içi açılacak ve dediğim transistör deiştikten sonra başka bir uygun kutuya yerleştirilecek kolay gelsın ben yapabilirim ama başka anlayan varmı bilmem
okan ölçü değerleri falan normalmiş... beyinde akımla bir orantıda devre açan bir parça varmış o yanmış.. farın devamlı yanık kalması ve yüksak amper çekmesi bu parçanın yanmasına sebeb olurmuş.... sıfır beyin yamaha da 375 lira..şimdi konuşup fiyat aldım... yine istersen bu arkadaşıma bu beyni tamir ettire biliriz uygun fiyata ve ben kendisine her konuda kefilim... işin tohafı bu işin tamirini lokman haricinde yapanda yok.. yan sanayi beyinler var ama ne derece sağlam belli olmuyor... istersen beni ara durumu anlatayım sana....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
HONDA
yokmu yakında başka ybr... tak dene...
sevgili arkadaşım gördüğüm ve anladığım kadarıyla soketteki 4 adet kablonun 2 adedi kahverengi diğer 2 si de mavi ve beyaz sen 3 nü paralel yaptığında röle çalışıyorsa akım sorunu büyük ihtimal o parçadan dır yinede yakından bakmak gerekir kolay gelsin...
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Olmazsa atlar giderim düzceye hiç acımam Gri ybr ye takdım basdım marsa şak yandı deli oldum Abi tesisattada bişey yokdur dimi daha hiç ellemedim kısa devre yapıncada yanıyor.
HONDA
Abi benim yapdıracağımda elektrikden çok iyi anlayan bir abimiz beyin tamir etmişliği var ve şimdi arçeliğin argesinde çalışıyor Gene düzelmezse düzceye giderim.
HONDA
Evet problemi bulduk.Beyinin dış plastiğini kırarken bir bakdık içine full sılıkonu basmışlar Neyse ayıklaya ayıklaya çıkardık.Ve sonuç :
Lokman hekimin dediği gibi tristör gitmiş bakdık ettık numarayı bulduk 2n3906 numaralı tristör elektronikçiden istedik bakalım.
Tristörde bu.
HONDA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)