Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Ybr elektrik tesisatında arıza

Motovento
    REKLAM ALANI
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    ben bu ölçü aletinden almalıyım.. nerden ucuza bulurum....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Unique693 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun okan kardeş en kısa zamanda halletmen dileğiyle
    Sağolasın abi.

Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben bu ölçü aletinden almalıyım.. nerden ucuza bulurum....

O kadar pahalı bişey değil abi ama işe yarıyor.Daha professionali daha pahalı ama bu bize yeterli

http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...45662412/detay
    HONDA

lokmanhekim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 CİTY (2009)
    arkadaşım ramçonun çağrısı üzerine geldim senın sorunun rolen sağlam diyosun zaten milyonda 1 ihtimal role bozulur bu durumda C.D.I dan gelen tetıkleyici transistör yanmış görünüyor beynın içinde olan bi parça ama tamiri herkes yapamaz bi kere beynın dış plastiği parçalanıp içi açılacak ve dediğim transistör deiştikten sonra başka bir uygun kutuya yerleştirilecek kolay gelsın ben yapabilirim ama başka anlayan varmı bilmem

Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Alıntı lokmanhekim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım ramçonun çağrısı üzerine geldim senın sorunun rolen sağlam diyosun zaten milyonda 1 ihtimal role bozulur bu durumda C.D.I dan gelen tetıkleyici transistör yanmış görünüyor beynın içinde olan bi parça ama tamiri herkes yapamaz bi kere beynın dış plastiği parçalanıp içi açılacak ve dediğim transistör deiştikten sonra başka bir uygun kutuya yerleştirilecek kolay gelsın ben yapabilirim ama başka anlayan varmı bilmem

Röle bozulmaz diyosun yani abi.O soketlerin 4 ündede akım var beyindeki arızayı nasıl öğrenebilirim ?

Ramço abiyede teşekkürler bu arada
    HONDA

Motosikleti
    Alıntı uniqe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Röle bozulmaz diyosun yani abi.O soketlerin 4 ündede akım var beyindeki arızayı nasıl öğrenebilirim ?

Ramço abiyede teşekkürler bu arada
    okan ölçü değerleri falan normalmiş... beyinde akımla bir orantıda devre açan bir parça varmış o yanmış.. farın devamlı yanık kalması ve yüksak amper çekmesi bu parçanın yanmasına sebeb olurmuş.... sıfır beyin yamaha da 375 lira..şimdi konuşup fiyat aldım... yine istersen bu arkadaşıma bu beyni tamir ettire biliriz uygun fiyata ve ben kendisine her konuda kefilim... işin tohafı bu işin tamirini lokman haricinde yapanda yok.. yan sanayi beyinler var ama ne derece sağlam belli olmuyor... istersen beni ara durumu anlatayım sana....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    CBR 600F4İ
    okan ölçü değerleri falan normalmiş... beyinde akımla bir orantıda devre açan bir parça varmış o yanmış.. farın devamlı yanık kalması ve yüksak amper çekmesi bu parçanın yanmasına sebeb olurmuş.... sıfır beyin yamaha da 375 lira..şimdi konuşup fiyat aldım... yine istersen bu arkadaşıma bu beyni tamir ettire biliriz uygun fiyata ve ben kendisine her konuda kefilim... işin tohafı bu işin tamirini lokman haricinde yapanda yok.. yan sanayi beyinler var ama ne derece sağlam belli olmuyor... istersen beni ara durumu anlatayım sana....

Abi beyinde problem varsa burda ilgilenen bir abimiz var o yapar ama tam olarak o değilse diyorum 4 sokettede akım var ama rölenin çalışıp çalışmadığını tam nasıl anlıyacağım ? Rölenin 2 ucuna akım verıyorum altlı üstlü röle atıyor ama akım gelmiyor öbür soketlere.
    HONDA

Motosikleti
    yokmu yakında başka ybr... tak dene...

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    sevgili arkadaşım gördüğüm ve anladığım kadarıyla soketteki 4 adet kablonun 2 adedi kahverengi diğer 2 si de mavi ve beyaz sen 3 nü paralel yaptığında röle çalışıyorsa akım sorunu büyük ihtimal o parçadan dır yinede yakından bakmak gerekir kolay gelsin...
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Röle çalışıyor beyin gitti o zaman.
    HONDA

Motosikleti
    Röle çalışıyor beyin gitti o zaman.
    roleyi denedinmi...

Motosikleti
    CBR 600F4İ
    roleyi denedinmi...
    Denedim röle çalışıyor beyinide sökdüm cebimde şuan yarın bakacaz artık.
    HONDA

Motosikleti
    Denedim röle çalışıyor beyinide sökdüm cebimde şuan yarın bakacaz artık.
    ben dedim ama lokman yanılmaz diye.. arkadaşın yapamazsa lokman tamir ediyor onu..içindeki yanan parçayı değiştiriyor...

Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Olmazsa atlar giderim düzceye hiç acımam Gri ybr ye takdım basdım marsa şak yandı deli oldum Abi tesisattada bişey yokdur dimi daha hiç ellemedim kısa devre yapıncada yanıyor.
    HONDA

Motosikleti
    Olmazsa atlar giderim düzceye hiç acımam Gri ybr ye takdım basdım marsa şak yandı deli oldum Abi tesisattada bişey yokdur dimi daha hiç ellemedim kısa devre yapıncada yanıyor.
    yoktur sen canını sıkma... sorunun çözümü lokman da.. emin ol onun gibi yapanıda bulamazsın.zaten kimse uğraşmaz... o beynin kabını kırarak çıkarıyorsun.... ben sana bir tavsiye... doğru lokmanın yanına...

Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Abi benim yapdıracağımda elektrikden çok iyi anlayan bir abimiz beyin tamir etmişliği var ve şimdi arçeliğin argesinde çalışıyor Gene düzelmezse düzceye giderim.
    HONDA

Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Evet problemi bulduk.Beyinin dış plastiğini kırarken bir bakdık içine full sılıkonu basmışlar Neyse ayıklaya ayıklaya çıkardık.Ve sonuç :

Lokman hekimin dediği gibi tristör gitmiş bakdık ettık numarayı bulduk 2n3906 numaralı tristör elektronikçiden istedik bakalım.

Tristörde bu.

HONDA

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)