Cbr Performans Egzoz Yardım!
-
Reklamlar
-
anadolu yakasında Kartal'da smokehead markasıyla Ercan usta var...
ancak ondan bulursun gibime geliyor...
fiyatı tuzludur ama...
-
Emrah.ark adlı üyeden alıntı
Şimdi Elimizde 2011 model bir Cbr 125R bulunmakta..
Rodajı daha yeni bitmiş..Servise 1000 bakımına götürülecek..
Problemime gelicek olursak Performans egzoz arıyorum..Fakat istediğim gibi birşey bulamadım..
El yapımı falan istemiyorum..akrapoviç.,yoşhi veya sizin bildiğiniz benim bilmediğim bir marka var ise tek derdim kısa tüp olması lazım..
Çünkü şuan motorumun üzerinde olan egzozda kısa..O görüntüyü bozmak istemiyorum..
Bana yardımcı olabilcek biri varsa çok iyi olur..Motoru aldığımdan beri araştırıyorum ama hep eski cbr'ların egzozları çıkıyo karşıma..
Hem 125'lik ayarında hemde kısa tüp egzoz istiyorum kısaca işte
Şimdiden yardım eden etmeyen.Konuyu okuyan okumıyan herkese teşekkür ediyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:42 ----------
Aradığım şu tür bişey;
garantiden çıkma gibi bir durum olmicakmı bu işlem sonucunda bende merak ettim yaza doğru cbr 250r alcam çünkü onada aramaya başladım bile
If you touch my bike, I'll touch your girl.
-
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
-
Onu daha hiç sormadım..Egzoz'u bi bulsam garantisini falan çokta önemsemiyicem zaten..Motor tamam güzel ama görüntü var ses yok..
Çingene motoru gibi ses çıksında istemiyorum ama çalmasada mırıldasın
bence tam tersi önce garanti. olduda motor ilerleyen zamnda fabrika çıkışı hatalı olarak krank bozdu o zaman ne yapıcan garantin yoktu dicekler sana kitlicekler masrafı. tekrar düşün derim
-
-unnamed- adlı üyeden alıntı
anadolu yakasında Kartal'da smokehead markasıyla Ercan usta var...
ancak ondan bulursun gibime geliyor...
fiyatı tuzludur ama...
Pazartesi günü gidip bi bakarım teşekkür ederim
emreakyol adlı üyeden alıntı
bence tam tersi önce garanti. olduda motor ilerleyen zamnda fabrika çıkışı hatalı olarak krank bozdu o zaman ne yapıcan garantin yoktu dicekler sana kitlicekler masrafı. tekrar düşün derim
Pazartesi günü 1000 bakımına gidicem servise bi sorarım..
Motoru teslim almadan Xenon taktırdım..Garanti konusunu sorduğumda ise taktıkları xenon'un 2 sene garantili olduğundan bahsettiler..
Yani parça parça garantiyse egzoz'uda markalı bişey alır götürürm servis takar
-
Pazartesi günü gidip bi bakarım teşekkür ederim
Pazartesi günü 1000 bakımına gidicem servise bi sorarım..
Motoru teslim almadan Xenon taktırdım..Garanti konusunu sorduğumda ise taktıkları xenon'un 2 sene garantili olduğundan bahsettiler..
Yani parça parça garantiyse egzoz'uda markalı bişey alır götürürm servis takar
eğer parçaysa ii ama egzoz diye komple motor aksamı çıkarmasınlarda garantiden.
-
emre telaşa gerek yok..
olmadı yaparız sana en kıyağınan bir ekzoz...
-
Bence acele ediyosun. bu sene bu kasa pek bilinmerdiğinden zaten yeterince dikkat çekiyor yollarda. Senin istediğin markalar henüz yeni kasa için kısa motoGP tarzı tüp üretmediler ama yakında çıkar. bende bekliyorum. Resimdeki gibi bi karbon akrep-devil-remus-leo iyi olur..
İlla takıcam diyosan YZF-125 ler için olan tüpler ara boruyu halledersen uyabilir ama ben biraz bekle derim çünki orjinali için para vermeyi göze almışsın sonuçta
-
Takıcağım egzoz'un sorunsuz olmasını istiyorum..O yüzden beklemekte yarar var galiba..
Markaları bekliyicez herhalde egzozları çıkartmasını beklicez o zaman yapçak bişey yok
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)