Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

buggy yapımı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kinetic Pridem Gitti :((((
    İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR BEN BUGGY YAPMAK İSTİYORUM AMA TEKNİK YARDIMLARA İHTİYACIM VAR İŞÇİLİK ÜCRETİNİ VEREBİLİRİM ŞASE HAZIR MOTOR BİNECEK SADECE

Uploaded with ImageShack.us

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Honda Hornet 900
    istanbul bostancıda bu işi kıvırabilecek bir tanıdığım var.ilgilenirsen görüşelim.
    En iyi sürücü, kendini karşısındakinden koruyabilendir.

Motosikleti
    hocam ben konyadayım :s

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Honda Hornet 900
    :/ kolay gelsin ozaman size. umaraım iyi bir usta bulabilirsiniz
    En iyi sürücü, kendini karşısındakinden koruyabilendir.

tt Adnan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T GT250R
    Alıntı LeGoLaSt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR BEN BUGGY YAPMAK İSTİYORUM AMA TEKNİK YARDIMLARA İHTİYACIM VAR İŞÇİLİK ÜCRETİNİ VEREBİLİRİM ŞASE HAZIR MOTOR BİNECEK SADECE

merhaba,
    benim arkadaşım sanayide yaptılar. gazlamak üzereler.
    ikitelli dolapdere sanayide.
    selamlar
    Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar

sonofwind - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Zongshen Zs 200 ve Honda Transalp xl650v
    Alıntı LeGoLaSt adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Sevgili kardeşim montaj işini bilmiyorsan.Teknik anlamda azda olsa bilgin yoksa hiç devam etme.İşcilik başa çıkamazsın artı olarak hep bir yer eksik kalır.İlerdikçe eksikler ortaya çıkıyor çıktıkca ağır ağır deneye deneye yapmalısın öle bir anda ha deyince olmuyor.Maliyet benim için dert değil diyorsanız seçim tabiki sizin.Motor beygirine süspansiyon seçimine göre şaseler var.Baraccuda,piranha,taipan,sidewinder gibi.Acemiysen ki öle gözüküyor taipan modelinden git en basitidir.Süspansiyon yok direksiyon kutusu yok ıvır yok zıvır yok.Zincir kasılması,boşalması derdi yok.Difransiyel bulmana gerek yok.Maliyetide çok düşüktür.Fren sistemi ister mekanik ister hidrolik disk sistemidir.Fazla güçlü motora gelmez max 250cc dir.Fren de zaten tek disk ve arkadadır.Deneye deneye yap yardımda al ama kimseye sırtını dayama sevgili kardeşim.Kendim şuanda yerden 500 mm yükseklikte 8 inç lastiği olan minik bi dev yapıyorum.Full süspansiyonlu.Öle usta da değilim tamircide değilim.Motor oturtmak da çok zor değil.Scoter motoru gibi oynak bir motoru zincirli sitem olacak şekilde yerleştirdim yerleştirdim.Aman aman ne kadar zor yerleşti diyecek birşey de değildi.Tabi bir söz vardır 1000 kere biliyorsan 1001 ciyi gene sor demişler.Saygılar sevgiler.Kolay gelsin.
    ÖFKE GEÇİCİ BİR ÇILGINLIKTIR;HÜKMETMEYE BAK,YOKSA O SANA HÜKMEDER.
    HORATIUS

Motosikleti
    Alıntı sonofwind adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili kardeşim montaj işini bilmiyorsan.Teknik anlamda azda olsa bilgin yoksa hiç devam etme.İşcilik başa çıkamazsın artı olarak hep bir yer eksik kalır.İlerdikçe eksikler ortaya çıkıyor çıktıkca ağır ağır deneye deneye yapmalısın öle bir anda ha deyince olmuyor.Maliyet benim için dert değil diyorsanız seçim tabiki sizin.Motor beygirine süspansiyon seçimine göre şaseler var.Baraccuda,piranha,taipan,sidewinder gibi.Acemiysen ki öle gözüküyor taipan modelinden git en basitidir.Süspansiyon yok direksiyon kutusu yok ıvır yok zıvır yok.Zincir kasılması,boşalması derdi yok.Difransiyel bulmana gerek yok.Maliyetide çok düşüktür.Fren sistemi ister mekanik ister hidrolik disk sistemidir.Fazla güçlü motora gelmez max 250cc dir.Fren de zaten tek disk ve arkadadır.Deneye deneye yap yardımda al ama kimseye sırtını dayama sevgili kardeşim.Kendim şuanda yerden 500 mm yükseklikte 8 inç lastiği olan minik bi dev yapıyorum.Full süspansiyonlu.Öle usta da değilim tamircide değilim.Motor oturtmak da çok zor değil.Scoter motoru gibi oynak bir motoru zincirli sitem olacak şekilde yerleştirdim yerleştirdim.Aman aman ne kadar zor yerleşti diyecek birşey de değildi.Tabi bir söz vardır 1000 kere biliyorsan 1001 ciyi gene sor demişler.Saygılar sevgiler.Kolay gelsin.
    tabi doğru söylüyorsunuz galiba başlamadan bitmesi en hayırlısı

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler