Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: sizce yapsaydınız nasıl yapardınız?

Katılımcı sayısı
39. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • şeklini beğendinizmi?

8 20.51%
  • tekerlekleri nasıl olmalıydı

8 20.51%
  • motor şasiyi taşırmı

14 35.90%
  • kaç km hız yapar?

12 30.77%
  • arazi performansı nasıldır?

16 41.03%
  • aydınlatması nasıl olmuş?

10 25.64%
  • hangi parçaları el yapımı?

9 23.08%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir.
2. sayfa BirinciBirinci 12

400 cc suzukı el yapımı buggy

REKLAM ALANI
    Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı ZIPPIRMAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ellerine saglık irfan kardeşim
    ben bir mekanikçi olarak izledim imal edilmiş,montajlanmış sonuçta sorunsuz çalışır birşey elde edilmiş,bunun nasıl ve ne aşamalarla meydana çıktığı,geçen zamanların hangi kaç gecesinde uyku tutmadığı yada düşündüğün problemin aslında nekadarda basit olduğunu görüp daha evvel neden düşünemedim diye kendine hayıflandığın anlar buradan pek görülmeyebilir ama bunu bilen bilir,demek istediğim bu saydıklarınım birçok kişi için farketmediklerinden dolayı önemi olmayabilir ve değerlendiriken kişi yorumlarda görselliğe takılıyor olabilir sonuçta çalışıyor işte diye geçiştirilebilir.hoş üstünüda kapatsan hatta fiberden yanardönerli kasada yapsan rengine falanda takılabilirdikya boşver.

Ben demirçelikle yoğrulmuş imalatçı mekanikçi bir abin olarak,
    seni kutluyor ve usta olarak hiç çekinmeden ellerinden öpüyorum.

NOT:Cabbar'a binmek isteğini atlamış değilim,biraz sabır sonrasında biz sana geliriz
    sevgili zıppırman abim öncelikle kullanıcı adının tatlı, espiritüel şeker bir isim olduğunu belirteyim profilini gördüğüm anda daha kullanıcı ismini okuyunca tebessüm ediyorum benim aklıma böyle zıpır isimler gelmiyor

ve yeni motorun hayırlı uğurlu olsun tekrardan benim hayallerimin motorudur kendileri, fakat belirli bir zaman ve ekonomik düzenlemelerden sonra inşallah alacağım motor o olacak nasip ..

yapmış olduğun güzel mantıklı yorumun için teşekkür ediyorum zira buraya keşke daha öncelerden kayıt olsaydım buranın bir forum sitesinin bu kadar kaliteli olacağı ve bu kadar kaliteli aynı zevkleri paylaşan insanlar topluluğuyla karşılaşacağım hayatta aklıma gelmezdi ,bir çok siteye üyeyim ama bu forum sitesinde günümü geçirmeye başladım abartmadan söylüyorum...

öncelikle kendi çapında takılan kimsenin tavuğuna kış demeyen,iyi kötü kendi işini kendi gören acizane amatör bir insanım ve siz kıymetli abilerim akranlarım ve kardeşlerimlede yakınen tanışmayı isterim unutulmamalıdır ki bilgi güçtür,bilgi hayattır,bilgi herşeydir,bilgi paradır ve ben bilgiye aç bir insanım ,bu bilgisizliğimden değil ,bilgiye olan açlığımdandır, elbette sevgili abicim bu tatlı sohbeti reele taşımayı isterim herşey gönlünce olsun hayırlı uğurlu olsun tekrar... görüşmek üzere...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:40 ----------

Alıntı twona adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    takdir ve tebrik ediyorum. emeğinize sağlı, gerçekten emek ve zaman isteyen bir çalışma olmuş...
    teşekkür ediyorum sevgili arkadaşım yorum ve güzel düşüncelerinden dolayı ...
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mslck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650 GS
    Tebrikler, yakın olsanız kesin tanışmaya gelirdim. Yolum o tarafa düşerse de uğramak isterim. Ellerinize sağlık, daha iyilerini de bekliyoruz. Kolay gelsin, bırakmayın, yılmayın, yorulmayın..
    kısmetindir gezdiren yer yer seni...

tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    elinize emeğinize sağlık, tebrik ediyorum.
    Başarılı bir çalışma olmuş.

umtglsr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çelik SK125-7
    süper elinize sağlık
    Uçurtma, rüzgardan güç aldığı için değil, rüzgara karşı durduğu için uçar!!

Motosikleti
    Alıntı mslck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tebrikler, yakın olsanız kesin tanışmaya gelirdim. Yolum o tarafa düşerse de uğramak isterim. Ellerinize sağlık, daha iyilerini de bekliyoruz. Kolay gelsin, bırakmayın, yılmayın, yorulmayın..
    yorum ve düşüncelirinden dolayı ayrmış olduğun zaman için bende sana teşekkür ederim eksik olma , elbetteki beklerim kocaeli,ndeyim ve sivasla bir hayli uzak bir mesafe var dostlarıma bir fincan kahvem her zaman vardır

bu konuda profesyonel değilim ve bu işte yalnızda değilim ama inşallah bir sonraki daha profesyonel, ve kullanışlı olacak buda ayrı zaman ,emek,ve para demek saygı ve sevgilerimi yolluyorum ,sivasa selam...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:42 ----------

Alıntı tomass adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    elinize emeğinize sağlık, tebrik ediyorum.
    Başarılı bir çalışma olmuş.
    teşekkür ederim sevgili arkadaşım zaman ayırıp yorumunu yazma nezaketini göstermişsin , evet çok zaman ve emek harcadık fakat o kadarda istediğim gibi olmadı bunun sebebide tamamen parasal konulara dayanıyor ve eksik yanları mevcut yavaş yavaş tamamlanıyor kullandıkça

saygılar...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:45 ----------

Alıntı umtglsr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    süper elinize sağlık
    teşekkür ediyorum sevgili arkadaşım eksik olma yorumun için...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:48 ----------

Alıntı ozgurakman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel olmuş... fren kısmını nasıl yaptınız acaba? ön tekerler biraz küçük kalmış gibi. bir de biraz daha yüksek olabilirdi, koltuklar da küçük olabilirdi ama koltuklar eminim rahattır emeğinize sağlık
    sevgili arkadaşım herşeyden önce yorumun için teşekkür edrim sağol eksik olma.

firenlerde tenpra kaliperi kullandım il önce motosiklet vardı ama randuman alamadım ve sağlıksız olduğu için büyük araba fireni kullanmak zorunda kaldım

koltuklar mercedes vito ya ait arka 3lü takımdan 2 sidir onları tercih etmemin sebebi sağlam,ince narin yapılı oluşundandı zira diğer araçlarınki daha rahat fakat kaba durduğu içindi ayrıca o koldukların arkasında orjinal pilastik kaplama oluşu çamur vb, kirdende koruma sağlayacağını düşündüm,

zaten komple deri döşendi açık bir araç olacağı için kumaş koltuk ,kullanmak pek kullanışlı olmayacağını düşündüm sevgiler sunarım..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:29 ----------

Alıntı Şenonar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zevkle izledim çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık
    iskenderun a sevgi ve selamlar , teşekkür ederim...

Motosikleti
    Touring
    irfan abi ellerine ve emeğine sağlık.herkez zaman ayırıp ta yapmaz böle şeyler...ben böle işlerle uğraşanların videolarını daima izlerim çok güzel olmuş bence haaa mühendislik estetik yol tutuş dayanıklılık fonksiyonların birbirine uyumluluğu ve kullanım ömrü gibi şeylere girmeye hiç gerek yok sonuçta el yapımı makina sen bu işlerle uğraştıkça zamanla pişer sin zaten daha iyilerini ortaya koyarsın..bende böle babamla demirciye gitmiştim iki BMX i telef ettim 3 tekerlekli bisiklet yaptırmıştım ama kullanışlı olmadı çocukluk işte peder bey hevesimi alim die bişe dmedi şimdi çok daha iyi anlıom onun o an ne düşündüğünü :D böyle şeylerle uğraşmak güzel be abi bu işleri de seviyorum bu işlerle uğraşanlarıda iyiki varsınız abi beee

airhead - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R80
    Boru bükme makinasına hasta oldum.Aynen dediginiz gibi,Çaresizlik adamı krikodan boru bükme makinası yapmaya zorlar...
    Atari kolum buzuldugunda böyle üzülmüştüm.
    Bide motorumu sattıgımda...

Raphae1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Er6-F-Cbf 1000+YBR 125, gts250-cbf150-600rr-mt07
    Videoların ikisinide izledim.Elinize emeğinize sağlık .Müzikler biraz değişik olmuş (part2) Kalkıp oynayasım geldi Mekanik vs den anlamam ama yürür çalışır duruma getirmeniz bence herşeyi anlatıyor .Pancar motor kullansanız maliyet düşmezmiydi? Biliyorsunuz cartinglerde pancar motor var ve 100+ km/s hıza çıkabiliyor . Dediğim gibi bu işlerden anlamam ama diğer arkadaşlara lastikler konusunda katılıyorum.İmkanlarınız buna yettini de okudum ,ozaman dikkatli sürün kasksız ve emnıyet kemersiz yola çıkmayın :D Birde farlara xenon ekledinmi tamamdır.

Ayrıca mini transporter cok tatlı olmus.Farlarına bayıldım . vites kolu orjınal mı ? Motorumla suan 600 km ye ulastım 200 km sonra rodaj bıtıyor ve ilk bakımı yapılacak ondan sonra müsait olursanız çayınızı içmeye gelirim.Yanlıs hatrlamıyorsam yavrularınız vardı , gelmişken onları da görürüm
    ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...

Motosikleti
    Alıntı wertcvb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    irfan abi ellerine ve emeğine sağlık.herkez zaman ayırıp ta yapmaz böle şeyler...ben böle işlerle uğraşanların videolarını daima izlerim çok güzel olmuş bence haaa mühendislik estetik yol tutuş dayanıklılık fonksiyonların birbirine uyumluluğu ve kullanım ömrü gibi şeylere girmeye hiç gerek yok sonuçta el yapımı makina sen bu işlerle uğraştıkça zamanla pişer sin zaten daha iyilerini ortaya koyarsın..bende böle babamla demirciye gitmiştim iki BMX i telef ettim 3 tekerlekli bisiklet yaptırmıştım ama kullanışlı olmadı çocukluk işte peder bey hevesimi alim die bişe dmedi şimdi çok daha iyi anlıom onun o an ne düşündüğünü :D böyle şeylerle uğraşmak güzel be abi bu işleri de seviyorum bu işlerle uğraşanlarıda iyiki varsınız abi beee
    güzel yorumun için öncelikle teşekkür ederim sevgili kardeşim sağol...
    ben motorcu değilim, mühendiste değilim, bu işin okulunda da okumadım,
    eğitimini asla almadım, oto elektirikçi hiç değilim ,oto boyacı değilim, demircide ?

şunu söyleyeyim insan inanırsa yapar azim ,heves, gerisi yalandır

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:20 ----------

Alıntı Raphae1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Videoların ikisinide izledim.Elinize emeğinize sağlık .Müzikler biraz değişik olmuş (part2) Kalkıp oynayasım geldi Mekanik vs den anlamam ama yürür çalışır duruma getirmeniz bence herşeyi anlatıyor .Pancar motor kullansanız maliyet düşmezmiydi? Biliyorsunuz cartinglerde pancar motor var ve 100+ km/s hıza çıkabiliyor . Dediğim gibi bu işlerden anlamam ama diğer arkadaşlara lastikler konusunda katılıyorum.İmkanlarınız buna yettini de okudum ,ozaman dikkatli sürün kasksız ve emnıyet kemersiz yola çıkmayın :D Birde farlara xenon ekledinmi tamamdır.

Ayrıca mini transporter cok tatlı olmus.Farlarına bayıldım . vites kolu orjınal mı ? Motorumla suan 600 km ye ulastım 200 km sonra rodaj bıtıyor ve ilk bakımı yapılacak ondan sonra müsait olursanız çayınızı içmeye gelirim.Yanlıs hatrlamıyorsam yavrularınız vardı , gelmişken onları da görürüm
    mını tranporter in geri vites mekanizması orjinali ters bir yerde idi yeni bir makanizma ile daha işlevsel ve kullanışlı oldu ön farlar zaten kendi orjinali değil traktör farları hani çamurluklara takılanlar varya arkaya bakan lambalar ön panjur dediğimiz burun kısmı soba borusudur yani ellemediğim motor sekman şanzumanda da dahil olmak üzere
    hiç bir yeri kalmadı tabiri caizse her civatasına kadar elden geçirdim

ayrıca beklerim arkadaşım karamürseldeyim başım üstüne profilimde gerekli bilgiler mevcuttur oradan bağlantı kurabilirsin , yavrularda bayağı büyür sen gelene kadar sanırım teşekkür ederim yorumun için....

bence kendinizle ne kadar gurur duysanız azdır.. cunku bunu gercekten hakedıyorsunuz. türkiyede sizin yaptığınızı yapabilecek çok çok az kişi olduğunua hiç şüphem yok . hele hele kısıtlı maddi imkanlarla böyle işlerin altından kalkmak takdire şayan bi olaydır . bu işler gerçekten göründüğü kadar kolay deil uğraşmayan bilemez .ama eline tornavida alıp bi vida sökmeyi bile doğru durust beceremıyecek kişiler yorum yapmıyormu işte ozaman deli oluyorumm.. siz hurdaların içinden 4 lastiği zoru zoruna bulmusssunuzdur ama size oz jantla michelın lastık taksaydınız daha ıyı olurdu dıyen bıle cıkabılır. inşallah hic sıkılmadan çalışmaya devam edersinız . tebrik edıyorum

zealous - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc750X
    hep bir buggy yapmayi planlamisimdir bu iş için aletim edawtim herşeyim war teknik destek wericek bu işi çok ii bilen bi babamda war torna cnc ye işim düşücek olsa tonla tanıdığım war hatta satilik we biraz dağılmış bir buggy bile bilirorum herşey hazır ama bir turlu cesaret edip te başlamadım ama sizi gorunce tamam dedim yazılari okurken o buggy i almaya karar werdim %100 benim imalatim olmaz ama onu toplamak eksiklerini bitirmek bile bana yeter.

kendinizle ne kadar gurur duysanız azdır

bende dökümcüyüm birazcık bilgim wardir bir kac dusuncemi soleyim
    1-herkezin dediği lastikler war ama onun cevabını werdiniz
    2- şase çok parçalı olmus sanki kaynak ne kadar dayanabilir engebeli yollara daha az parçalı oup parçaları birbine bindirseydiniz daha ii olmazmıydı?
    3- kaynakı gazalti yapsaydinz daha dayanikli olmazmiydi gerçi oda imkan meselesi

ama on numara ins uzun zaman binersiniz

ve bir sorum olcak bunları şehir içi kullanmak için ne gerekio?
    hyosung gv 250

Motosikleti
    Alıntı mslck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel iyi niyetli yorumun için teşekkür ederim arkadaşım sağolasın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:57 ----------

Alıntı zealous adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hep bir buggy yapmayi planlamisimdir bu iş için aletim edawtim herşeyim war teknik destek wericek bu işi çok ii bilen bi babamda war torna cnc ye işim düşücek olsa tonla tanıdığım war hatta satilik we biraz dağılmış bir buggy bile bilirorum herşey hazır ama bir turlu cesaret edip te başlamadım ama sizi gorunce tamam dedim yazılari okurken o buggy i almaya karar werdim %100 benim imalatim olmaz ama onu toplamak eksiklerini bitirmek bile bana yeter.

kendinizle ne kadar gurur duysanız azdır

bende dökümcüyüm birazcık bilgim wardir bir kac dusuncemi soleyim
    1-herkezin dediği lastikler war ama onun cevabını werdiniz
    2- şase çok parçalı olmus sanki kaynak ne kadar dayanabilir engebeli yollara daha az parçalı oup parçaları birbine bindirseydiniz daha ii olmazmıydı?
    3- kaynakı gazalti yapsaydinz daha dayanikli olmazmiydi gerçi oda imkan meselesi

ama on numara ins uzun zaman binersiniz

ve bir sorum olcak bunları şehir içi kullanmak için ne gerekio?
    öncelikle güzel yorumun için teşekkür ederim, elbette bir şeylerle uğraşırken bazen maddi bazende imkanların kısıtlılığından herşey istediğiniz gibi olamayabiliyor şase konusunda haklısın tek parça olsa daha dirençli olurdu fakat balıklama işin içine dalarsan böle sonuçlar çıkıyor işte bir kişilik diye tasarlayıp sonradan 2 kişiliğe çevirince işler biraz sarpa sardı diyelim ona 2 kişilik olunca hacim ve ağırlık büyüdü ağırlık büyüyünce doğal olarak daha fazla güç gerekti sorun üzerine sorun ancak hobi olarak 2 yıl kadar bir sürede tamamlandı

fakat yine durmuyorum canım sıkıldıkça geçenlerde motorunu değiştirdim reno 1300 cc koydum motosiklet şanzumanı ile araba motorunu organize çalışır şekilde bir sistem yaptık aşırı tork oldu fakat bu seferde hızdan düştü,tekerleri değiştirip dönme yarı çapını yükselttim bu saefer salıncakları tekrar uzatmak zorunda kaldık bir sürü iş bayağı bayağı normal büyük araba oldu oysa ben küçük sevimli suda ve karada gidebilecek bir şey yapmayı düşünüyorum şu an sorun olmaz 3 yıl sürsün ama bunu yapacağım olduğu kadar
    bunları ayarlamak basit ama sonuçta hep maddiyat demek ,hızlanması, torku vs.

bu arada kendi yaptığın bir araçla şehir içinde gezmeye malesef müsade yok o işler benim boyumu aşıyor ruhsat çıkarmak imkansız, tse den geçmesi porje alınması ,vs.vs. bir sürü altından kalkamayacağım işler zaten o işleri hallettiğin zaman seri üretim yapmaya hakkın oluyor yanılmıyorsam burası türkiye bence mümkün değil,

birde ben biraz sağlamcılığı severim yaparken normal elektirik kaynağı kullandık fakat sonra her tarafını gaz altıyla döndük kritik noktaların bilhassa üzerinde durduk olduğu kadar,

birbirimize konuyla alakalı yardımlarımız olabilir ben her zaman buna hazırım yorumun için teşekkür ederim esen kal ,

not: resimlerde son güncel değişmiş hali var bu resimleri kimseyle paylaşmadım çünkü daha eksikleri var tamamlanacak kolay gelsin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:15 ----------

Alıntı ColdhearteD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence kendinizle ne kadar gurur duysanız azdır.. cunku bunu gercekten hakedıyorsunuz. türkiyede sizin yaptığınızı yapabilecek çok çok az kişi olduğunua hiç şüphem yok . hele hele kısıtlı maddi imkanlarla böyle işlerin altından kalkmak takdire şayan bi olaydır . bu işler gerçekten göründüğü kadar kolay deil uğraşmayan bilemez .ama eline tornavida alıp bi vida sökmeyi bile doğru durust beceremıyecek kişiler yorum yapmıyormu işte ozaman deli oluyorumm.. siz hurdaların içinden 4 lastiği zoru zoruna bulmusssunuzdur ama size oz jantla michelın lastık taksaydınız daha ıyı olurdu dıyen bıle cıkabılır. inşallah hic sıkılmadan çalışmaya devam edersinız . tebrik edıyorum
    sevgili arkadaşım bu güzel yorumun için teşekkür ederim evet meşakatli emek ve sabır aynı zamanda maddiyat isteyen bir iş bu,
    sadece o tarz yorum yazan arkadaşlarımın konu hakkında yeterli bilgi ve tecrübeleri olmadığı için bilen insanlarla aynı tarz yorumları yazamıyor olmalarına asla kızamam ,olsun bilende eleştirsin bilmeyen da zaten şöyle baktığında kim olsa alınteri ve emek olduğunu anlar diye düşünüyorum,
    işte bu güzel yorumlarınız sayesinde içimdeki kıvılcım büyüyor ve bir an önce yeni bir projeye başlayasım geliyor ama önce motor bulmalıyım

teşekkürler...

Hocam gerçekten fevkılade bi çalışma olmuş sizi kutluyor, tebrik ediyor ve ayakta alkışlıyorum bu şaheserinizden ötürü
    Yaratıcı ve zeki insan heryerde kendini belli ediyor işte böyle

Yeni tasarımlarınızı bekliyorum

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    bence güzel bir çalışma olmuş İrfan usta
    İnsan yeterki istesin olanaklar dogrultusunda yapmayacağı yok gibi
    seninde maşallahın var,her işin altından rahatlıkla kalkıyorsun maşallah
    ben bazı konuları öylesine okur geçerim yorum bile yapmam,yardımım dokunacaksa karşımdaki insanın harbiden yardıma ihtiyacı varsa yorum yaparım,yardımcı olmaya çalışırım.
    ama senin gibi üretken insanların konularını dikkatlice okur-inceler varsa kendimce açıklarına bakarım,eksiğim varsa'da öğrenmeye bakarım.becerikli kişileri her zaman taktir ederim
    yakın takipteyim bakalım bundan sonra daha neler yapacaksın
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

Motosikleti
    Alıntı Arjantinli69 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence güzel bir çalışma olmuş İrfan usta
    İnsan yeterki istesin olanaklar dogrultusunda yapmayacağı yok gibi
    seninde maşallahın var,her işin altından rahatlıkla kalkıyorsun maşallah
    ben bazı konuları öylesine okur geçerim yorum bile yapmam,yardımım dokunacaksa karşımdaki insanın harbiden yardıma ihtiyacı varsa yorum yaparım,yardımcı olmaya çalışırım.
    ama senin gibi üretken insanların konularını dikkatlice okur-inceler varsa kendimce açıklarına bakarım,eksiğim varsa'da öğrenmeye bakarım.becerikli kişileri her zaman taktir ederim
    yakın takipteyim bakalım bundan sonra daha neler yapacaksın
    teşekkür edrim sevgili arjantinli düşüncelerinde seni elbette yalnız bırakmıyor ve katılıyorum , sonuçta profesyonel bir adam değilim , hobi olarak uğraşıyorum ,

bu aralar arabadan ziyade jimmy jib diye bir alet yapıyorum ( abi o ne iş derseniz) (jimmy jib ) diye görselllerde arattığınızda detaylı resimleri mevcut oradan anlarsınız kısaca profesyonel kameramanların, film setlerinde ,film çekimlerinde , futbol maçlarında ,değişik açılardan çarpıcı görüntü almaya ve farklı açılardan çekim yapmaya olanak sağlayan bir alet yapıyorum,

ve bunun piyasa fiyatları oldukça yüksek , ondan dolayı burada devreye ben giriyorum ve yakın zamanda inşallah paylaşacağım , bir demirci işinden ziyade basit gibi görünsede ,işin içine girince o kadarda basit olmadığını gördüm ve düşündüğüm zamandan daha fazla beni oyalayacak ,

hatta bir sipariş daha aldım eğer ilk yaptığımı beğenirlerse ardından bir tane daha yapacağım , bu iş galiba müzik işinde olduğu gibi bana bir getiri sağlayacak

neden olmasın 2 adet jimmy jib 4000 lira

durduk yerde benim cbf nin üstüne bir cbf daha koyarım olur sana 300 cc cbf

daha önceki resimler siteden kaynaklanan sorun yüzünden açılmıyor sanırım buda benim buggy nin güncel hali yuvacık gezisine gittiğim gün sanayide çektim ,ve jimmy jib in alt kısmı şimdi gövdeyle uğraşıyorum

onun artık yarı çapı daha büyümüş tekerleri, güçlü 1300 cc motoru, su soğutması ve geri vitesi olacak ilgili arkadaşlarıma bilgi babında ..

buyrun resimler...

alt kısım basitti fazla uğraştırmadı fakat 6 mt lik eklenebilir gövdenin kamera hareketlerini ,aşağı ,yukarı , sağa ve sola hareketini sağlayacak motorların dişli yerleri ve dişlilerinin adaptasyonları beni uğraştıracak gibi görünüyor , gövde aliminyum dan olacak , hafif olması için bakalım uğraşıyorum....

o araca boya atsaydın daha temiz dururdu sen bosver elalemin dedigini herkezin harcı degil böyle işleri yapmak

Motosikleti
    Alıntı onyr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o araca boya atsaydın daha temiz dururdu sen bosver elalemin dedigini herkezin harcı degil böyle işleri yapmak
    ahhhh arkadaşım ahhhhh eksiği gediği bir bitse boya kolay iş fakat inşallah o günlerde gelecek ve bu resimleri sadece burada paylaşıyorum mt dostlarının samimiyetinden dolayı

yoksa tamamlamadan kimseye göstermek bile istmiyorum hayırlı geceler..

Motosikleti
    Hayat[H]onda
    arkadaşım 2 çalışmanda 10 numara olmuş,her yönüyle sanatçı bir kişiliğin olduğu belli.fazlada kafaya takma eleştirileri...başarılar dilerim çalışmalarında

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)