s.a ustalar motor pejo 105 motorumda ateşleme sağlam avans ayarı yeni yapıldı fakat çalışmıyor karbıratör tertemiz motorda kompurasörde çok güzel fakat bi türlü çalışmıyor bunun sebebi nedir?
s.a ustalar motor pejo 105 motorumda ateşleme sağlam avans ayarı yeni yapıldı fakat çalışmıyor karbıratör tertemiz motorda kompurasörde çok güzel fakat bi türlü çalışmıyor bunun sebebi nedir?
hiç mi calısmıyor yoksa calısıp stop mu ediyor?
Rolanti Sesi Biraz Garip Olabilir Ama Hızlanmaya Başladığında Tüylerin Diken Diken Olur
evet hiç çalışmıyor
motoru zorladıysan conta yakmıs olabilir büyük ihtimal bi kontrol et derim
Rolanti Sesi Biraz Garip Olabilir Ama Hızlanmaya Başladığında Tüylerin Diken Diken Olur
buji ne durumda acaba ?
bi conta al tak sorun kalkar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:05 ----------
sargıları kontrol et bi sarkı teli kopsa bile calısmıyo benim basıma gelmişti
motorda kompresör var ise,
bujı ateslıyorsa ve karbıratrorde sıkıntı yoksa calışmamasında bı neden yoktur calısır,
tabi eğer benzın var ise,
motorun bujisini çıkart temızle tak,
marş yapmaya calış tekrar sök,
eğer bujide ıslaklık yanı benzın yok ise sorun karbüratördedir...
atesleme var ve bujı yenı demıssın sanırım sorun karburator,
ayarını kacırmıs olabılırsınız...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
benzine yagi fazla koyduysan eger oda bir ihtimal calismamasi icin...
ÇARPIK PABUÇ ÇARPIK AYAĞA UYAR
kardeş contadan kastın sekmanlarmı anlayamadım bide sargı teli derken?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:50 ----------
usta buji benzinleniyor buji neredeyse sıfır ayarın kaçtığını sanmıyorum en az a10 defa konturol ettim
motor üzerınde yağ kaçırmış bi yer varmı,
silindir kısmında mesela,
tamam sen bakınca kompresör yapıyor olabılır,
fakat yüke bındıgınden aşırı darbede kacırıyor olabılırde...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
bobin sargısını kontrol et contadan kastımda eger conta yanmıssa ne yapsan calısmaz o motor
bu gün konturol ettim egzozun dibinden benzin akıtıyor bu yüzden olabilirmi ?
motorun bujisini çıkar motoru ayak ile marş yap 5 dakika sonra bujiyi tak öyle dene selamlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)