Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Gaz Ayarı Problemi

REKLAM ALANI

Arkadaşlar herkse merhaba scooter motorumla bir sorun yaşıyorum en son çare bura yazmayı düşündüm.

150 lik asya scoterım var motorsiklet durur haldeyken arka teker dönüyor , yani gaz vermeden kendi kendine rölantide gidiyor bi kaç hafta önce gaz halatı değişti bu nedenle olduğunu sanmıyorum yarıdmlarınız için saolun şimdiden

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    karbüratör üzerinde rolanti vidası var onu biraz gevşet göreceksin devir saatinde devrin düştüğünü.
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı sefik1903 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar herkse merhaba scooter motorumla bir sorun yaşıyorum en son çare bura yazmayı düşündüm.

150 lik asya scoterım var motorsiklet durur haldeyken arka teker dönüyor , yani gaz vermeden kendi kendine rölantide gidiyor bi kaç hafta önce gaz halatı değişti bu nedenle olduğunu sanmıyorum yarıdmlarınız için saolun şimdiden
    Orta sehpa üzerindeykenmi arka tekerlekler kendi kendine dönüyor? Eğer durum buysa normal...
    Yoksa tekerlekler zemin üzerindeyken motor kendi kendine gitmekmi istiyor? Eğer böyleyse Tamer abinin dediğini uygula.
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Eğer gaz teli değiştikten sonra olduysa muhtemelen elciğin oradaki ayardandır. Elcikte gaz telinin çıktığı yerde boşluğu almak için bir somun var. Onu elciğe doğru yakınlaşacak şekilde sıkarsan sorun çözülür. Bundan değilse eğer söylendiği gibi rölantidendir.

Öncelikle hepinize teşekkürler, gaz teli değişeli 3 hafta flan oldu ama bugun yeni oldu dediklerinizi uygulyacam, ayrıca teker zemindeyken kendi kendine gidiyor yani motoru tutamıyorum niye bölye olduy anlamadım

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    ÇaPPıR..../XGJAO-200-8
    kardeş sorunun rölatide çok yüksek bi kaç tur geri döndürdünmü mü düzelir hem böyle çok benzinde yakar ....

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    rolantiyi düşür sorun kalmayacaktır...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Arkadaşlar hepinize teşekkürler sorunu hallettim,herkese kazasız belasız günler

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)