aldığım gidon 1mm geniş problem yaşarmıyım?
Reklamlar
-
öncelikle merhaba
fotograftakı clıp on gıdonu aldım.cok aramama ragmen 33mm'lık bırtane vardı oda anasının nıkahını ıstıyordu.bende 34mm olanı aldım
satıcıya sordum.bana shim kullanabılecegımı soyledı.
(şim dedigi sac galiba)?
kargo bugun elıme gectı henuz deneme fırsatım olmadı
amortısore tam oturması ıcın ne yapabılırım?
Reklamlar
-
evet saç ama halka şeklinde, kauçukta olabilir. ama oynama riski her zaman olacak...
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
biraz kauçuk bant herşeyi halleder
-
hocam kola kutusunu makasla duzgun bir sekilde kesiyorsun baglati yapacagin parcaya iki tur sariyorsun sonra direksiyonu yerlestirip civatalarini sikistiriyorsun cik diye yerine oturuyor bir daha gevseme falan yapmiyor.Eskiden KTM marka bir yaris bisikletim vardi koltuk borusunu kucuk capli almistim surekli koltuk da asagi dusme meydana geliyordu yukarida yazdigim yontemi uyguladim.taa ki bisiklet calinana kadar koltuk asagi dusmedi senin ilacin bu kolay gelsin...
ÇARPIK PABUÇ ÇARPIK AYAĞA UYAR
-
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
vida sıkan yerleri 0,5 milimden alıversen. sıkım yaptığında daralacaktır ama et kalınlığından ödün vermen gerekir.
iç taraftan demek istedim
Çok mantıklı
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
1 mm için kafanı yorma direk montala gitsin... motorun o kadar tolerans payı vardır yani :D
-
cevaplarınız için teşekkürler.agırlık verdıgımde hafif bir boşluk kalıyor.saga sola donmemesıne karsın boslugu hıssedıyorsunuz
pısıkolojıkmı lan acaba
bugun 1mm sac aldım
sac'la o sorunu gıderecegım
yürekce
aklıma gelmedi degil
aradaki bosluk cok az spıral gırmıyor
torna ile ugrasmak lazım onun için boşverdim
sac koyacagım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)