ama sadece gidon un boyunu uzatmakla kalmıyor tüm tesisatı degiştirmen gerek haberin olsun(fren,elkt. tesisatı onlarda bayagı para tutar)
ama sadece gidon un boyunu uzatmakla kalmıyor tüm tesisatı degiştirmen gerek haberin olsun(fren,elkt. tesisatı onlarda bayagı para tutar)
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
sırf senin için sanayide kromajcıya gittim
3 kere yapmış bu tip gidon adam oturuş ve boyu önemli diyo belli bir açı yok sen şekli sölüyon ve elle gidon arası ölçülüp ona göre kıvrılıyo
adam kromajcıya açı lazım değil o kendi büker dedi
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
kılıçbalığı +1
Hakketten hiç aklıma gelmedi, ama çok sorun olmaz. Kablolara ek yaparız kolay, debriyaj telinide uzunuyla değişirsin o da kolay. Birtek fren hortumu kıllık yapabilir, uygun bi şey bulamazsan istediğin ölçüde yapan yerler var onlara yaptırırsın
Yalan söylüyo elemanını göndermiştirsırf senin için sanayide kromajcıya gittim
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
aslında bende düşünüyorum gidon u yükseltmeyi çünki rahat edemiyorum sürekli öne doğru bükülmek insanın belini mahvediyor uzun yolda
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
Arkadaslar ben 2 tane VF750 görmüştüm yükseltmislerdi diireksiyonları ve ikiside farklı şekil yapmışlardı biri çok yüksek biri dahada kısa idi.
Herneyse konuya geleyim. Fren hortumlarını da hani banyo bataryasının duş aparatı vardır ya ona giden helezonik metal boru vardır ya öyle bir boru geçirmişlerdi. Harika olmuştu.
Sadobey
Eyong adlı üyeden alıntı
Aliiiiiii şu kromajcıya kadar gidiver lem dur gitmeden bi çay ver
bak bu kesinlikle doğrualestevardiya adlı üyeden alıntı
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
Bu işi bi çözersek var ya, anında bi sürü yeni müşteri gelir, yaza kadar zengin oluruz.
Gelin topikte fazla insan yokken hemen ortaklık kurup, şirketleşelim.
Ekleme : Bak ben daha yazıyı bitiremeden, salih gelmiş gördünüz mü ? Hadi elimizi çabuk tutalım, bikaç hissede Skull'a vericez zaten mecburen....
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Yaa Baris abisi saol zahmet etmissin..
Ben ayarlicam artik BOYUMA gore bi sekil o zaman..
Dedim ya kromajciya gitmicem kendim tersanede yapicam !!
Bak bu arada parcalari soktum! yarin sabah islem hazir!
Ama su fren borusu olayindan tirstirm, sonradan yapmalari beni sakata getirmesin! Patlak matlak cikar, amaaaninnn!
Hee hee gerci bizim frenler, hidrolik yada pinomatik deil dimi, patlak catlak olsa borusunu ne olur
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
sen eski denizcisin halledersin aleste,yalnız iyi düşün kullanım rahatlığını manevra zorluğunu herşeyi hesaba kat,alıştığın bir sistem var dönüşlerini ona göre ayarlıyorsun,şimdi yepyeni bir direksiyon! şekil olarak biraz daha yüksek,oturuş aynı, kullanım olarak eskiye göre avantajmı dezavantajmı sağlıcakla kal..
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
DISCOVERY'yi seyrediyosan,Orange Country diye bir programda gidonla ilgili çalışmalar var.Fikir edinmek için bi bakabilirsin.
Derya maalesef ön fren hidrolikalestevardiya adlı üyeden alıntı
Sadobey
Neeeee hidrolik mii! Ben ek mek yaptirmam hidrolik sisteme, yok mu bunun uzun hortum satan bir yeri??? Harley in falan oluyo ya uzun gidonlulari, onlarin hortumu bize uyar mi acaba?
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
arkadaşım onunla uğraşma hazırı var www.motortürk .net birde motorne senin ona göre almalısın sonra dandikolmasın .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)