Mete Hancim benim seviye asansoru uzun zamandir arizali , o yuzden sizin oralara inemiyor bir turlu.Bende magduriyet olmasin diye seni yasakli listeye koymustum gecen sene. Nacizene yazilarindan kendimi yoksun birakarak cezalndiriyorum kendimi artik ne yapalim.
Allah seni basimizdan eksik etmesin , ne diyim sana Iyi varsin , iyiki forum kurallari cercevesinde giydiriyorsun bana. ))
Devam mete hancim devam , yilmak yok. Senden daha iyi performanslar bekliyoruz) Forum kurallarini pek takma sen , zaten sonunda basina gelecek seyler hep belli nedense)
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
abi haddim olmadan müdahale edeceğim, güzel türkçemize gösterdiğin hassasiyeti her zaman gönülden destekliyorum ama arkadaşa biraz sert yaklaştın bence hani bazen ne söylediğinden çok nasıl söylediğin yani üslup ön planda olur ya o bakımdan , söylediklerin kesinlikle doğru ama üsluptan dolayı itici geliyor, motorcu kardeşin olarak acizane bir hatırlatma istemeden kızdırdıysam kusura bakmayasın ama fikirlerini beğendiğim bir kişinin hatasını güzel bir şekilde uyarmamak bence yanlış olurdu...
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
::xrock:: [B][I][COLOR="#FF0000"]YaMaHa[/COLOR][/I][/B] [COLOR="#B22222"]YA[/COLOR]rış[COLOR="#B22222"]MA[/COLOR]kinası[COLOR="#B22222"]HA[/COLOR]cı , [COLOR="#800080"]BİNİVEEE GARİİİ !!![/COLOR] ::xrock::
bu ne cıvık cıvık bir mesaj böyle...cım cum falan ...
çift üniversite bitirmişsin ama sende neyin baki kalacağını hepimiz çok iyi biliyoruz...benim banım beni ilgilendirir bu arada yine sana giren çıkan nedir diye sormak isterim...herşeyi bildiğini sanıyorsun ama nazarımda 5 par etmezsin...
beni boşver diğer üyelere biraz saygılı ol...herkes kendi kriterlerine çekmeyi bırak...hassasiyetlerin hepimizin ortak değerleri...imladır dil vs bunlara uymak zaten vazifemiz...ama böyle emir kipleri kullanıp hesap sorar gibi yaptığında karşında beni bulursun...forum kuralları çerçevesinde canını sıkarım işte böyle...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:56 ----------
bilgi birikimin var...paylaşımlarını takip eder yararlanmaya bakarım...ama bu ukala tavırlarını hissettiğim an uyarımı yaparım...seni pohpohlayanlar var...biraz şımarıksın kabul et...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Aleyküm selam.Konuna dönecek olursak canını sıkacak bir durum yok bws bildiğin gibi iki zamanlı olduğu için sıfırda yaptırsan doğası gereği egzozdan çiğ benzin atar zaten ama o kadar benzin yakması hayra alamet değil.karbüratörünün problemli olduğunu düşünüyorum.servise felan gitme, motorun karbüratörünü internetten sipariş et.sana özel mesaj'dan alabileceğin net adreslerini göndereceğim veya bildiğin tanıdığın yardım edecek kankan varsa onlada çözebilirsin.Motoru komple yenilemişsin zaten birde karbüratör çakarsan sorunun büyük bir ihtimal düzelir.sorun çözülüldükten sonrada uğramamazlık etme yaz buraya ne olduğunu allaha emanet motora mukayet ol
zeda3000: TURKCE değil TÜRKÇE. ;)
En iyi sürücü, kendini karşısındakinden koruyabilendir.
Adam haklı....
Alfabemizde olmayan harfleri kullanmaları, günlük sokak ağzıyla yazılar yazmaları, Msn ya da feys gibi site lügatlarını kulanmalarından ben rahatsız oluyorum..... Zaten okumakta zorlanıyoruz bir de anlamaya uğraşıyoruz...
Hiç sevmediğim bir üye de olsa bu uyarıyı yapan ağzına sağlık derim ben.... Kalkıp ta ahanda yakaladım , forum kurallarında giydireyim mantığını anlayabilmiş değilim....
Aferim alican..... Boyun mu uzadı, kilon mu arttı?....
Ayrıca sen forum polisimisin ?.... Senin yetkin nedir?... Kimsin necisin arkadaşım?.... Kendini mod mu sanıyon?...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
::xrock:: [B][I][COLOR="#FF0000"]YaMaHa[/COLOR][/I][/B] [COLOR="#B22222"]YA[/COLOR]rış[COLOR="#B22222"]MA[/COLOR]kinası[COLOR="#B22222"]HA[/COLOR]cı , [COLOR="#800080"]BİNİVEEE GARİİİ !!![/COLOR] ::xrock::
kimse yanlış anlamasın bişey yazıcam ve bunu metehan abimi çok sevdiğim için yazıcam ki zeda3000 e ilk hak veren bendim ilk safadan bakabilirsiniz!
metahan abi! 3 kuruşluk mevzu için 5 kuruşluk benzin yakıyorsun... inan değmez
bu siteden uzak kalmanı istemiyorum böyle saçma konular için.. lütfen...
tekrar hatırlatmak istiyorum, yakın zamanda aynı şekilde bu koskoca sitede 5 yıldır üyeydim ve yanlış anlaşılma yüzünden sonsuz ban yedim ve yine bu koskoca sitede ben yokken 5-6 ay boyunca kimse oralı olmadı, sen hariç, sen o büyük ve değerli kalıbını ortaya koyup kendin için değil benim için gerekeni yaptın
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)