egsozun ıcı bombos ama egsoz patmıyor yardım edenlere sımdıden teskkurler
egsozun ıcı bombos ama egsoz patmıyor yardım edenlere sımdıden teskkurler
öledir işte bu işler patlamayacağı varsa patlamaz...
sonra bi bakmışsın scooter ın elinde patlayıvermiş... çok garip değilmi?
cvp lasım bna
yav sen tombaladanmı çıktın http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...-hakkinda.html
Hyr yenı uyeyım tombaladan cıkmadım
patlayan eksoz az yakıta dalalettir.yani senin motorunun ayarı iyi.
Atari kolum buzuldugunda böyle üzülmüştüm.
Bide motorumu sattıgımda...
35 km yolu 13 tl ye gıdıyor :D azmı ?
Bende 150 Cc scoter warken üzerinde venüs eksoz wardı konta açıp kapadın mı giderken arkadan mavi alev çıkarırdır açık egzozla alakalı bişey galiba :s
[COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]
benım egsozda acık ıcı bos ama patlamıyor :S
a-150cc diye
b-motosikletten balon yapamıorsun
c-egsozuna dinamit yerleştir
d-vaktini daha faydalı şeylere harca
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
bujiyi yamuk takıp orayı yalama edersen yaklaşık 1-2 ay sonra egzozun patlar. ama sadece bir kere, sonra silindir üst kapak değiştirirsin
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Depona benzin yerine tiner doldur , kameranı kayda al.
Marşa bas ve kaç. Videouyu youtube a yükleyip buraya adresi koyki nasıl patlamış bizde görelim. :p
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
hmmm bencede egsoz patlaması için.......... yada boşver egsoza ne gerek var sök komple patlamış kadar makbule geçer. helikopter gibi gezersin ortada.....
NASIL PATLAMIO YA ? BEN COK PATLATIORUM İZLEYİNN
http://www.facebook.com/permalink.ph...=1443573257080
İZLEYİN
en iyisi sen motoru sür bayıra bayır aşağı gderken kapa kontağı ver gazı kesmeden gör sen patlamayı çok denedm iyi bliym ama fazla yaparsan buji patlar tamircide sana patlar ben ettim stop verdim gazı patladı patladı en sonnda bi patladı tüfek patladı sandm bastm marşa çalşmadı motorn altına baktm duman dumana meğerse buji patlamış yan kapak yalama olmuş servise gtürdm tamirci yapıştırdı faturayı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)