Tecrübe ve fikirlerinize ihtiyacım var...:(
-
Merhaba arkadaşlar; 2005 model Honda NX4 Falcon kullanıyorum ve İzmir'de oturuyorum birkaç sorum olacak, yardımcı olursanız sevinirim;
1-Özellikle motor soğukken çalıştırdığımda rölantideyken ve sabit gaz verirken sabit gaz yemiyor sürekli bir dalgalanma oluyor, eğer gaz vermezsem de birkaç saniye sonra stop ediyor. Motor ısındıktan sonra rölantide stop etmiyor ama bazen yine dalgalı gaz yiyor. Yani tabiri caizse tıkır tıkır çalışmıyor gibi geliyor Sizce bu normal midir? normal değilse nasıl giderebilirim bu sorunu?
2-Motordan her zaman olmamakla beraber "şıkırtı" sesi geliyor. Ses dönen bir zincire mika bir çubuğun değmesiyle çıkan sese benziyor. Honda servisine sordum "bu motorlarda bu ses hep olur normaldir" dedi. Motordan anlayan bir arkadaşıma sordum eksantrik zinciriyle ilgili bir sorun olabileceğini, bir de subap kapağı ve ayarlarıyla ilgili olabileceğini ve düzeltmenin baya pahalıya malolacağını söyledi Sizin fikriniz nedir? Ne önerirsiniz?
3-Arkaya top case taktırmak istiyorum. Top case demiri yaptırma konusunda çok farklı seçenekler var biraz fotolara baktım herkes farklı bir model yaptırmış fakat hangisi daha kullanışlı bilmiyorum, ne önerirsiniz?
Enduro forever :cat:
Bir gün 4 teker istersem 1 Motor daha alırım...:bounce:
Reklamlar
-
1.si hava ayarından olabilir düzgün gaz yemez
2.si eksantrik zinciri zamanla uzuyor ve ses yapmaya başlıyor bu olabilir.
3.top case meselesini burada paylaşırsan iyi olur http://www.motosiklet.net/forum/moto...m-basligi.html
bu arada motosikletin km kaçta_?
-
Çanta vs için demir yaptıracaksan, Eski Sümerbank Basma Sanayi Fabrikasının yan sokağında Tayyim Ustayı bul. İzmir de tek altrenatifin odur.
YOU WILL NEVER WALK ALONE
-
extrem_015 adlı üyeden alıntı
1-Hava ayarı nasıl yapılır? Karbüratörün açılması mı lazım?
2-Motor 25300 km'de.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:28 ----------
Atahualpa adlı üyeden alıntı
Çanta vs için demir yaptıracaksan, Eski Sümerbank Basma Sanayi Fabrikasının yan sokağında Tayyim Ustayı bul. İzmir de tek altrenatifin odur.
Teşekkürler, tek alternatif derken başka yapan kimse yok mu?
-
Nihat24 adlı üyeden alıntı
1-Hava ayarı nasıl yapılır? Karbüratörün açılması mı lazım?
2-Motor 25300 km'de.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:28 ----------
Teşekkürler, tek alternatif derken başka yapan kimse yok mu?
hava ayarı karbüratörün üzerinde olur genellikle en iyisi bi ustaya göstermen.
-
Doğru düzgün yapan, yaptırdıktan sonra aklının kalmayacağı tek usta odur. Elini çabuk tut. Atölyeyi Urla Sanayi ye taşımaktan bahsediyor. Her an gidebilir.
YOU WILL NEVER WALK ALONE
-
Şıkırtı sesi her geçen gün artıyor, ne olduğu hakkında bilgim olmadan baktırmak istemiyorum. Çok canımı sıkıyor bu iş yaa
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)