selam,
ER-5 için top case bağlantı demirleri nerde satılır bilen var mı?
selam,
ER-5 için top case bağlantı demirleri nerde satılır bilen var mı?
IST - FZ6 Fazer
Z motoda vardı sıfır Er-5 e takmıslardı fiyatını bilmiyorum ama
Givi nin Er5 için özel bağlantı aparatları mevcut ismi; monorack arms 440F Givi satan her yerden alabilirsin, genel distribütörü ise Kızıltoprakta Samura Motor.
Ayrıntılı bilgi için; givi.it adresine bakabilirsin.
Something hidden. Go and find it. Go and look behind the Ranges
Something lost behind the Ranges. Lost and waiting for you. Go!...
tesekkurler,
samura motor tatildeymis ... bi ay kadar yokmus.. gittim kapıdan dondum..
z-moto ise sadece canta satıyor ama.. demiri olmadan canta isime yaramıyor.. canta zaten heryerde var.. canta almak icin gittigim heryer er-5 deyince ha tamam var dedi, sonra ya biz on u en500 anlamıstık er-5 icin yok elimizde dedi.. motosa dısında (onlar tatildeydi) her yere baktım
boyle bi sorun iste.. 2 hafta sonra tatile gidicem. yoksa yurt dısından sip. ederdim ama gec kaldım artık heralde
cadaver sen taktırdın mı???
IST - FZ6 Fazer
Benim motorumda Givi nin V46 model top case'i var, bağlantu aparatı 2000 model olduğu için 2004 lerden biraz farklı ama dediğim 440F monorack (bağlantı demiri) 2004 model er-5 ler içindir. Givi top case satan yerlerde ellerinde yok ise sipariş üzerine getiriyorlar ancak iki hafta içinde gelmesi mümkün değil.
Birde universal denilen bağlantı aparatları var ki hiç tavsiye etmem çok kalitesizler.
Something hidden. Go and find it. Go and look behind the Ranges
Something lost behind the Ranges. Lost and waiting for you. Go!...
sonunda motosa tatilden donmus, elimizde de var dediler ama 440F değil korkarım senin şu universal tabir ettiğinden,
gidip göreceğim bakalım.. beğenirsem taktırırım..
tesekkurler..
IST - FZ6 Fazer
sonuç ne oldu bağlantı demirini bulabildin mi? Bulduysan fiyatı nedir?
Ayrıca er-5 te top case nasıl duruyor?
Eren PALA
Siyah Fazer ' 06
Fena durmuyor ama bence abartı buyuk takmamak lazım
selam,
evet motosa dan 130 EUR'a aldım. 42 litrelik bir canta aldım yani cok buyuk degil, ama gene de ER-5 'e yakısmadı bence... Yani eski hali daha iyiydi sanki motorun. Tatilden dönünce cantayı sokerim sanırım. Herseyin orjinali guzel.
IST - FZ6 Fazer
Motosayı aradım 12 temmuz 2008 tarihinde ve 2005 model er-5 için bağlantı aparatının ellerinde olmadığını söylediler. Acaba 2.el ya da yeni haliyle bağlantı aparatını nereden temin edebilirim en yakın bilen arkadaşlar var mı acaba?
Denizlide oturuyorum o nedenle izmirden bulma imkanım olursa daha iyi olur yoksa istanbuldan alırım.Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...
o-ha rekor bu topic hortlatma.
Neyse ama arkadaş aramış bulmuş darısı diğer arkadaşlara.Kardeş bi ara bi arkadaş kendi yaptırmıştı cok guzel oldu.vardı buralarda. sanırım kappa canta ıcındı. biraz daha aratıver.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)