scooterlara yapabileceğimiz basit görünüm değişiklikleri
-
bu sefer upgrade demedim neyse fikirlerinizi paylaşalım
misal ben diyorum ki şööle siyah boyayayım üstüne sarı çizgiler felan altta mavi ışıkta var bakiim bide ayak koyduumuz yerin altına daha yere yakın bişeyler bulabilirsem bide farlarla stoplarada çorap yada bi boya filan bişeyler düşünüyom cantlarıda beyaza boyayabilirim belki warmı böyle bişeyler yapan bi resim falan atarsa yapacak olnanlara fikir olur
http://1300hayabusa3.sitemynet.com/kmk3.htm
hayabusa görünümlü dağ bisikleti adamlar yaratıcı tabi
Reklamlar
-
bak burda da karşılaştık ben yapmadım motoruma ama deniyecek vakit olmadı...
1)mesela park lambalarını mavi veya kırmızı yap hoş olur..
2)arka stop lambasının camına film çek..siyah !!!
3)bide ayağını koyduğun yerin oraya ön tarafa sana resimdede göstereyim bak ..yuvarlak içine aldığım yere sis far bi sol tarafa bi sağ tarafa sarı veya beyaz sisi far taktır....resim ekledim ...painte ufaktan yaptım ole bişey olabilir.hem sağ tafara hem sol tarafa sis far yaptırabilirsin ..düşük amperde çalışan bişeyy alırsın...
4)mesela mesela ben hussara yaptım göstergelerin ışığı normalde sarı ben mavi yaptım ole olabilr...gösterge ışığını değiştir...
5)elcikleri değiştir..güzel orjinal bi elcik al...marka bişeyy al slikon elciklerden...
6)motorun kendi etiketlerini çıkar güzel stiker lar yapıştır ama herkes de olan değilde değişik stiker lar bul yapıştır...
7)motoru bence boyama sorun olur..orjinali kalsın ilerde boyalar aşınınca o zaman boyarsın istediğin renge...
8)bide sana tavsiye motorun tüm vidalarını paslanmaz vidayla değiştir ilerde sorun olur.. soliyim bu dandik vidalar hemen yalama yapar kaporta yuvalarını.....
9)walla benden bu kadar daha aklıma gelirse yazarım tekrar...................
-
Öne "DOCTOR" yaz, Arka tekerin üerine veya ön gövdeye 46 numara yapıştır. Motoru mavi/sarı boya, rüzgarlığın altına "7 Times Champion" yaz.
Ya da;
Arka plakalığın üzerine "Liselim" sticker yapıştır
H@ns'ın söylediği lamba güzel durur bence.
-
hımm kütük sende orjinal fikirler varmış yapıyomusun sende bööle şeyler mavi akbiline bakiiim
-
yaf hayabusa gördümde manuelini görmemiştim koptumm mmmm
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
güzel olur hansın
dediyi gibi
-
Motorun arkasına "çatla emi" yazısıyı yapıştır( Bu şakaydı tabii ! )
Motorun paspasını söküyorsun ve bir alüminyum lehva satan kesen biçen
birine gidiyosun ve bu paspasın şeklinde ve boyutunda desenli alüminyum
levha kestirip paspasın yerine vidalıyorsun ! (Bu işlem RS151 e çok yakışıyor)
Ve Görüntüsüne hayran kalıyorsun !
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Motorun arkasına "çatla emi" yazısıyı yapıştır( Bu şakaydı tabii ! )
Motorun paspasını söküyorsun ve bir alüminyum lehva satan kesen biçen
birine gidiyosun ve bu paspasın şeklinde ve boyutunda desenli alüminyum
levha kestirip paspasın yerine vidalıyorsun ! (Bu işlem RS151 e çok yakışıyor)
Ve Görüntüsüne hayran kalıyorsun !
çatla emi yazısı için yüreğimi aazıma getirdin doorusu çok şükür şakaymış
hoş fikir aslında metalik bi hava katar olaya
onun alu''ü''minyum görünümünde plastik olanlarıda var galiba ama delikanlıyı bozar taklit
-
151rs tipi motorların dış yüzeyi fazla olduğu için cok şey yapılabilir.motor resimdeki gibi ise önce komple laciverte boyat tek renk olsun.sonra da
güzel resimler bulup bir tabelacıya git dijital baskı veya airbrush yapan bir yere gidip o resimleri bastırt.arka farı da otomobil tuningi yapılan yerlerde ışığı geciren far boyaları var.gövdev rengine boyatırsan motor kendi sınıfında tek olur.başarılar.
-
daha yeni şeyler de aklıma geldi ön farlara beyaz ampül tak ayak koyma yerlerini yukarıda yazılanlar gibi komple aliminyum yaparsın birde arka portbagajı cıkar.
-
ön farı değiştiren yok mu ben değiştirmeyi düşünüyorum
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
konyada airbrush yapan yer var mı ki
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
bildiğim kadarı ile yok.ama kargo ile plastik aksam gönderilebilir başka bir şehire
yada dijital baskı da olur airbrush olmazsa
-
yaw boyayacam ama bu meretin heryeri plastik ya nasıl olcak normal sprey boya tutmaz gibi geliyo bide kazımak falan gerekirmi eski boyayı
ön farada küçük yuvarlak bişey değişik olur aslında o hani mecekliler varya ismi nedir bilemiyom
-
boyama işini plastik boyama yapan biryere yaptırmak daha iyi olur bence.sprey boya pürüzlü olabilir.ya da istenilen renkte bu modelin parcaları hazır alınıp takılalbilir.sonuçta bu tipte cok sayıda scooter var.
mercekli farlı aynı tipte yellowrock firması motor getiriyor.onukiler uyabilir.ama kenarları plastik bence yakışmıyor.
bu konu da belki bir fikir verebilir. http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=7854
-
crxforever adlı üyeden alıntı
boyama işini plastik boyama yapan biryere yaptırmak daha iyi olur bence.sprey boya pürüzlü olabilir.ya da istenilen renkte bu modelin parcaları hazır alınıp takılalbilir.sonuçta bu tipte cok sayıda scooter var.
mercekli farlı aynı tipte yellowrock firması motor getiriyor.onukiler uyabilir.ama kenarları plastik bence yakışmıyor.
bu konu da belki bir fikir verebilir.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=7854
o farların ismi nedir yaw ne faydası var onların malum kalite arabaların hepsinde o tip var
-
fena değil doğrusu insanın alası geliyor seri üretimi suzuki mi yapıyor.
-
farlarımı diosun yok çinmalları bile yapıyo seri üretim
-
o farların markasını bilmiyorum.ama mercekli far deniyor.ben görüntü olarak sizin motorların orjinal farlarını daha cok seviyorum şahsen. ama nerede satıldığını bilmiyorum ama yellowrock firmasından yedek parca olarak alınabilir.
faydası arabalardan bildiğim kadarıyla.daha küçük far kullanılarak daha iyi aydınlatma yapılmasıdır.
-
faydası arabalardan bildiğim kadarıyla.daha küçük far kullanılarak daha iyi aydınlatma yapılmasıdır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler