Klasik bildiğimiz disk fren
Diğeri de bu;
Teknik açıdan farkları nedir ? 2.nin bu şekilde üretilmiş olması sadece imaj olamaz değil mi ?
Klasik bildiğimiz disk fren
Diğeri de bu;
Teknik açıdan farkları nedir ? 2.nin bu şekilde üretilmiş olması sadece imaj olamaz değil mi ?
YOU WILL NEVER WALK ALONE
alttaki disk daha iyi soğur, bi tek bunu söyleyebilirim.
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Sanki profil resmindeki kadar etti
Bilimsel bir bilgim yok ama hızlıca wikiyi okudum
Regal in ön freni için bu diskten mevcut da değiştirsem mi diye düşünmekteyim, du bakalım biraz daha kurcalayalım
Motorunu tanimiyorum ama frenlerden memnun degilsen, degistirmeye önce fren hortumlariyla baslamani öneririm.
Daha az masraf ile daha iyi sonuç alabilirsin.
Eger degilse,mevcut fren hortumlarini, çelik olanlariyla degistir.
Yine de yetmezse o zaman degistirirsin ama fren sisteminin kalitesi de sonucu etkileyecektir.
Bunu unutma.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Alttaki Disklerin daha pahali oldugunu biliyorum...
Ben birtek bunu söyliyebilirim..
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
Regal Raptor 250cc Chopper be Coq. Çelik fren hortumu gerektirecek kadar bir performansı yok açıkcası. O hortumlar daha çok SS lerde yüksek basınçta esnemesin diye gerekli değil mi ? Yanlış mı anımsıyorum. Ha bir de Bu disk fren çelik fren hortumundan daha ucuz . En azından türkiyede
alttaki daha şekilli duruyor
Ben Bunu Söyleyebilirim
Piştt Numara Yapma Alttaki
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Diski değiştirmek yerine çift pistonlu kaliperleri deneyebilirsin 2 kat güçlü frenlerin olcağını düşünüyorum. Bide Balatada ucuza kaçma aralarında dağlar kadar fark var. Bu arada alttakinin materyalide farklıdır üstteki çabuk ısınıp çabuk soğur ama altta ki çok zor ısınmakla birlikte (pist dışında zor) zor soğur ama şeklinden dolayı bu uzun sürede öyle aman aman değildir.
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
Bendeki üsttekinden.Alttakinden kullanmadığım için bişey söylüyebilemem
Fren aleminin krali Brembodur, Brembo ne uyuyosa onu tak her yerine
Bende bi tek bunu soyleyebilirim.
Bende şunu diyebilirim ki fren frendir kardeşim :D Motorun üstünde ne varsa onu kullan fazla kurcalamaya gerek yok
[I][B]Lastiğini yak evlat! Ruhunu değil.. [/B] :bounce:[/I]
alttaki disk çabuk sogur firen daha iyi tutar. bu yüzden hava boşlukları çok olan daha iyidir. bazı markalar orjinal altaki gibi çıkarıyor.ramzey 200 gibi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)