Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Amörtisör sorunu????????acillll

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial RF 150
    s.a arkadaşlar bnm motorum 150 rf mondial resimdede görüldüğü gibi bnm motorda arkada tek amörtisör war ve arka lastiğe sol tarafından sürtüyor amörtisor yakında patlıcak lastik yolda giderken hız bile yapamıyorum korkudan sizce bu soruna nasıl bir çare bulmalıyım nasıl düzeltilir böyle şey başına gelen warsa bilglendirebilrmi beni acil olarak????????

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Suzuki Ts 125r Cross !
    Amortisörün büyük ihtimal boşa düşmüştür .. Eger Arkanda biri varken Cukurdan yada tümsekten gectiysen amortisör boşa düşmüştür Mondiallarda oluyo bu olay .. Basit bişey bi ustaya git 30 dk lik işi yok düzeltir sana ama egilmemiş ve kırılmamıştır inş ..
    [B][COLOR="Red"]Her Motorcu iLk aLdığı Motordan Zarar Etmiştir.. Afedersiniz ama Kazık yemişTir :mrgreen: Hayır Ben Kazık yemedim Diyen Motorcu YaLan söyLemiş oLur :mrgreen:[/COLOR][/B]

Motosikleti
    Mondial RF 150
    olabilir usta zaten 2 kişiyken en ufak tümsekte altı vuruyo bide ben 85 kilyom bide 120 kiloluk arkadaş war onla bindik bi kaç kez :D ondan olmuş olabilir ama görünürde bi eğrilik yok amörtisörde sanki tekerlek amörtisöre kaymış gibi duruyo öyle birşey olabilirmi?

Motosikleti
    Suzuki Ts 125r Cross !
    öyLE bişey oLması imkansız ve öyle bişey oLsa baktıgında şak diye anlaman Lazım gözle görülmicek bişe degil cünkü kaymış diosun illaki anlarsın Ben sanmıyorum tekerin kaydıgını cok kücük bi ihtimal o .. Teker kaymış oLSa o teker nasıL dönüyor gibi şeyler insanın akLına geLiyo hemen.. Dedigim gibi cok agır binmişsiniz işte amortisörü kırmadınız inş :D Boşa düşmüştür ama Keçelerini degiştirmen gerekecek feLan :D yani anLıcagın masraf her zamanki gibi
    [B][COLOR="Red"]Her Motorcu iLk aLdığı Motordan Zarar Etmiştir.. Afedersiniz ama Kazık yemişTir :mrgreen: Hayır Ben Kazık yemedim Diyen Motorcu YaLan söyLemiş oLur :mrgreen:[/COLOR][/B]

Motosikleti
    Mondial RF 150
    çin malı=masraf dediiğin gibi :D

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)