motosikletin ön jantı eğildi çelik jant nasıl düzeltilir
Reklamlar
-
merhabalar arkadaşlar pazar gün çıktığım gezi de görmediğim bi çukura girmem sonucu jantım eğildi çelik jant bu düzeltilir mi acaba teker hafif yalpalıyor giderken ama sürüşe yada viraj dönmeye pek etkisi yok aynı performans veriyor fakat çok kafam bozuldu
Reklamlar
-
çelik cantsa sanayide çekiçle düzeltirler
-
Valla sürekli hava kaçırır lastik, virajda da bir kere aşırı dengesizlik yapar ve o bir kerecik dengesizlik game over ettirir.
Çelik jant eğrilikleri düzelttiriliyor ama eskisi gibi olmuyor diye biliyorum ben. Gene de bir lastik tamircisi ve tecrübe etmiş arkadaşların yorumlarını dinlemek lazım. Eğriliğin boyutu da etkili elbette..
-
Kanuni servisinde yaparlar o zaman orjinal jant fiyatları 130 lira imiş düzeltirlerse hoşuma giderse devam ederim baktım olmuyor değiştiririz artık
-
değiştirirken tel jant almanı öneririm, gerçi onunda olumsuz yönleri var ama olsun.
-
extrem_015 adlı üyeden alıntı
değiştirirken tel jant almanı öneririm, gerçi onunda olumsuz yönleri var ama olsun.
abi o zaman ön değişik arka değişik olur çan çin çon olsa da motorum düşüp kalkmak öğrenmek için alsam da orjinalliği bozulsun sağı solu kötü olsun istemiyorum
-
Tornacıya götür. servise danış onların gönderdiği deneyimli yerler var. ısıtıp basınçla, presle düzeltiyorlar. bu yolu izle, eskisi gibi olmayacak birşeyse tornacı söyler zaten.
-
seyitster adlı üyeden alıntı
abi o zaman ön değişik arka değişik olur çan çin çon olsa da motorum düşüp kalkmak öğrenmek için alsam da orjinalliği bozulsun sağı solu kötü olsun istemiyorum
k yok yanlış anladın tabikide öyle olmaz arkayla ikisini birlikte alırsan olur
sadece bi tavsiyeydi.
-
Acil112 adlı üyeden alıntı
Tornacıya götür. servise danış onların gönderdiği deneyimli yerler var. ısıtıp basınçla, presle düzeltiyorlar. bu yolu izle, eskisi gibi olmayacak birşeyse tornacı söyler zaten.
eyvallah kardeşim sağolasın teşekkür ederim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:09 ----------
extrem_015 adlı üyeden alıntı
k yok yanlış anladın tabikide öyle olmaz arkayla ikisini birlikte alırsan olur
sadece bi tavsiyeydi.
hmm anladım abi tavsiyeniz için teşekkür ederim sağolun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)