Derbi GPR 125 Lastik Genişletme ?
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar.Ben uzun süredir düşündüm taşındım Today'imi satıp bir GPR 125 almaya karar verdim.Çok sağlam ve güçlü bir motor diye biliyorum.Fakat benzin tüketimi hakkında bir bilgim yok aydınlatırsanız sevinirim.
Gelelim asıl konuya.Motoru almayı düşünüyorum fakat lastik ebatları bana ince geldi.Arka lastiğini 150 bir lastiğe çevirebilir miyim acaba ? Çevirirsem sorun yaşarmıyım ? Saygılar.
Reklamlar
-
160 takılır büyük ihtimal ,
umarım makinenin 2T olduğu biliyor ve bunu bilerek yakıt durumunu soruyorsundur.
çünkü içer benzini ve 800km de bir 2t yağ ister.
sevgilerimle.
-
hiç bulaşma o motor zevk motoru, normal hayatta kullanıma pek gelmez, naziktir,yakıt tüketimi fazladır vs.vs. başka motosikletlere bakmanı tavsiye ederim.
-
Zaten derbinin arka lastiği 150 değil mi?
Gilera ve aprilia 150 kullanıyodu muhtemelen derbide öyledir
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
ExTReMa adlı üyeden alıntı
evet aprilia rs125 i bende öyle biliyorum Ön:110/70 17”; arka 150/60 17”.
-
Zaten motoru mevsimlik süreceğim.Zevk için sadece.Çok sorun yaşar mıyım bu motorla ?
ExTReMa adlı üyeden alıntı
140 Diye biliyorum.Pek bilgim yok bu konu hakkında sizler kadar pek anlamam ebatlarıda çok iyi bilmem ama istediğim Hyosung 250GTR lastiği kadar olur mu ?
-
Zippo's adlı üyeden alıntı
Zaten motoru mevsimlik süreceğim.Zevk için sadece.Çok sorun yaşar mıyım bu motorla ?
140 Diye biliyorum.Pek bilgim yok bu konu hakkında sizler kadar pek anlamam ebatlarıda çok iyi bilmem ama istediğim Hyosung 250GTR lastiği kadar olur mu ?
dostum 160 lık takılır buda seni tatmin eder emin ol.
-
gursus adlı üyeden alıntı
dostum 160 lık takılır buda seni tatmin eder emin ol.
Anladım.Acemiliğime ver dostum bir sorum daha olacak.Hyo 250GTR'ın ebatı kaç ?
-
nedemek dostum.
ebatları derken
lastik ise Ön Lastik 110/70-17 54H Arka Lastik 150/70-17 69H
boyutunu kastettiysen UxGxY 2060x655x1125 mm
stkanuninin sitesinden alığım bilgiler bu yönde.
http://www.stkanuni.com.tr/Model.aspx?model=gt250r
bizim gt250r forumlarındada bulabilirsin ayrıntılı bilgileri.
-
gursus adlı üyeden alıntı
nedemek dostum.
ebatları derken
lastik ise Ön Lastik 110/70-17 54H Arka Lastik 150/70-17 69H
boyutunu kastettiysen UxGxY 2060x655x1125 mm
stkanuninin sitesinden alığım bilgiler bu yönde.
http://www.stkanuni.com.tr/Model.aspx?model=gt250r
bizim gt250r forumlarındada bulabilirsin ayrıntılı bilgileri.
Cok tesekkur ederim dostum.acaba lastik genisletsem ne gibi sorunlar yasamam mumkundur derbide
-
http://www.125duke.com/
Buna da bak. Fuarda geliyor. Arka teker 150.
-
Khutuck adlı üyeden alıntı
Racing'den biraz uzak geldi bana dostum
-
Khutuck adlı üyeden alıntı
Bunu ilk kez görüyorum ama acayip kanım ısındı,forumda konusu varmıs bi gözatıyım ama fiyatı yüksek olur gibi geliyo,bilgi için teşekkürler
-
lastiği genişletmeni tavsıye etmem hele gpr125 i hiç tavsite etmem lastik konusunda lastiğin ebatlarını buyutursen çekiş performans azalır yakıt tuketimi artar werim alamassın gpr 125 dersek 2 zamanlı bi motor bakımı agır çok yakar benden soylemesi.
1- Ucuza alan iki kere alir
2- Calisiyorsa kurcalama
3- Her zaman Gülümse ve tesekkür et.Hem maliyeti sıfır hem de değerine paha biçilmez.
-
Ön lastik 110/80 – 17
Arka lastik 140/70 – 17
Orjinal lastik ölçüleri bunlar.Kalın lastik gözüne güzel gözükür hiçbir işe yaramaz diğer arkadaşların dediği gibi motoru yorar gereksizdir hızınıda düşürür.
-
bassturbin adlı üyeden alıntı
Ön lastik 110/80 – 17
Arka lastik 140/70 – 17
Orjinal lastik ölçüleri bunlar.Kalın lastik gözüne güzel gözükür hiçbir işe yaramaz diğer arkadaşların dediği gibi motoru yorar gereksizdir hızınıda düşürür.
Hızında ne kadar bir düşüş olabilir ki ?
-
Arkadaşlar gpr 125'de 2 kişi istanbul içinde rahatça seyahat yapılabilir mi acaba ?
-
Yok mu arkadaşlar bu konuda bilgisi olan ?
-
hacı ben sana şöyle söylüyüm bende çok araştırdım ama sonunda vazgeçtim. 2 zamanlı motor var zaten çok benzin yiyor ama hakkaten çok üstelik sırf benzin değil yağ da yiyor çatur çutur .tamam görünüşü hızı falan çok iyide onu alıp 1 senede yapıcağın masrafla ninja 250 alabilirsin.ufaktan başliyim bu işlere diyosan cbr 125 alıp kendinii geliştirebilirsin ve aldığına pişman olmazsın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:47 ----------
he birde lastik ebadını büyütürsen görüntü için performans düşer hemide yakıt sarfiyatı artar .zaten çok yakıyor
-
syclla adlı üyeden alıntı
hacı ben sana şöyle söylüyüm bende çok araştırdım ama sonunda vazgeçtim. 2 zamanlı motor var zaten çok benzin yiyor ama hakkaten çok üstelik sırf benzin değil yağ da yiyor çatur çutur .tamam görünüşü hızı falan çok iyide onu alıp 1 senede yapıcağın masrafla ninja 250 alabilirsin.ufaktan başliyim bu işlere diyosan cbr 125 alıp kendinii geliştirebilirsin ve aldığına pişman olmazsın
Doğru söylüyosun dostum da cbr 125 görünüş olarak etkilemiyor beni.Fiyat olarakta kasa olarakta derbi bana cazip geldi,benzin de sorun değil sadece yazları keyfen bineceğim bir motor.Pekte bir bilgim yok çok mu masraflı diyorsun yani ne gibi sorunlar çıkarır ki
Lastikleri büyütürüm diye düşünüyorum.Performanstan çok büyük bir kayıp olmaz sanırım ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)