Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

mondıal 125 mt

REKLAM ALANI

mrb arkadaşımın motorunda arka jant göbeğinde boşluk varmış bu boşluk için jant komple değişmesi gerektiği söylenmiş.
    benim motorda 110ft de göbekte bilya var .125mt arkadaşınkinde bilya sorunu olabilirmi eğer jant bilyalı ise fazla masraf etmesin.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    2008 R6
    Alıntı power türk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mrb arkadaşımın motorunda arka jant göbeğinde boşluk varmış bu boşluk için jant komple değişmesi gerektiği söylenmiş.
    benim motorda 110ft de göbekte bilya var .125mt arkadaşınkinde bilya sorunu olabilirmi eğer jant bilyalı ise fazla masraf etmesin.
    Bilya dır büyük ihtimal. Öncelik bilya dağılır. Lakin bu dağılma uzun süre oldu da yeni farkettiyse inşallah bilya yatağını dağıtmamıştır. Bilya yatağı dağıldıysa durumuna göre tamiri belli oranlarda mümkün ama ilerde yine sorun çıkaracaktır.

Motosikleti
    Suzuki Ts 125r Cross !
    Alıntı power türk adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Eger o janttaki boşlugu hissedipte hala üstünde gitmeye dewam ettiyse bilya yatagı dagılmıştır ve yaptırmak icin hiç ugrasmayın. Yaptırırsınız 2 ay sonra gene aynı sorunları karşılaşırsınız %60 Cünkü bi defa bilya yatagı aşındıysa hep sorun verir 2-3 ay icinde yapcagınız masraf yerine Sıfır bi jant al kafan rahat kalsın kurtul..

teşekkür ederim cevaplarınız için.evet bilya yatağı bozuksa en iyisi jant değiştirmek.

iş maddiyata fazla dayanıyor 90tl istiyorlarmış.neyse hayırlısı olsun

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)