naked motosikletler çok rüzgar alırmı?
Reklamlar
-
Arkadaşlar,
Şu an ybr kullanıyorum. Ancak birsüre sonra daha büyük bir makina almak istiyorum. Kıyaslama imkanı olmuş arkadaşlara sorum şudur. Bazı ön siperliği olan mesela fazer gibi modellerin rüzgar açısından sürüş ve emniyet özellikleri naked tipleri ile çok farklı oluyormu? Karşıdan alınan rüzfarı siperli modeller rüzgarı sürücü üzerinden geçirebiliyormu. Şimdiden teşekkürler ederim.
Reklamlar
-
Vedo Naked motorlarda yüksek hızda sürüş yaparken kesinlikle rüzgar motoru etkiliyor. Daha kötüsü yüksek hızda kask bile ağırlaşıyor fakat naked'larda ön panele monte edilen Rüzgar korumalarıda var bunlarda ne derece etkilidir bilmiyorum.
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
-
Aerodinami konusunda bayağı etkili diye biliyorum.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
Rüzgar etkiliyor. Adı üstünde çıplak. Sadece bazı motorlarda ön tara takılan rüzgar camı ile sürücü kaskına düşen rüzgar basıncını azaltıyorlar. onun dışında rüzgar yersiniz.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
rüzgar zaten yemek lazım işin tadı orada,ama eğer öne rüzgar camı takılırsa motorun aerodinamiği düşer.bu da performansı etkiler...SoN nOkTa....
-
Rüzgar 50-60 km gibi düşük hızda çok tatlı ama süratlenince durum çok keyifli olmasa gerek.
-
tabiki rüzgar naked motorları etkiler. özellikle z750 gibi modellerde rüzgar çok etkiliyor. hem hızı hem de sürücüyü etkiliyor. ama sonradan da rüzgarlık takılıyor.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
rüzgardan etkilenmek bir yerde iyi oluyor... fazla hızlı gitmiyorsun.
-
yarı çıplak yap motoru grenaj bulunur nakedlara
-
bende Honda X11 vardı,kar atıştırıken 200-220 yapıyordum sadece ellerim rüzgar alıyordu.motoruna göre değişiyor yani.
-
e yuh yane kar yaıyo sen de 200-220 gidiyon abi. helal olsu ne deyim. tırstım valla. yaaaaaaaaaamurda 260 gidiyosundur heral.
(kızma ha şaka)
live to ride, ride to live
-
kar atıştırıyordu,4 motor tuzlaya köfte yemeye gidiyorduk ve fazla açtık).benim motor eller hariç rüzgar almıyordu.
-
retox70 adlı üyeden alıntı
bende Honda X11 vardı,kar atıştırıken 200-220 yapıyordum sadece ellerim rüzgar alıyordu.motoruna göre değişiyor yani.
Arkadaş motor ne senin kar motorumu yoksa !
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler