Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yardım :(

REKLAM ALANI
    kyagmur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BAJAJ F250
    arkadaşlar 100 lük tam otomatik cup motorsikletim var, yokuşları çıkmakda zorlandığı için bağcılarda ismini vermek istemediğim bir tamirciye götürdüm. debriyajının değişeceğini söyledi. değiştirdim ama eskisinden daha kötü oldu. motorum stop ediyor sürekli, giderken aniden gaz kesiyor yokuşda eskisinden daha kötü :( adam 3 4 sefer götürdüm sürekli gazını açıp kapıyor rölantiyi son haline getirdi en yüksek şekilde bu sefer oldu dediğinde artık kendisinin bi halt dan anlamadığına kanaat getirdim. bu konu ile ilgili yardım ve tavsiyeleriniz olursa sevinirim .

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    belki takılan debriyaja yag gelmiştir hava filtresni değiştir bak birde

cesur509 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çok yakında...
    Başka iyi bir ustaya baktır bi olmazssa

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:54 ----------

Benim en çok korktuğum usta tipi yarım bilen usta Adam bir yerini yaparken başka yerleride bozuyorBu yüzden artık bakım işlerini kendi motoruma ben yapmaya çalışacağım
    Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .

Motosikleti
    BAJAJ F250
    öle düşündüm bende berbat etti motoru sağlam akü basmaz mı ya akün bitik diyor bana haram olsun aldığı para ne diyim

Motosikleti
    Mondial 125 Zn
    Seni çok iyi anlıyorum bu ustalardan çektiklerimiz yetmedi... sanırım şuandaki sorun için iş işten geçmiş başka bi ustaya getir ama bidakisinde getirmeden önce bence bi konu aç sorunu sor veya varsa araştır bilgi edin oyle git ben öyle yapıyorum inan çok faydasını gördüm.. bu forumun..

Motosikleti
    BAJAJ F250
    iyiki üye olmuşum bu siteye çok teşekkürler

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)