Yeni proje-Yeni heyecan-Dijital vites göstergesi
Reklamlar
-
bu konuyu henuz bugun keşfettim ve baştan sona dek okudum,arkadaşlarım ellerinize kollarınıza sağlık....kilitçi nickli dostum harika bir iş çıkartarak kağit üzerindeki devre şemalarını motosikleti üzerinde kullanılır hale getirmiş,bravo vallahi turk insanının ellerinden ucan kaçan kurtulmuyor,bir kez daha tebrikler !!!
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Reklamlar
-
Sa
kilitci adlı üyeden alıntı
Birincisi kontak kapalıyken yaptığın hiçbir hareketi algılamaz en son nerde kalmışsa oradan devam eder.ikincisi son vites zaten 6'dır ondan sonra istesende 7 yapamazsın mesela benimki 5 vites hiçbir zaman ekranda 6 yazmaz.Vitesi boşa almak bi anlamda devreyi resetlemek oluyor diyelimki 3. viteste stop ettin sonra kontak kapalıyken 1'e aldın sonra kontağı açınca doğal olarak 3 gözükecek vitesi boşa aldığın anda 0 olur yani boş.
Bir video daha hazırladım burada vitesi 1'den 2'ye atmaya çalışıyorum fakat 2'ye geçmiyor yukarıda da dediğim gibi eğer 2'ye geçmezse zaten boşta kalır pedalı ne kadar kaldırırsanız kaldırın hep 0 gözükür.motoru hafif kımıldatıp 2'ye geçmesini sağladığım zaman 2 gözüküyor.
İzleyin:
http://www.youtube.com/watch?v=t--msTeQPDA
Teşekkür ederim.Gelmek isterim fakat malum havalar yağmurlu ben pek yağmurda motoru çıkarmıyorum hele şu yağmurlar bi geçsin görüşürüz inşallah.
kilitci sozunu unutma bekleniyorsun
-
merhaba!! bu göstergeye çok ihtiyacım var. üretime geçtiniz mi
-
gezencem adlı üyeden alıntı
merhaba!! bu göstergeye çok ihtiyacım var. üretime geçtiniz mi
acumen digital vites göstergesi düşünürseniz iletişime geçiniz,ingiltere den getirtmiştim,tavsiye derim.....eren 0545.920 89 91
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
Hani abi bi alinacaklar listesinyapinda alalim yada siz paket olarak yapimda kargoyla gonderin yardim edinde bizde yapalim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)