Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Diger modeller ve CBR600F egzoz uyumu

REKLAM ALANI

Merhaba arkadaslar,
    benim egzozla ilgili bir sorum var ve bilgisi olan arkadaslardan yardim bekliyorum.
    http://www.oncycles.com/browse.asp?d...leveloneracing
    bu linkteki egzozu almak istedim fakat uretimi durdurulmus.ikinci el de bulamadim.egzozu cok istedigimden aklima bir sey geldi.ayni egzozun baska model bir motor icin uretilmis olanini alsam bir iki ayar ile kendi motoruma uyduramazmiyim.benim motorum 2006 cbr600f.orta borusu benim motorumla uyumlu olabilecek baska hangi modeller var bilen var mi acaba? ya da bu sorunu baska nasil coebilirim.baska bir egzoz almak istemiyorum.yardimlar icin simdiden tesekkurler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    delicoban08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLX 250
    Kardeş uydurulu uydurulamayacağı hakkında bir bilgim yok ama eğer üretim çok uzun zaman (2-3 yıl) önce durdurulmamışsa mutlaka bayilerin raflarında vardır. Tabi sağlam araştırmak lazım.

Motosikleti
    2008 R6
    Alıntı Göki adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaslar,
    benim egzozla ilgili bir sorum var ve bilgisi olan arkadaslardan yardim bekliyorum.
    http://www.oncycles.com/browse.asp?d...leveloneracing
    bu linkteki egzozu almak istedim fakat uretimi durdurulmus.ikinci el de bulamadim.egzozu cok istedigimden aklima bir sey geldi.ayni egzozun baska model bir motor icin uretilmis olanini alsam bir iki ayar ile kendi motoruma uyduramazmiyim.benim motorum 2006 cbr600f.orta borusu benim motorumla uyumlu olabilecek baska hangi modeller var bilen var mi acaba? ya da bu sorunu baska nasil coebilirim.baska bir egzoz almak istemiyorum.yardimlar icin simdiden tesekkurler.
    memleket neresi arkadaşım?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)